Justka_krk 26.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 nie załapałam się na babkę ...ale jestem usprawiedliwiona - pomału przechodzę w stan hibernacji - chyba nam ogrzewanie biurowe wysiadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 nie załapałam się na babkę ...ale jestem usprawiedliwiona - pomału przechodzę w stan hibernacji - chyba nam ogrzewanie biurowe wysiadło To ciesz sie, ze jej nie zobaczylas. Marta sama sie jej wystraszyla i usunela. Wiosny to ona nie przypominala;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 26.03.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 To ciesz sie, ze jej nie zobaczylas. Marta sama sie jej wystraszyla i usunela. Wiosny to ona nie przypominala;) może widok obudziłby mnie z zimowego snu bo 2 kawy za mną i progresu żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Pisz coś kupiła Maz zabral mnie na spacer po sklepach:rolleyes: No i tak mialam zobaczyc co nowego:popcorn:Przeszlam obok skory, ktora wczesniej mialam upatrzona, powachalam, minke bidulki zrobilam no to kazal przymierzyc i juz nie zdejmowac, bo ponoc super w niej wygladam:rolleyes: Kazal szybko leciec do kasy bo ostatni maly rozmiar byl, wiec moznaby powiedziec, ze bylam zmuszona do tego zakupu:D Upatrzylam juz buciki i torebke, ale to nastepnym razem Kupilam tez bluze rozpinana z kapturem na wiosne i trampki converse:cool: No i dwie bluzeczki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 może widok obudziłby mnie z zimowego snu bo 2 kawy za mną i progresu żadnego Ty Papryka do roboty sie wez, bo nigdy na ten blat nie zarobisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 papryka u mnie w pokoju młyn, dwie kuliżanki jednocześnie rozmawiają z klajentami na fonie a ja klykam se tu z wamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 papryka u mnie w pokoju młyn, dwie kuliżanki jednocześnie rozmawiają z klajentami na fonie a ja klykam se tu z wamy hahaha jak mi tego brakuje - nienawidzę siedzieć sama. Miałam iść do S.ądu i na S.hopping bo monż wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 26.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) Ty Papryka do roboty sie wez, bo nigdy na ten blat nie zarobisz;) spokojna Twoja - na blat już zarobione:rolleyes:...teraz zarabiam na sofy p.s. kuleżanka dziennik nadrobiła????:popcorn: Edytowane 26 Marca 2013 przez Justka_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 26.03.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 papryka u mnie w pokoju młyn, dwie kuliżanki jednocześnie rozmawiają z klajentami na fonie a ja klykam se tu z wamy u mnie każdy dziubie w swoim kompie...a że mam projekt 'współpracujący', to jak czekam na rozwiązania to sobie tak wpadam to tu to tam... ale tutaj dziś jakieś wyzwiska, więc sobiem idem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 O raju! A jak mam tak koszmarnego lenia Nic mi dziś nie idzie Czytam was i nawet nie wiem co odpisać , zdania złożyć nie mogę, literki zjadam, byki robię, gópie fotki wklejam, a za chwilę je kasuje Biorę urlop na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Tobie szefowa nie odmówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Tobie szefowa nie odmówi Spróbowałaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Tylko na macierzyński urlop nie idź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Tylko na macierzyński urlop nie idź Znacie wiersz Brzechwy , Na tapczanie siedzi leń...? No to tak jakby dziś wygląda tak mój dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Tylko na macierzyński urlop nie idź :lol2::lol2::rotfl: a teraz roczne - no nie mogę! Z.A.Z.D.R.O.S.Z.C.Z.Ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 spokojna Twoja - na blat już zarobione:rolleyes:...teraz zarabiam na sofy p.s. kuleżanka dziennik nadrobiła????:popcorn: O Ty zolzo:P za te przesiadywanie tu ze Ci coś zapłacili ? Pewnie plastikowy ten blat będzie Kulizanka czasu na głupoty nie ma i dziennika nie uzupełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 No to ja przynosze z Gdyni zajączka Wielkanocnego Jaki piekny, tylko z czego on jest zrobiony, bo mam takie wrażenie, ze Wielkanoć to wiosną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 super prawie jak złoty króliczek Lindt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 26.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Pewnie plastikowy ten blat będzie wpadniesz na kawę to się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 U nas też takie zające stoją przed Starym Browarem . Tzn. tak duże, ale plastikowe - co roku są wystawiane na święta, ale w tym roku jakaś litościwa ręka załozyła im szaliczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts