Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ej mąż chciał mnie na kebsa zaciągnąć, ale byłam twarda:cool: w nagrodę są fotki :wiggle: bardzo okrutnie ślicznie :wiggle:

P.S. bieżnik wymiata:lol:

Dobra dziewczynka :) A ja dziś przegięłam z jedzeniem :eek: siedzę zła na siebie z napuszonym brzuchem i naburmuszoną miną :sick:

Ale , że bieżnik ok? czy wiocha jak podkładki?

Hej Martulka :hug:

Super to drzewko od karolki i jaja i króliczki też :yes:

Moim zdanie wacle nie tak mało tych akcentów ;) Czuć Świeta :wiggle:

A tulipany wiosną uwielbaim!!!!

Karoluś, mówisz że odpust zrobiłam :rolleyes::eek: Może to jakoś przerzedzić? A ja wiem, Ty sugerujesz pewnie żebym Ci oddała z jednego królika, co? :cool:

Drzewko wymiata! Może stać o każdej porze roku z czymś wiszącym lub bez :rolleyes:

Ehhh tak mi się chciało tych tulipanów :rolleyes: Nie mogłam się doprosić mojego Greja :p, to se sama kupiłam:lol:

o ty greyówno:):):) kupiłas se sama:):);)

pieknie świątecznie się robi, kup tylko więcej tych kwiatow i będzie już git:)

Monia jak to więcej kwiatów :jawdrop: Mało Ci jeszcze :eek: Wydałam 73zł na tulipany które pewnie świąt nie doczekają :rolleyes:

Ty to Monia masz wymagania ;):hug:

Nie mówiłam, że podkładki to wiocha, tylko że są ogólnie mało eleganckie - jak dla mnie :rolleyes: po prostu dużo się dzieje wtedy na takim stole, zazwyczaj pięknym i ja bym zakrywania drewna nie przeżyła :rolleyes:

Bieżnik ładny :yes: ale dla mnie leży tak ni w pięć ni w dziesięć :lol2: daj tulipany na środek, a bieżnik może wyciągaj do jedzenia? :rolleyes:

Nie mówiłam, że podkładki to wiocha, tylko że są ogólnie mało eleganckie - jak dla mnie :rolleyes: po prostu dużo się dzieje wtedy na takim stole, zazwyczaj pięknym i ja bym zakrywania drewna nie przeżyła :rolleyes:

Bieżnik ładny :yes: ale dla mnie leży tak ni w pięć ni w dziesięć :lol2: daj tulipany na środek, a bieżnik może wyciągaj do jedzenia? :rolleyes:

Nie no! idę prasować i nie gadam już z Wami :p jednej kwiotków za mało, drugiej bieżnik źle leży :eek:

Ale Vunusie tam są dwa bieżniki, a nie jeden ! a po między nimi wazon na środku stołu z kwiatami których za mało :lol2:

jak dwa to ok :yes: ale i tak szkoda byłoby mi zakrywać ten piękny stół...w każdem razie tulipanów jest akurat :lol2: bieżniki powinny chyba leżeć na wprost krzeseł a nie pomiędzy :p

:jawdrop::eek:

Nienawidzę prasować , ale idę sę :p Trza było zjeść tego kebaba jędzo jedna ;)

czy ja mam coś z głowa, znowu o podkladkach:rolleyes:

A mnie się bardzo podoba i pomyśleć, że miałam tulipanów nie kupować, bo wiosny nie ma i takie tam, no ale jak tu do Ciebie MarJel zajrzałam no to klapa muszę jutro kupić, no co zająca takiego jak Ty mam, drzewko też no to nie mogę być gorsza;)

Żartuję oczywiście, witam serdecznie i jak pozwolisz to będę zaglądać:wiggle:

Marta piknie u Ciebie:) Ja w dokładnie tydzień temu kupiłam bukiet tulipanów w biedronce i do dziś pięknie się trzymają, więc może i Twoje do świąt spokojnie wytrzymają:wiggle:

Marta ponawiam pytanie o bufety, które wstawiałaś kilka stron wstecz. Z jakiej stronki pochodzą zdjęcia tych eliganckich mebli, zwłaszcza tego białego i czarnego?