aneta s 09.04.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Martuś:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 a Panienka to gdzie eeeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 no może by Pani i do siebie zajrzała, hmmmmm:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.04.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 no właśnie może by szanowna Pani zajrzała do swojego wątku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Chyba wybiore się do Lublina i Ci dupsko skopie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.04.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dziewczyny, Martusia pisała u mnie, ze chwilowo ma baterie wyczerpane:( Dajmy jej chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Już ja jej naladuje baterie:cool: albo Karole nasle:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 12.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 HELLOOOO Martuśka !!!!!!! Dotarłam do mojego kochanego laptopika i do Was szalone kobity:hug: Wybyczyłam się u rodziców, przeczytałam 3 książki, wynudziłam i tęskniłam za forum :D A co ja miałam po powrocie- wielkie sprzątanie:mad: Chłop był w domu sam przez dwa tygodnie, to się kurzu nazbierało, nie mówiąc o reszcie:mad: Niby nie było źle, ale jak to mąż stwierdził nie na moje standardy Ślę uściski i obym Cię tu zastała jak wpadnę następnym razem :D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Włóczykiju gdzie jesteś??? :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 16.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witaj MarJel. czy możesz zdradzić gdzie kupiłaś zasłony do pokoju synka i dozownik z kuchni?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Cześć dziewczynki:hug: Mrtuśka sliczne dekoracje. Zdradziś gdzie nabyłaś tą osłonkę na rzeżuchę w formie jajca? Pozdrawiam Dorotko, kupiłam w tamtym roku home&you Marta, wiem że planowałaś zakupy w Almi a nie wiem czy słyszałaś, że od 3-7 kwietnia jest przecena na wszystko -20%, pozdrawiam:bye: Dzięki za pamięć byłam pytałam, ale przecena nie jest na wszystko, a tym bardziej na meble ogrodowe Witaj MarJel. czy możesz zdradzić gdzie kupiłaś zasłony do pokoju synka i dozownik z kuchni? Pozdrawiam Zasłony szyłam na zamówienie w http://www.anwo.com.pl/ w moim Lublinie Dozownik , kupiłam w H&Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 16.04.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dzięki MarJelko szkoda że Lublin tak daleko , weszłam na sklep internetowy ale nie widzę takich jak Twoje, szkoda. Możesz jeszcze powiedzieć ile kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dzięki MarJelko szkoda że Lublin tak daleko , weszłam na sklep internetowy ale nie widzę takich jak Twoje, szkoda. Możesz jeszcze powiedzieć ile kosztowały? Tkanina jest porządna , nie mnąca i dobrze się układa, plus wszycie przelotek , wyszło coś ok tysiąca- drogo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Tkanina jest porządna , nie mnąca i dobrze się układa, plus wszycie przelotek , wyszło coś ok tysiąca- drogo.... nieobecna się ujawniła:yes: co tam Martuś ???? bujak jest na tarasie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 nieobecna się ujawniła:yes: co tam Martuś ???? bujak jest na tarasie:yes: Cześć Moniś, jeszcze nie ma bujaka i jeszcze się nie tarsujemy Ale już odliczam dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ja już mam stolik i parasol:cool: może niebawem pogrillujemy:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ja już mam stolik i parasol:cool: może niebawem pogrillujemy:yes::yes: Taak, a gdzie kupiłaś , chwal się Mi też się marzą grilowane szaszłyki moje ulubione- łosoś, krewetka, cytrynka mmmmmmmmm:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Marta ja mam stary komplet z Obi . parasol z ikea:yes: -----------podaj przepis zrobię szaszłyczki:D --------------------------- w tym roku mamy zrobić budkę na kosiarkę r, rowery itp z boku domu:yes: Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Moni duża krewetka, cząstka cytryny, wędzony łosoś Nakładamy na patyczek na przemian jak szaszłyk 7- 10 min na grilla:D Pyszne, zdrowe mało kaloryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Moni duża krewetka, cząstka cytryny, wędzony łosoś Nakładamy na patyczek na przemian jak szaszłyk 7- 10 min na grilla:D Pyszne, zdrowe mało kaloryczne oj... chyba dziś sobie zrobię w piekarniku:yes: a sosik jaki do tego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts