Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

oj... chyba dziś sobie zrobię w piekarniku:yes: a sosik jaki do tego????

Z piekarnika też pyszne, tylko nie możesz za długo przetrzymać, żeby krewetki nie były gumiaste, tylko takie wiesz, strzelające w zębach :D

Nie trzeba sosu, ani żadnych przypraw, cytrynka puści soki, a wędzony łosoś jest na tyle słony by krewetka była smaczna, wszystko razem smakuje wyśmienicie!

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z piekarnika też pyszne, tylko nie możesz za długo przetrzymać, żeby krewetki nie były gumiaste, tylko takie wiesz, strzelające w zębach :D

Nie trzeba sosu, ani żadnych przypraw, cytrynka puści soki, a wędzony łosoś jest na tyle słony by krewetka była smaczna, wszystko razem smakuje wyśmienicie!

ok wypróbuję.....chłopaki są w Wawie:) więc mam luzik. jadę polazić po sklepach:yes: potem obiadek, spacerek, relaksik z książką:yes:

marta no:yes::yes::yes::yes::yes: tam.

-------------

krewetki kupuje albo w Lidlu, almie albo w Makro uwielbiam z czosnkiem i masełkiem oczywiście cytrynką:yes: tylko nie dawałam pietruszki.

ale mam inny przepis : krewetki marynuje w dużej ilości czosnku ( minimum 4 ząbki:D) , soku z cytrymy i pieprzu i soli.

osobno przysmażam na patelni papryki kolorowej, 1 chili, dodaję krewetki na 4-6 minut. wyłaczam gaz ( elektrykę) i na moment dodaje ser żółty w kostkę pokrojony( oby się rozpuścił).

pycha do bagietki( może być ryżu) :yes:

Zapomniałaś napisać ,że naklepałaś jeszcze 100 stron u Venuski :lol2::lol2:.Byłam ,zobaczyłam i nawet czytać mi się nie chciało -pleciugi :rotfl::rotfl:

Dawaj foty :stirthepot:

Jak to Ci sie nie chciało czytać:p a tam tyle ciekawych spraw poruszyłyśmy :D

Ja też poproszę:popcorn:

A prociem :)

Tylko nie patrzymy na sposób podania, wiadomo to jest tylko dla nas, dla gościów bym się bardziej postarała :D

http://img59.imageshack.us/img59/5581/20130416180423.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img43.imageshack.us/img43/7899/20130416180512.jpg

http://img706.imageshack.us/img706/254/20130416180529.jpg

Powiem Wam, że na tych fotkach jakoś mało apetycznie wyglądają, na żywo zdecydowanie lepiej, a już jak smakują to chyba nie muszę pisać :D Bez przypraw w piekarniku się świetnie smaki wymieszały, można zrobić do tego jakąś sałatę...Jedzonko w sam raz dla dziewuszek dbających o linie :cool: