anna-maria3 30.08.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 No i gdzie te Caboche. No, gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 i ja najbardziej zainteresowana pytam gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.08.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) pepejeans, dzięki i witam bo chyba u mnie pierwszy raz:) pysiczku, dzięki:) mirelka, dziękuję, szafki nocne z moma studio( wchodzisz w meble, potem komody, moje to seria tenes, koszt jednej ok.460zł http://www.momastudio.pl/products/277/p/873 majamaki, u mnie stół będzie 250/110, zanim kupiłam lampy to narysowałam na podłodze prostokąt w wymiarach stołu i na nim dwa kółka(lampy) 50cm, próbując sobie wyobrazić jak będzie to wyglądać i czy nie przedobrze z wielkością abażurów. Stół jeszcze nie doszedł, ale patrząc na lampy w moim przypadku dwie 70cm dobrze by wyglądały, sądzę że dwa abażury 50cm przy dwu metrowym stole będzie u ciebie wyglądać fajnie:yes: Lasche, dzięki, sama jestem w szoku że przy takim patałachu i roztrzepańcu jak ja ma to wnętrze ręce i nogi;) monsanbia, dziękuję, muszę przyznać że zlew też mi się podoba, ociekacz na kamieniu na początku chciałam bez rowków tylko z samym spadkiem, ale z rowkami podobno praktyczniejszy. Na ścianie w kuchni mam lacobel, kolor szary aluminium, taka szarość z drobinkami ( na gładkim widać odciski palców, na tym moim w ogóle:cool: hazeleyes , skoro zaczaili o co kaman z siedziskiem to jestem spokojniejsza , ale jakby coś to oprócz pustaków i kleju moje chłopaki zrobili sobie jeszcze szablon z drewna. Moje siedzisko jest dość szerokie, bo i sam prysznic jest olbrzymi, czego może nie widać na zdjęciach, spokojnie i na luzie mogę wejść ja z mężem i dwójką dzieci. Tym siedziskiem chcieliśmy też skrócić troszkę prysznic i stąd jego szerokość, zmierzę przy najbliżej okazji. ulciapulcia, półki w spiżarni to żadna filozofia, po jednej stronie z góry na dół najnormalniejsze półki i po przeciwnej tak samo, ale nie problemu fotki zrobię i przy okazji zmierzę powierzchnię bo spiżarnie bardzo zmniejszyliśmy na korzyść kuchni i nie mam pojęcia ile ma. mariomili, grubość trepa powiadasz:rolleyes: ok. zapisuję na listę do pomiaru. Anna, Reni, Maniuś składał z rana caboche, a ja tylko wpadłam i wypadłam i nie doczekałam efektu końcowego, a po pracy jakoś nie chciało mi się jechać Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.08.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dziewczyny pomóżcie mi w galerii z tą nieszczęsną fototapeą . Wybrałam nową ale są sugestie, ze za ciemno będzie . Muszę w tym tygodniu zamówić w końcu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 01.09.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 MarJel kuchnia bardzo ładna te szuflady też takie inna ładne wszystko mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.09.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 no kiedy Marta się wprowadzasz bo już wszystko masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.09.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Martuś No jak zwykle wszystko cudowne Ja też ładnie poproszę o zdjęcia spiżarni i pralni - bo właśnie nad tymi pom pracuje Pozdrawiam serdecznie i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Niezmiennie zachwycam się Twoimi wnętrzami:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 01.09.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 WOW !!! Piekne wnetrza :)obejrzalam wszystkie foty kilka razy MarJel mozesz zdradzic ile kosztowaly Cie schody razem z balustrada ? (moze byc na priv) sa piekne jak caly reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 MarJel, napisz mi proszę jaką farbę i kolor ściany masz w jadalni? I w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Marjelko, to gdybys pamietala o zmierzeniu tego siedziska, byloby suuuuper. U mnie kabina ma szerokosc 110 i jest dosc gleboka, wiec miejsca tez sporo. Dzieki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Cześć bababeczki Reni przeprowadzka tuż tuż, niby dużo już mamy, ale ja chcę więcej:rolleyes: zanim się wprowadzę. Teraz już wiem że gabinet (ten z fototapetą z Londynem) zostawię sobie na deser czyli jak już się wprowadzę, wizję mam ale trzeba czasu żeby to wszystko poszukać i kupić. Fotki spiżarni dzisiaj pyknę, w pralni brakuję jedynie nakładki na pralkę aby na nią móc postawić suszarkę, saly poczekają jeszcze chwilkę na fotki jak już sprzęty staną na swoim miejscu. Kamka wiadomość wyślę na priw monsanbia, w całym domu użyte były farby para, konkretne kolory ma spisane mój wykonawca jak tylko go dorwę spiszę bo i może mi sie kiedyś przydadzą. W kuchni mam 3 kolory szarości, w jadalni bardzo bardzo jaśniutką szarość, spiszę to napiszę. hazeleyes, dzisiaj już na pewno postaram się zmierzyć, a ty kochanieńka zakładaj galerie gdzieś udało mi się zobaczyć kawałek twojego domku, chwal się bo jest czym! blekitna, yuka dzięki:) Zaraz zmykam do do domku, jak będzie co obfocić to dziś wieczorem fotorelacja:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.09.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 no to czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Marjelko:hug: juz sie tyle razy deklarowalam, ze zaloze...na razie "zbieram się w sobie":-) a na powaznie-jak bedzie wiecej do pokazania, pewnie się odważe.Dzieki, ze pamietasz o tym siedzisku:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.09.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 koniecznie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Jak nie będzie więcej nowości to zrobię chociaż fotki wiszącym caboche:rolleyes: Ostatnio mam zaprzątniętą głowę moim dwu i pół latkiem od kilku dni przedszkolakiem, okazało się że jest dzielniejszy ode mnie, najgorsze są rozstania,potem już ok. Po za tym po paru dniach w przedszkolu mój syn przestał mówić tak , zaczął mówić no, reszta to same plusy:) hazeleyes zbieraj się w sobie szybciej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Za rok we wrzesniu bede w identycznej sytuacji-synus bedzie mial 2,5 roku i pojdzie do przedszkola:-) Fajnie, ze taki dzielny facet z Twojego synka! EDIT: i juz budujesz napiecie tym caboche!:-)czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.09.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) fotki, fotki koniecznie poprosimy:yes: moją Zu jak posyłałam w zimę do przedszkola to też miala 2,5 roku i żadnych problemów nie robiła a raczej nieśmiała i myślelismy, że będą niezłe jazdy za to teraz po całowakacyjnej przerwie to codziennie rano ma foch:sick: i nie chce do samochodu wsiadać na szczęście jak już w końcu wsiądzie to wszystko jej mija i zadowolona zostaje w przedszkolu Edytowane 7 Września 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.09.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Martuś, szkoda, żeby taka ładna kuchnia z ZAJ****TYM blatem czekała nieużywana więc się spiesz z tą przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts