MarJel 16.04.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Od Hajzelki ??? Ja będę mieć nowy nabytek ,od naszego ulubionego producenta 10/11 maja A od kogóż by innego Wiem, szafeczkę rtv:D Fajne te szaszłyczki, chociaż ja krewetek nie jadam to chyba bym się skusiła:lol2: A 28 kwietnia będzie już bufet? Bo ja nie mogę się też doczekać Jak można nie jadać krewetek Będzie bufet i cała reszta, Moje też Mojaś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 MOJ M tez uwielbia a ja musze sie zawsze przesiasc do innego stolika:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja zjem ale poprostu nie przepadam, muszą być naprawdę dobrze zrobione, chyba że nie jadłam jeszcze tych dobrze zrobionych:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 MOJ M tez uwielbia a ja musze sie zawsze przesiasc do innego stolika:lol2: ja nawet pizze (jak już jem) zamawiam z owocami morza Ja zjem ale poprostu nie przepadam, muszą być naprawdę dobrze zrobione, chyba że nie jadłam jeszcze tych dobrze zrobionych:confused: Może tak być, że nie zjadłaś dobrze przyrządzonych , a ryby lubisz? Czy możesz się bez nich obejść? Ja jem ryby w zasadzie codziennie Ja też nie od zawsze lubiłam owoce moża , nauczyłam się i pokochałam na zabój na wczasach w Portugalii 7 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Cała reszta -tzn.???Bufet i cio jeszcze Oluś, bufet, stolik rtv, biurko i stolik po drukarkę do gabinetu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 16.04.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wiesz co ja ryby uwielbiam, też jadamy często, więc może coś w tym jest że mam jakieś uprzedzenie, które powinnam przełamać i spróbować ale w odpowiednim miejscu, zbliżają się wakacje więc wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.04.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ano mi się nie chciało :lol2:i raczej już się nie zechce Mniam ale wiesz co ??ja myślałam ,że Ty zapodasz jakieś fotki wnętrz ,ogrodu ,nowych nabytków ,a tu szaszłyczki :rotfl: o rany !!! jakie pyszności ci wyszły:cool: a ja dziś na bułce z Kfc....... i pizze robię chlopakom , ( bo już są_) No tak ,wiedziałam i zapomniałam a Ja też zapomniałam, Hazelka do ciebie osobiście zawita?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ooo ten 28 kwietnia będzie super szafka ertefał, bufet, biurko i szafka pod drukarę Marta boskie szaszłyki, zdjęcia faktycznie sprawiają że słabo to wygląda ale zeżarłabym ilość zrobiłaś jak na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.04.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Wiem co jutro na obiad będzie, jak długo trzymasz te szaszlyki w piekarniku? Marta a jadłas zupę z krewetkami ? Ja mam dobry przepis. Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.04.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/zupy/rybna_pomidorowa_krewetki/przepis.html a prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Eeeeee Martuś, robalami nas karmisz? Nieładnie:lol2: Szaszłyki śliczne, ale nie przepadam za krewetkami:( Ja tam wolę swoje polędwiczki z warzywami i suszonymi owocami:yes: http://img818.imageshack.us/img818/1981/dsc02733r.jpg I co? Ślinka pociekła? Buziaki wieczorne zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 o Tylko mnie te owoce martwią, do tej pory wspominam jak na lunch wzięłam pierś z indyka w sosie brzoskwiniowym owoce do mięsa bleeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 17.04.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Marta pysznie wyglądają Twoje szaszłyki:yes: A tak odchodząc od tematu jedzenia, obserwowałam ostatnio na allegro aukcję z płaszczykiem z Zary, tym szarym z pikowanymi czarnymi rękawami, który masz ... zgadnij na ilu zł zakończyła się aukcja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.04.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Oluś, bufet, stolik rtv, biurko i stolik po drukarkę do gabinetu :lol: toś zaszalała szefowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 17.04.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej Martus Robale to moje ulubione żarełko Moje też A meksykanskie chipsy, czyli prazone koniki polne probowaly??? A na deser robal z Mezcala??? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Wiesz co ja ryby uwielbiam, też jadamy często, więc może coś w tym jest że mam jakieś uprzedzenie, które powinnam przełamać i spróbować ale w odpowiednim miejscu, zbliżają się wakacje więc wszystko przede mną Mam nadzieję, że na tych wakacjach trafisz na dobrego kucharza:p toż to grzech normalnie żeby nie lubić robaczków No tak ,wiedziałam i zapomniałam Sklerjozo ty o rany !!! jakie pyszności ci wyszły:cool: a ja dziś na bułce z Kfc....... i pizze robię chlopakom , ( bo już są_) a Ja też zapomniałam, Hazelka do ciebie osobiście zawita?????? Do mnie? Ano osobiście przyjedzie razem ze swoim ślubnym ooo ten 28 kwietnia będzie super szafka ertefał, bufet, biurko i szafka pod drukarę Marta boskie szaszłyki, zdjęcia faktycznie sprawiają że słabo to wygląda ale zeżarłabym ilość zrobiłaś jak na imprezę Ja nie umiem robić, gotować, mało, zawsze robię trochę więcej bo a nóż ktoś wpadnie do nas w porze obiadowej Szaszłyczki nie wyglądają ładnie bo łosoś był w cienkich plastrach i musiałam go pozwijać byle jak i nadziać na patyk, jakby łosoś był w kawałku i pokrojony w równiutką kosteczkę, na pewno szaszłyk wyglądałby apetyczniej Wiem co jutro na obiad będzie, jak długo trzymasz te szaszlyki w piekarniku? 10góra 15 minutek, na termoobiegu 180-190 stopni http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/zupy/rybna_pomidorowa_krewetki/przepis.html a prosze:) Kurcze świetny przepis! Na pewno zrobię! Nie gotowałam jeszcze zupy rybnej:o Sądząc po składnikach, na bank będzie pyszna! Eeeeee Martuś, robalami nas karmisz? Nieładnie:lol2: Szaszłyki śliczne, ale nie przepadam za krewetkami:( Ja tam wolę swoje polędwiczki z warzywami i suszonymi owocami:yes: http://img818.imageshack.us/img818/1981/dsc02733r.jpg I co? Ślinka pociekła? Buziaki wieczorne zostawiam:hug: A pociekła Aguśka, zrobię te Twoje polędwiczki przy najbliżej okazji, już parę razy miałam na nie ochotę, mam nawet Twój przepis zapisany o Tylko mnie te owoce martwią, do tej pory wspominam jak na lunch wzięłam pierś z indyka w sosie brzoskwiniowym owoce do mięsa bleeeeee Może w sosie brzoskwiniowym też by mi nie smakowało, ale suszone owoce w mięsku?! Mniam !!!! Marta pysznie wyglądają Twoje szaszłyki:yes: A tak odchodząc od tematu jedzenia, obserwowałam ostatnio na allegro aukcję z płaszczykiem z Zary, tym szarym z pikowanymi czarnymi rękawami, który masz ... zgadnij na ilu zł zakończyła się aukcja.... Ja mam szary. No, zdenerwuj mnie z rana:P za ile poszedł? toś zaszalała szefowa:D A jak Dawaj lepiej focie katalpy:p Ja pyknę swoje jak wrócę do domu, tak strasznie uwielbiam to drzewko:rolleyes: Boziu Drogi, żeby nie przemarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej Martus A meksykanskie chipsy, czyli prazone koniki polne probowaly??? A na deser robal z Mezcala??? :rotfl: Hej kamiku:hug: Tego jeszcze nie jadałam :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.04.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 marta u mnie katalpa ok:yes: nie był mrozów , więc bedzie ok. Jeszcze nie odbija:yes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 marta u mnie katalpa ok:yes: nie był mrozów , więc bedzie ok. Jeszcze nie odbija:yes:: Monia, a skąd masz tą pewność że ok? U mnie też sterczy na razie taka mietła, ale nie mam pewności jeszcze, że nie przemarzła. Nie wiem jak wygląda przemarznięta:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts