aneta s 17.04.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Marta pisałam u siebie, daj mila to Ci podesle katalpe, u mnie jest od frontu i nie wrzuce zdjec na FM. Moj ogrodnik mowił, że nie widać czy przemarzla czy nie dopoki lisci nie zacvznie puszczac, zdarzało mu się, że u niektórych klientow dopiero w czerwcu puszczała... Moja nie wyglada zachęcająco - podobnie jak twoja przypomina miotłę i końce są ciemniejsze - być może przymarznięte... Kiedy do Twojego ogrodu Ktoś przychodzi ( mam na myśli żeby podpytac czy te końce się przycina czy zostawić...) Ja też uwielbiam ryby, owoce morza mniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Warstwową sałatkę z tuńczyka robię bardzo często, tylko bez tych "chwastów" na samej górze:lol2: Moja ostatnia warstwa to żółtko Z ilu jajek Ty ją robiłaś, bo salaterka wygląda na ogromną W sobotę mam mieć znowu gości więc muszę jakąś sałatkę wykombinować Ostatnio często robię z makaronu tortolini, bo szybka i treściwa ale już mi się przejadła;) Tylko nic z robalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Właśnie salaterka jest wielka, ja mam takie tylko z Almi Więc ta łyżka to nie wiem ile nabierze, na pewnie nie tylko ile ja bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.04.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 To tej salaterki to pewnie wielka łycha potrzebna, żeby wszystkie warstwy naraz zgarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.04.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Marta daj przepisa na ta sałatkę cio? Zrobiłam dziś szaszlyki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 17.04.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Helloł Marta ja też znam tą sałatkę ale troszeczkę ta Twoja jakby stiunigowana:D, albo moja niedorobiona, bo widzę u Ciebie czerwoną cebulkę i ogóreczka no i te chwosty na górze jak to Magdzińska określiła ale to już dla podkreślenia jej walorów? a z ilu jajec Ty ją robisz? bo ja to standardowo z 5, u Ciebie to ze dwa razy tyle:o Dziewczyny a sałatkę to ja naprawdę polecam bo to hicior imprezek, zobaczycie jakie pochwały zbierzecie:yes::D Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 17.04.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 moja imprezowa sałatka, ktora schodzi ze stołu jako pierwsza jest taka: główka sałaty lodowej, 1 podwójna pierś z kurczaka, słoiczek pomidorów suszonych z Lidla 15 dag sera żółtego pokrojonego w kostkę, ja daję Goudę, sos: 3 łyżki kwasniej śmietany -12 lub 18 procentowej (można zastapić jogurtem naturalnym) , 3 łyżki majonezu, 2 ząbki czosnku, 1 mała czerwona cebula, łyżeczka octu jabłkowego, pieprz, só do smaku - wszystkie składniki miksujemy w blenderze grzanki Pierś z kuraka należy pokroić w kostkę, nastepnie osypać przyprawa do gyrosa, skropić delikatnie oliwą i zostawic na 20-30 minut . Po tym czasie podsmażyć na patelni i pozostawic do ostygnięcia. W tym czasie myję sałatę , suszę, rwę na kawałki i wkładam do dużej przeźroczystej misy. Na sałatę wykładam w kolejności: usmażoną pierś, pokrojone suszone pomirdory, ser pokrojony w kostkę. Wszystko zalewam sosem i posypuje garścią grzanek i gotowe:) Często robię ją bez sera i bez grzanek i też smakuje wysmienicie:) Mój mąż który na wszystkie sałatki reagował w nastepujacy sposób: "a co ja zając, że mam sałatę wcinać?" nie może się nią najeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.04.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej Martuś Dawno mnie u Ciebie nie było Działamy na budowie Gdzie człowiek nie wejdzie tam jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.04.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 MARTA luknij na mojego PRIVA - ważne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.04.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cześć Marta:bye:, poodkurzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 19.04.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Chata wysprzątana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.04.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Martuśka,pewnie z Karolcią w piaskownicy siedzi A tak mi narobiła smaka na krewetki ,że własnie wcinam makaron z "robalami",szpinakiem i czochem ,mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.04.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Martuśka,pewnie z Karolcią w piaskownicy siedzi A tak mi narobiła smaka na krewetki ,że własnie wcinam makaron z "robalami",szpinakiem i czochem ,mniam też bym taki zjadła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.04.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Moni,to tylko pół godzinki i gotowe .Ja zawsze robię wielki garnek i dojadamy go 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Martuśka znowu się gdzieś zapodziałaś ! Miłej niedzieli życzę:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.04.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Moni,to tylko pół godzinki i gotowe .Ja zawsze robię wielki garnek i dojadamy go 2 dni jak go robisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 21.04.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 jak go robisz????? odpowiedziałam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Marjelko pochwal się nam tu prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.04.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Marjelko pochwal się nam tu prędko Czy Ty o czymś wiesz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 coś wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts