MarJel 29.04.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 sorry, dziewczyny, ale mi Rasia robiła rezerwację i byłam święcie przekonana, że to Ossa, była Ale bym się zrobiła na szaro, jakbym się pod koniec maja w Ossie pojawiła i wielką rozrubę zrobiła, że nie mają mojej rezerwacji :lol2: Lidzia to zrób edycje i wykasuj tą osse bo będą jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 co za krejzol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.04.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No to wszystko jasne :DDobrze ,że się wyjaśniło :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Oj Lidzia :lol2:Jesteś szalona mówię Ci Zawsze nią byłaś. Skończ już wreszcie śnić Nie jesteś aniołem mówię Ci . Jesteś szalona . :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) ja już tak mam Kiedyś zrobiłam mega awanturę w cukierni hotelu Sobieski, że nie mają mojego zamówienia na tort urodzinowy dla I. Zamówienie składał mój M, ja tylko miałam go odebrać. Jak się okazało (po tel. do M), to tort oczywiście był zamówiony, ale w Sheratonie Nie będę wspominać o szukaniu hotelu Metropol w Krakowie, który okazał się był hotelem Monopol A w jego poszukiwania była zaangażowana prawie cała rodzina, która została w W-wie Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.04.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 :lol2: Ja również edytowałam swój post ,coby dziewczynom w głowach nie mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Hej Marta:bye: Przeglądnęłam na szybko, przepisy na sałatki skopiowałam:) Doczytałam, że właśnie powinny mebelki wkrótce dotrzeć? Fajne spotkanko mieć będziecie:yes: Moje katalpy też na razie nie dają oznak życia , w ubiegłym roku na weekend majowy już listeczki wypuszczały, ale w tym roku wiadomo od kiedy jest wiosna;) Musimy trochę poczekać... Twój ogród na pewno pięknieje z dnia na dzień? Nie dasz namówić się na wcześniejsze fotki? Yuczko, miło że wpadłaś Czytałam, że jeden z minusów katalpy jest późne kwitnięcie , nawet koło czerwca, też mam nadzieję że, doczekam się tych cudnych zielonych serduszek na niej Czytałam również , ze suche gałązki należy podcinać, tym samym utrzymamy kulisty kształt korony, oraz jej zgrabny kształt. Yuczko podcinałaś już swoją katalpę? marta cześc . u nas też gorąco. u mnie był ogrodnik trawę spulchnił, wygrabił , nawiózł . Teraz czekamy co z niej będzie:cool: zazdroszczę ci tej rolkowej. Teściowie mają i jest śliczna:yes: Monia Gdzieś przepadła, nie dzwonisz, mało piszesz, co Cię tak pochłonęło? Cześć Martuśka! Zostawiam uściski i miłego weekendu życzę :hug: A dziękuję Weekend prócz deszczowej niedzieli, zaliczam do udanych mogę powiedzieć, że prace ogrodowe zaliczyłam, co zaplanowałam, zrobiłam Martuś, wpadłam na sekundę za priva podziękować ... . Wstyd mi okropnie że dopiero po takim czasie zauważyłam ... chociaż na usprawiedliwienie powiem że z forum mi było średnio po drodze . Tofik, nie ma za co Optymistyczne wiadomości(cenowe ) to nie były wiem! Ty jak zwykle tajemnicza, ale nie będę ciągnąć za język, choć ciekawosc mnie zżera co tam u Ciebie, że na fm czasu brak? ja właśnie swój zamówiłam u Hazelki i będę go miała za 2 tygodnie, tiruriru Lidziu, a jaki to będzie stół? Po weekendzie fotorelacja dziś wielki dzień i u Marjelki i u Karolki Dziewczyny juz pewnie wesołe Pewnie drinki się leją :yes: Wstaliśta? Hezelkowe dziecię się pochorowało, spotkanie i mebelki przełożone na ten weekend Co tam szefowa? ćwiczysz tyłeczek na majowe spotkanko toż termin naszego zlotu już niebawem:wave: Karelajna tyłeczek już mam jak ta lala, będzie co macać Już się nie mogę doczekać kiedy Was wszystkie zobaczę i wyściskam Szanowne koleżanki przypomnijcie mi kiedy i gdzie jest to ?,bo ja jestem ze Skierniewic i wcześniej wydawało mi się, że planujecie to w pobliżu więc ,że wpadnę spontanicznie jeśli można dołączyć do Was? kiedy i gdzie planowane spotkanie, zlot? waclau , wyżej jest link do hotelu, bardzo się cieszę że nas zaszczycisz swoją obecnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Lidziu, a jaki to będzie stół? Minimal oczywiście, rozkładany i wybarwiony pod kolor podłogi w salonie, czyli będzie ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Minimal oczywiście, rozkładany i wybarwiony pod kolor podłogi w salonie, czyli będzie ciemny A to taki jak mój , tylko ciemny, u Hazelki model minimal= mój manu Tylko podejrzewam cena bardziej przyjazna, a wykonanie na pewno pełna profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 A to taki jak mój , tylko ciemny, u Hazelki model minimal= mój manu Tylko podejrzewam cena bardziej przyjazna, a wykonanie na pewno pełna profeska to, że będzie pełna profeska, to wiem już się nie mogę go doczekać i czekam też na taką samą ławeczkę z wyginanymi nogami, jak ty masz. Też ma dotrzeć przed 12 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 to, że będzie pełna profeska, to wiem już się nie mogę go doczekać i czekam też na taką samą ławeczkę z wyginanymi nogami, jak ty masz. Też ma dotrzeć przed 12 maja To jednak się zdecydowałaś na ławeczkę, pamiętam dylematy Ach to ty tak cichutko siedziałaś, na forum mało bywałaś, a tu tyle nowości się u Ciebie szykuje Stół, ławka, trawka, komplet tarasowy, gadaj co tam jeszcze ukrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 To jednak się zdecydowałaś na ławeczkę, pamiętam dylematy Ach to ty tak cichutko siedziałaś, na forum mało bywałaś, a tu tyle nowości się u Ciebie szykuje Stół, ławka, trawka, komplet tarasowy, gadaj co tam jeszcze ukrywasz? została mi już tylko dziura budżetowa w kieszeni Planuję jeszcze tylko jakieś zasłony w salonie powiesić przed Komunią, ale żadne haj lajf, tylko takie zwykłe gotowe, żeby jakoś przytulniej w domu było. na razie z nowości to wszystko. Chciałabym w tym roku w końcu wziąć się za oświetlenie. Aaaa..... zapomniałam, że dorobiłam się blatu i umywalki w dolnej łazience i wiszących szafek. Muszę zrobić zdjęcia, to się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Marta mam pytanie dot. Twoich nocnych szafek. Czy byłaś zadowolona z obsługi sklepu w którym je zamawiałaś? Widziałam, że przyszły uszkodzone, nie miałas problemów ze zwrotem? Oj Zizi pominęłam Cię niechcący Obsługa sklepu ok. problemów ze zwrotem też nie było:) Co tam u nich planujesz zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 została mi już tylko dziura budżetowa w kieszeni Planuję jeszcze tylko jakieś zasłony w salonie powiesić przed Komunią, ale żadne haj lajf, tylko takie zwykłe gotowe, żeby jakoś przytulniej w domu było. na razie z nowości to wszystko. Chciałabym w tym roku w końcu wziąć się za oświetlenie. Aaaa..... zapomniałam, że dorobiłam się blatu i umywalki w dolnej łazience i wiszących szafek. Muszę zrobić zdjęcia, to się pochwalę. Lidzia! No koniecznie musisz zrobić jakieś fotki z nowości, już tak dawno nic wklejałaś , w ogóle odkąd się wprowadziłaś, to z aparatem jesteś na bakier Po komunii nie odpuszczę, będę gnębić i sępić Ty wiesz, że my równo za miesiąc znowu wspólnie wypalimy fajkę pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.04.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Oj Zizi pominęłam Cię niechcący Obsługa sklepu ok. problemów ze zwrotem też nie było:) Co tam u nich planujesz zamówić? Marta dzięki:) W sumie nic wielkiego, czaję się na stół okrągły:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Zrobię, zrobię te zdjęcia, obiecuję a zdjęć nie robię, bo oprócz tego co napisałam, to nic się u nas nie zmieniło. Nie miałam weny i szczerze mówiąc trochę sobie wszystko odpuściłam. Osiadłam na laurach i musiałam sobie przemyśleć, co chcę. Dolna łazienka była robiona na 40 mojego M w styczniu, teraz Komunia nas zmotywowała do nowych zakupów. Coś w tym jest, że jak się wszystkiego nie zrobi przed przeprowadzką, to potem się już nie chce Martuś, już się tej fajki pokoju nie mogę doczekać. M teraz pojechał z Rasiowym Księciuniem na cały tydzień do Szwecji na ryby, więc zostałyśmy same z dziewczynkami w domu. Przyda mi się taki reset w waszym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tofik, nie ma za co Optymistyczne wiadomości(cenowe ) to nie były wiem! Ty jak zwykle tajemnicza, ale nie będę ciągnąć za język, choć ciekawosc mnie zżera co tam u Ciebie, że na fm czasu brak? Kłopot w tym, że nic takiego ... jakiś marazm i tyle . Ale będę zaglądać bo oprócz porządku (WRESZCIE!) wokół domu i wysiania trawy:wiggle: to nie mam wiedzy, koncepcji ani nic co by pchnęło mój plac przydomowy do miana choćby zaczątku ogrodu . Z maleńkich kroczków zamówiłam lawendę koloru róż http://www.jparkers.co.uk/csp/parkers/products/large/1006471.jpg ... i dzisiaj do mnie przyjedzie więc od jutra sadzę wkoło tarasu i będę miała odrobinę kobiecego akcentu:wiggle: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Lidzia, w takim razie cieszę się tą komunią , chociaż pamiętam to jako uciążliwy czas i częste wizyty przy ołtarzu Przynajmniej masz motywację i powód do kolejnego działania:) U nas już nie wiele brakuje, praktycznie w ten weekend dojadą Hazelkowe meble i to chyba już będzie wsio:) Wiadomo jakieś drobiazgi i moje widzi misie typu ogrodowe gadżety czy łozdoby i dodatki do domu to na bieżąco dokupuję i zmieniam razem ze zmianą pór roku:D To ty kochana powinnaś w maju kliku dniowy pobyt z Rasią zarezerwować , bo to nie sprawiedliwe, ze wy jedną noc , a księciunio z M cały tydzień na rybach Powiedziała i doradziła pod puszczalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 helloł Martuśka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tofik, jaki marazm Kobito! Wiosna przyjszła to już jest powód do radości, przynajmniej dla mnie Wspomniałaś o prządku , pierwszych roślinkach to już coś, pierwsze koty za płoty Nie widziałam różowej lawendy , ja mam yyy tradycyjną? Bardzo ładna ta różowa:yes: Ja w tym roku dokupiłam kilkanaście sztuk lawendy w obi w promocji, część dosadziłam na skalniaczkach( bo mi kilka sztuk uschło w zeszłym roku), a resztę wsadziłam w donice na tarasie, w obu miejscach puściła już świeże, zielone listki widać jej u mnie dobrze , Nie jestem znawcą ogrodowym i pewnie średnio u mnie z doradztwem, dopiero się uczę, że tak powiem, ale póki co krzaczki i roślinki z mojego ogrodu się spisują i te mogę polecić, w razie pytań wal jak w dym Ile mogę tyle pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts