MarJel 07.09.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) Jestem z fotami, w sumie nie ma za bardzo czym się chwalić. Stolarz gdzieś mi czmychną na inne roboty i od kilku dni go nie ma. Żeby jednak coś się działo zasypię Was fotkami jednej lampy w zasadzie dwóch i jeszcze dorzucę małe co nie co;) Wiatrołap, brakuję ławeczki pod lustrem ( Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) To teraz plafonik do kompletu, w korytarzu przed wiatrołapem:)[ Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) W łazience dzieci prawie skończona szafeczka, a raczej szafiora pod umywalkę, brakuję uchwytów, będą takie jak w kuchni, tylko białe Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) W kuchni nie wile się zmieniło, doszły dwie wiszące szafki i front maskujący na wyspie Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.09.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Lampy przecudnej urody Fajnie, że bez problemu dotarły... Ty wiesz, że my wiatrołap też podobny mamy? Hi, hi... Tylko u mnie jeszcze obok lustra drzwi do garażu będą... Ale resżta identycznie... Drzwi wejściowe z naświetlem, drzwi do holu dwuskrzydłowe, po lewej lustro z ławeczką, po prawej szafa... I pwnie lustro do wiatrołapu też z AWAI zamówię, bo szare musi być a ta rama idealnie się wpasuje w koncepcję Szafka w łazience dzieci bomba. Pojemna, duża, ale jednocześnie wcale nie przytłacza. Super! Edit: Kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 07.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Pieknieeeeee:) a ta szafka w lazience to robota stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Anka no miałam nadzieję że lampy Ci się spodobają A to że wiatrołap podobny mamy też mnie nie dziwi w ogóle:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Pieknieeeeee:) a ta szafka w lazience to robota stolarza? Nio, stolarza:yes:, w tej łazience jeszcze jedna szafka będzie tzn. w połowie już jest, na ścianie na przeciwko umywalki, bardzo fajna, ale pokarzę jak powróci z lewuchy i skończy mój Jaśnie Pan stolarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) Na koniec mały szczególik, doszedł kinkiecik na srebrną komodą, abażurki ofoliowane więc dziwnie wyglądają [ Edytowane 26 Lipca 2014 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Marjelko, przez Ciebie (i Twoje wnetrza) nie moge sie skupic na ogladaniu "TapMadl";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 O rany, mowę mi odjęło Jest po prostu bosko !!!!! Wszystko wygląda super i z miłą chęcią bym się do ciebie wprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No no no, MarJel cuda pokazujesz . A w kuchni jestem zakochana na zabój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Pieknie, pieknie ,pieknie...:jawdrop:wszystko mi sie podoba:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.09.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Pieknie Jak widze takie cudne wnetrza to mam ochote budowac drugi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Lustro z AWAI zamawiałaś? Wiem, kiedyś sporo było na ten temat, ale wtedy inne rzeczy mi na głowie siedziały i nie zanotowałam... A też u siebie w wiatrołapie bym takie widziała:yes:Jest bosko!!!!P.S. Pomagał Ci jakiś profesjonalista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Nie będę oryginalna - PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.09.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) Ojej, jak mi miło, naprawdę się nie spodziewałam dzięki dziewczynki A ja tu sobie oglądam w najlepsze tapmadl:eek:, a propos hazeleyes zmierzyłam siedzisko u mnie ma 55cm głębokości, to naprawdę dużo, mniejsze spokojnie by spełniało swoją rolę, ale tak jak wcześniej wspominałam mój prysznic jest dość duży ma około 2m dł. i 1m szerokości, tym siedziskiem chcieliśmy optycznie zmniejszyć to mini lotnisko;) i stąd jego wielkość. Yuka, lustro awai:yes:, przygoda z,, profesjonalistą" była na początku budowy, ale szybciej się skończyła niż zaczęła:rolleyes: właśnie przez ten pseudo profesjonalizm edit dodam jeszcze że wile pomysłów zawdzięczam mojemu wykonawcy. Edytowane 7 Września 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 O są zdjęcia i to jakich cudniastych rzeczy:D:) BRAWO BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.09.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Super, super! [nie ma co się silić na orginalność ] kuchnia super, komoda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ładnie. Białe kuchnie w każdym stylu będą nieśmiertelne, są w jakiś sposób ponadczasowe . A o okapie też myślałam, że to lampa super żeby uniknąć klasyki we wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts