Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Jestem z fotami, w sumie nie ma za bardzo czym się chwalić. Stolarz gdzieś mi czmychną na inne roboty i od kilku dni go nie ma. Żeby jednak coś się działo zasypię Was fotkami jednej lampy w zasadzie dwóch i jeszcze dorzucę małe co nie co;)

Wiatrołap, brakuję ławeczki pod lustrem (

Edytowane przez MarJel

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lampy przecudnej urody ;) Fajnie, że bez problemu dotarły...

Ty wiesz, że my wiatrołap też podobny mamy? Hi, hi... Tylko u mnie jeszcze obok lustra drzwi do garażu będą... Ale resżta identycznie... Drzwi wejściowe z naświetlem, drzwi do holu dwuskrzydłowe, po lewej lustro z ławeczką, po prawej szafa... I pwnie lustro do wiatrołapu też z AWAI zamówię, bo szare musi być a ta rama idealnie się wpasuje w koncepcję ;)

Szafka w łazience dzieci bomba. Pojemna, duża, ale jednocześnie wcale nie przytłacza. Super!

Edit:

Kuchnia :jawdrop:

Pieknieeeeee:) a ta szafka w lazience to robota stolarza? ;)

Nio, stolarza:yes:, w tej łazience jeszcze jedna szafka będzie tzn. w połowie już jest, na ścianie na przeciwko umywalki, bardzo fajna, ale pokarzę jak powróci z lewuchy ;) i skończy mój Jaśnie Pan stolarz:)

Ojej, jak mi miło, naprawdę się nie spodziewałam dzięki dziewczynki :hug:

A ja tu sobie oglądam w najlepsze tapmadl:eek::lol2:, a propos hazeleyes zmierzyłam siedzisko u mnie ma 55cm głębokości, to naprawdę dużo, mniejsze spokojnie by spełniało swoją rolę, ale tak jak wcześniej wspominałam mój prysznic jest dość duży ma około 2m dł. i 1m szerokości, tym siedziskiem chcieliśmy optycznie zmniejszyć to mini lotnisko;) i stąd jego wielkość.

Yuka, lustro awai:yes:, przygoda z,, profesjonalistą" była na początku budowy, ale szybciej się skończyła niż zaczęła:rolleyes: właśnie przez ten pseudo profesjonalizm :eek:

edit

dodam jeszcze że wile pomysłów zawdzięczam mojemu wykonawcy.

Edytowane przez MarJel