MarJel 30.04.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 helloł Martuśka:hug: Dzińdybry Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 30.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 heloł Witam, witam i o zdrowie pytam Coś tu dzisiaj same znudzone, atrakcji szukają A ja muszę lyczyć wypłaty dla ludków, dziś Matki Boskiej Pieniężnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.04.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tofik, jaki marazm Kobito! Wiosna przyjszła to już jest powód do radości, przynajmniej dla mnie Wspomniałaś o prządku , pierwszych roślinkach to już coś, pierwsze koty za płoty Nie widziałam różowej lawendy , ja mam yyy tradycyjną? Bardzo ładna ta różowa:yes: Ja w tym roku dokupiłam kilkanaście sztuk lawendy w obi w promocji, część dosadziłam na skalniaczkach( bo mi kilka sztuk uschło w zeszłym roku), a resztę wsadziłam w donice na tarasie, w obu miejscach puściła już świeże, zielone listki widać jej u mnie dobrze , Nie jestem znawcą ogrodowym i pewnie średnio u mnie z doradztwem, dopiero się uczę, że tak powiem, ale póki co krzaczki i roślinki z mojego ogrodu się spisują i te mogę polecić, w razie pytań wal jak w dym Ile mogę tyle pomogę I tak wiesz tysiąc razy więcej niż ja . Marazm minął to i na forum zajrzałam:lol: . Kurier dzwonił, że właśnie do mnie jedzie, więc jak wrócę po pracy to będę wiedziała czy lawenda ładna bo na żywca różowej też nie widziałam, taki impulsywny babski zakup . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.04.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A ja muszę lyczyć wypłaty dla ludków, dziś Matki Boskiej Pieniężnej Szefowa daj po premii na długi weekend:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 I tak wiesz tysiąc razy więcej niż ja . Marazm minął to i na forum zajrzałam:lol: . Kurier dzwonił, że właśnie do mnie jedzie, więc jak wrócę po pracy to będę wiedziała czy lawenda ładna bo na żywca różowej też nie widziałam, taki impulsywny babski zakup . Najważniejsze, że marazm paszoł won U Reni rozprawiamy o migdałku, pasowałby jak nic do różowej lawendy Ja już myślę gdzie by go u mnie wcisnąć, tak się zauroczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Szefowa daj po premii na długi weekend:yes: Madzia, a czy Ty uwierzysz , że moje dwie dziewuchy się rozwodzą , obie na raz :eek: I poprosiły mnie o podwyżkę , z racji, że zostaną samotnymi matkami , a ja bez mrugnięcia okiem się zgodziłam także o premii majowej niech nawet nie wspominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.04.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 no widzisz - jak trafiłam dobra kobieto.Szkoda dzieci jak mają - bo "męczyć" się jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.04.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Marjel, Magda dzieci wiadomo szkoda, ale matki (rzekomo) samotne łapią się później na wszelkie zasiłki, ulgi, przedszkola, żłobki i tp. a my już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lola 5 30.04.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam Ci Marta ciepło.Oglądam i podglądam Twoje poczynania juz dłuższy czas. Na aktywność "forumową" nie mam za bardzo czasu, ale Ci szczerze kibicuję. masz piękny dom i ogród, wszystko takie dopieszczone i wypracowane w każdym szczególe, perfekcyjne.....ja też jestem z Lublina, domek wybudowałam , ogród założyłam ale mam co do niego sporo uwag, Teraz jestem w trakcie negocjacji z firmami ogrodniczymi. Interesuje mnie skąd i jaki masz kamień w ogrodzie. Czy jest to "biala marianna" i gdzie kupiona? U mnie łajzy położyli korę bez włókniny, chwasty rosną jak wściekłe, ja nie daje rady, więc muszę ten ogród "przemeblować. Jeśli mogę liczyć na pomoc w tym względzie to z góry dziękuje. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 no widzisz - jak trafiłam dobra kobieto. Szkoda dzieci jak mają - bo "męczyć" się jeszcze gorzej E tam dobra , naiwna One pracują u mnie od lat, nasze relacje są na tyle bliskie, ze nie wyobrażałam sobie olać sprawę. Niby to ich prywatne sprawy i niby dlaczego ja mam za nie odpowiadać, ale ....w każdym razie uważam, że postąpiłam zgodnie ze swoim sumieniem Marjel, Magda dzieci wiadomo szkoda, ale matki (rzekomo) samotne łapią się później na wszelkie zasiłki, ulgi, przedszkola, żłobki i tp. a my już nie Jeśli chodzi o samotne matki rzekomo to inna sprawa, ale też temat rzeka A te samotne- samotne w naszym kraju mają wyjątkowo pod górkę, ulgi , zasiłki jak dla mnie śmiechu warte. Witam Ci Marta ciepło. Oglądam i podglądam Twoje poczynania juz dłuższy czas. Na aktywność "forumową" nie mam za bardzo czasu, ale Ci szczerze kibicuję. masz piękny dom i ogród, wszystko takie dopieszczone i wypracowane w każdym szczególe, perfekcyjne.....ja też jestem z Lublina, domek wybudowałam , ogród założyłam ale mam co do niego sporo uwag, Teraz jestem w trakcie negocjacji z firmami ogrodniczymi. Interesuje mnie skąd i jaki masz kamień w ogrodzie. Czy jest to "biala marianna" i gdzie kupiona? U mnie łajzy położyli korę bez włókniny, chwasty rosną jak wściekłe, ja nie daje rady, więc muszę ten ogród "przemeblować. Jeśli mogę liczyć na pomoc w tym względzie to z góry dziękuje. pozdrówka Witaj Lola Dziękuję za tyle miłych słów. U mnie jest włóknina , wyspana grysem i wyobraź sobie chwasty sobie świetnie radzą i się przebiją bez problemu , także nie myśl sobie, że w tych miejscach nie muszę plewić. Mam gdzieś nawet fotki dla niedowiarków rabaty po całości zachwaszczone. Wrzucę wieczorkiem , to troszkę Cie pociesze Nie wiem gdzie był zamawiany grys, w projekcie nie ma konkretnej nazwy tylko po prostu grys ozdobny z granitu, ja mam jasno szary. Drogi to interes niestety , u mnie poszło kilkanaście ton , a koszt za same kamyczki ok. 5 tys. Pozwolisz, że na temat cen o które pytałaś na pw, odpowiem wieczorkiem na privka, muszę się chwilowo ewakuować z fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Marta bardzo alegancka z Ciebie szefowa chociaż do sprawy trzeba podejść indywidualnie, bo tutaj nie ma złotego środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.04.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Hi Martuśka i dziewczyny!! Zgadzam się z kuleżankami że super z Ciebie szefowa, tak jak pisałaś nie musiałaś się zgadzać bo każdy ma swoje prywatne problemy- więc tym bardziej brawo:yes::yes: Czekam bardzo na fotki nowych mebelków, szkoda że trzeba czekać tydzień, ale zdrowie dziecka najważniejsze:yes: Mam nadzieję, że będziecie się odzywać przez długi weekend, bo my nie mamy takowego bo mąż pracuje po angielsku więc nie ma wolnych dni :( Pozdrawiammmm :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 a ja jadę w gości a później zabieram gości do nas, więc raczej będę w garach niż na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dziewczęta- Madziu, Venusku , pewnie jak każda szafowa myślę sobie ,że jestem najwspanialsza , ale wiadomo dużo mi brakuje do ideału , ale staram się jak mogę. Może to wada, może zaleta, ale ja się za bardzo spoufalam, przyzwyczajam, wybaczam i takie tam, myślę że za bardzo sobie daje wejść na głowę, a co najśmieszniejsze moje dziewczynki mówią, że powinnam czasem huknąć i tupnąć nogą, bo każda z nich chce rządzić tylko nie ja A co do weekendu, ja jutro idę w gości, a w czwartek i z piątku na sobotę mam u siebie gości, właśnie wróciłam z zakupów, pełny bagażnik , wszystko pod kątem grilla i dodatków do niego także też mam trochę przygotowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Aaaaa!!!! zapomniałam się pochwalić że bujawkę kokon zamówiłam :lol: Tyle się modliłam nad nią, że teraz muszę czekać ponad miesiąc, a jakbym to zrobiła kilka dni wcześniej miałbym od ręki , ale modły musiałam odprawić, to teraz mam! Mąż wymyślił, że kokonik będzie na moje majowe urodziny:eek:, a ja- o nie ,nie , nie tak się ze mną umawiałaś mój drogi, on miał być ot tak, a nie w ramach prezentu , jeszcze w dodatku mojego Cwana Gapo!!! No i bidny zaczął się tłumaczyć, że nie chciał mieć mnie z głowy z prezentem , a po prostu nie ma pomysłu na niego bo ja wszystko już mam wyprowadziłam go z błędu i zaproponowałam, coś o czym po cichu już nabąkiwałam i w głębi duszy planowałam Czyly iRobot :lol: Uwaga! Zgodził się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dodatkowo w maju nasza rocznica ślubu, żeby nie było mam niecne plany w związku z Tą okazją Nie, nie dzieci z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Moja mama ma irobota i go chwali:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Moja mama ma irobota i go chwali:yes: Ale ma tylko odkurzającego, czy też myjącego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 no waszych nie będzie, ale moje owszem ja się nie pogniewam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts