Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tofik, jaki marazm Kobito! :mad: Wiosna przyjszła to już jest powód do radości, przynajmniej dla mnie :lol2:

Wspomniałaś o prządku , pierwszych roślinkach to już coś, pierwsze koty za płoty :)

Nie widziałam różowej lawendy :jawdrop:, ja mam yyy tradycyjną? :lol2: Bardzo ładna ta różowa:yes:

Ja w tym roku dokupiłam kilkanaście sztuk lawendy w obi w promocji, część dosadziłam na skalniaczkach( bo mi kilka sztuk uschło w zeszłym roku), a resztę wsadziłam w donice na tarasie, w obu miejscach puściła już świeże, zielone listki widać jej u mnie dobrze :lol2:,

Nie jestem znawcą ogrodowym i pewnie średnio u mnie z doradztwem, dopiero się uczę, że tak powiem, ale póki co krzaczki i roślinki z mojego ogrodu się spisują i te mogę polecić, w razie pytań wal jak w dym :hug: Ile mogę tyle pomogę :yes:

I tak wiesz tysiąc razy więcej niż ja :lol2:.

Marazm minął to i na forum zajrzałam:lol: . Kurier dzwonił, że właśnie do mnie jedzie, więc jak wrócę po pracy to będę wiedziała czy lawenda ładna bo na żywca różowej też nie widziałam, taki impulsywny babski zakup :razz: .

I tak wiesz tysiąc razy więcej niż ja :lol2:.

Marazm minął to i na forum zajrzałam:lol: . Kurier dzwonił, że właśnie do mnie jedzie, więc jak wrócę po pracy to będę wiedziała czy lawenda ładna bo na żywca różowej też nie widziałam, taki impulsywny babski zakup :razz: .

Najważniejsze, że marazm paszoł won :D

U Reni rozprawiamy o migdałku, pasowałby jak nic do różowej lawendy :yes:

Ja już myślę gdzie by go u mnie wcisnąć, tak się zauroczyłam :eek:

Szefowa daj po premii na długi weekend:yes:

Madzia, a czy Ty uwierzysz , że moje dwie dziewuchy się rozwodzą , obie na raz :eek::eek: I poprosiły mnie o podwyżkę , z racji, że zostaną samotnymi matkami , a ja bez mrugnięcia okiem się zgodziłam :p także o premii majowej niech nawet nie wspominają :p

Witam Ci Marta ciepło.

Oglądam i podglądam Twoje poczynania juz dłuższy czas. Na aktywność "forumową" nie mam za bardzo czasu, ale Ci szczerze kibicuję. masz piękny dom i ogród, wszystko takie dopieszczone i wypracowane w każdym szczególe, perfekcyjne.....ja też jestem z Lublina, domek wybudowałam , ogród założyłam ale mam co do niego sporo uwag, Teraz jestem w trakcie negocjacji z firmami ogrodniczymi. Interesuje mnie skąd i jaki masz kamień w ogrodzie. Czy jest to "biala marianna" i gdzie kupiona? U mnie łajzy położyli korę bez włókniny, chwasty rosną jak wściekłe, ja nie daje rady, więc muszę ten ogród "przemeblować. Jeśli mogę liczyć na pomoc w tym względzie to z góry dziękuje.

pozdrówka

no widzisz - jak trafiłam dobra kobieto.

Szkoda dzieci jak mają - bo "męczyć" się jeszcze gorzej

E tam dobra , naiwna ;) One pracują u mnie od lat, nasze relacje są na tyle bliskie, ze nie wyobrażałam sobie olać sprawę. Niby to ich prywatne sprawy i niby dlaczego ja mam za nie odpowiadać, ale ....w każdym razie uważam, że postąpiłam zgodnie ze swoim sumieniem :)

Marjel, Magda dzieci wiadomo szkoda, ale matki (rzekomo) samotne łapią się później na wszelkie zasiłki, ulgi, przedszkola, żłobki i tp.

a my już nie :mad:

Jeśli chodzi o samotne matki rzekomo to inna sprawa, ale też temat rzeka ;)

A te samotne- samotne w naszym kraju mają wyjątkowo pod górkę, ulgi , zasiłki jak dla mnie śmiechu warte.

Witam Ci Marta ciepło.

Oglądam i podglądam Twoje poczynania juz dłuższy czas. Na aktywność "forumową" nie mam za bardzo czasu, ale Ci szczerze kibicuję. masz piękny dom i ogród, wszystko takie dopieszczone i wypracowane w każdym szczególe, perfekcyjne.....ja też jestem z Lublina, domek wybudowałam , ogród założyłam ale mam co do niego sporo uwag, Teraz jestem w trakcie negocjacji z firmami ogrodniczymi. Interesuje mnie skąd i jaki masz kamień w ogrodzie. Czy jest to "biala marianna" i gdzie kupiona? U mnie łajzy położyli korę bez włókniny, chwasty rosną jak wściekłe, ja nie daje rady, więc muszę ten ogród "przemeblować. Jeśli mogę liczyć na pomoc w tym względzie to z góry dziękuje.

pozdrówka

Witaj Lola :welcome:

Dziękuję za tyle miłych słów.

U mnie jest włóknina , wyspana grysem i wyobraź sobie chwasty sobie świetnie radzą i się przebiją bez problemu , także nie myśl sobie, że w tych miejscach nie muszę plewić. Mam gdzieś nawet fotki dla niedowiarków rabaty po całości zachwaszczone. Wrzucę wieczorkiem , to troszkę Cie pociesze :lol2:

Nie wiem gdzie był zamawiany grys, w projekcie nie ma konkretnej nazwy tylko po prostu grys ozdobny z granitu, ja mam jasno szary. Drogi to interes niestety , u mnie poszło kilkanaście ton , a koszt za same kamyczki ok. 5 tys. :eek:

Pozwolisz, że na temat cen o które pytałaś na pw, odpowiem wieczorkiem na privka, muszę się chwilowo ewakuować z fm :D

Hi Martuśka i dziewczyny!!

Zgadzam się z kuleżankami że super z Ciebie szefowa, tak jak pisałaś nie musiałaś się zgadzać bo każdy ma swoje prywatne problemy- więc tym bardziej brawo:yes::yes::yes:

Czekam bardzo na fotki nowych mebelków, szkoda że trzeba czekać tydzień, ale zdrowie dziecka najważniejsze:yes::yes:

Mam nadzieję, że będziecie się odzywać przez długi weekend, bo my nie mamy takowego bo mąż pracuje po angielsku więc nie ma wolnych dni :(:(:(

Pozdrawiammmm :hug::hug::hug::hug:

Dziewczęta- Madziu, Venusku , pewnie jak każda szafowa :) myślę sobie ,że jestem najwspanialsza :lol2:, ale wiadomo dużo mi brakuje do ideału , ale staram się jak mogę.

Może to wada, może zaleta, ale ja się za bardzo spoufalam, przyzwyczajam, wybaczam i takie tam, myślę że za bardzo sobie daje wejść na głowę, a co najśmieszniejsze moje dziewczynki mówią, że powinnam czasem huknąć i tupnąć nogą, bo każda z nich chce rządzić tylko nie ja :lol2:

A co do weekendu, ja jutro idę w gości, a w czwartek i z piątku na sobotę mam u siebie gości, właśnie wróciłam z zakupów, pełny bagażnik , wszystko pod kątem grilla i dodatków do niego :) także też mam trochę przygotowań.

Aaaaa!!!! zapomniałam się pochwalić że bujawkę kokon zamówiłam :lol::lol: Tyle się modliłam nad nią, że teraz muszę czekać ponad miesiąc, a jakbym to zrobiła kilka dni wcześniej miałbym od ręki :mad:, ale modły musiałam odprawić, to teraz mam!

Mąż wymyślił, że kokonik będzie na moje majowe urodziny:eek:, a ja- o nie ,nie , nie tak się ze mną umawiałaś mój drogi, on miał być ot tak, a nie w ramach prezentu :p, jeszcze w dodatku mojego :p Cwana Gapo!!!

No i bidny zaczął się tłumaczyć, że nie chciał mieć mnie z głowy z prezentem , a po prostu nie ma pomysłu na niego bo ja wszystko już mam :jawdrop: wyprowadziłam go z błędu i zaproponowałam, coś o czym po cichu już nabąkiwałam i w głębi duszy planowałam :-P Czyly

iRobot :lol::lol::lol: Uwaga! Zgodził się :eek::wiggle: