MarJel 30.04.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 no waszych nie będzie, ale moje owszem ja się nie pogniewam:D Venusia, ale co naszego nie będzie? i na co się nie pogniewasz? Nie zaczaiłam o co cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ale ma tylko odkurzającego, czy też myjącego ? tylko odkurzajacego, chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Venusia, ale co naszego nie będzie? i na co się nie pogniewasz? Nie zaczaiłam o co cho Ja tez nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 waszych dzieciów nie będzie z tego ale moje owszem mogą wyjść (jak je urodzisz i donosisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 teraz kumam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Marta daj mi przepis na salatke z avokado, bo Venuska mi nie chciala dac:P:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Ta jest nowość niewypróbowana. Marta chciała innom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.04.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 30.04.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 MarJelka też bym chciała iRobota... i KA..... i jeszcze Thermomixa Też masz pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 30.04.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Martuś, a którego iRobota chcesz kupić i dlaczego. Ja się zdecydować nie mogę a w potrzebie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 30.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam Marta, zadałam kilka dni temu takie ogólne pytanie : gdzie zjaz i czy mozna się podłączyć , bo jesteście dla mnie skarbnicą budowlana, choć ostatnio więcej plotek niż fotek u Ciebie. Nie chce się narzucać proszę o jasną odpowiedz czy to spotkanie towarzystwa wzajemnej adoracji czy ogólny zjazd? Bo to że w Piotrkowie w Agat to już wiem, ale :czy każdy jest tam mile widziany i kiedy to jest? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jak napisałaś o Irobocie to pomyślała, że aż dziw bierze że jeszcze KA nie masz, a może masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.04.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Czesc szafowa Szkoda ze nie mieszkam bliżej bo bym do Ciebie z cv uderzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Lidzia, w takim razie cieszę się tą komunią , chociaż pamiętam to jako uciążliwy czas i częste wizyty przy ołtarzu Przynajmniej masz motywację i powód do kolejnego działania:) U nas już nie wiele brakuje, praktycznie w ten weekend dojadą Hazelkowe meble i to chyba już będzie wsio:) Wiadomo jakieś drobiazgi i moje widzi misie typu ogrodowe gadżety czy łozdoby i dodatki do domu to na bieżąco dokupuję i zmieniam razem ze zmianą pór roku:D To ty kochana powinnaś w maju kliku dniowy pobyt z Rasią zarezerwować , bo to nie sprawiedliwe, ze wy jedną noc , a księciunio z M cały tydzień na rybach Powiedziała i doradziła pod puszczalska Powiem w tajemnicy, że mamy zarezerwowany pokój na cały weekend... ale ciiii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 waszych dzieciów nie będzie z tego ale moje owszem mogą wyjść (jak je urodzisz i donosisz ) Marta daj mi przepis na salatke z avokado, bo Venuska mi nie chciala dac:P:mad: Ta jest nowość niewypróbowana. Marta chciała innom Nie mam tego Venusowego , mam z avokado i paluszków krabowych , przepis od kamiku , kilka stron wstecz MarJelka też bym chciała iRobota... i KA..... i jeszcze Thermomixa Też masz pewnie Iduś, nie mam Ka, ani thermo śmiałam się ostatnio, że jestem chyba jedyna na fm, która nie marzy o tych dwóch sprzętach My nie jesteśmy ciastowi i nie widzę potrzeby kupowania czegoś, czego będę używać raz na ruski rok Martuś, a którego iRobota chcesz kupić i dlaczego. Ja się zdecydować nie mogę a w potrzebie jestem. Skibusiu, mam Cię wreszcie Już polowałam na Ciebie jakiś czas, pojawiasz się i znikasz , a ja jestem strasznie ciekawa Twojego ogrodu, jest jakaś szansa na foteczkę? Co do irobota, dam znać jak już wybierzemy model, póki co wczytujemy się w opinie na necie i jeszcze nie wybraliśmy konkretnego Witam Marta, zadałam kilka dni temu takie ogólne pytanie : gdzie zjaz i czy mozna się podłączyć , bo jesteście dla mnie skarbnicą budowlana, choć ostatnio więcej plotek niż fotek u Ciebie. Nie chce się narzucać proszę o jasną odpowiedz czy to spotkanie towarzystwa wzajemnej adoracji czy ogólny zjazd? Bo to że w Piotrkowie w Agat to już wiem, ale :czy każdy jest tam mile widziany i kiedy to jest? Pozdrawiam Marta Marciu, toż Ci napisałam wczoraj , że jak najbardziej zapraszamy:yes: To nie jest zlot dla wybranych, każda forumka jest mile widziana nie zależnie od liczby postów które naklepała Rezerwuj pokój i to już!! Chyba , ze chcesz wpaść bez noclegu? Jak napisałaś o Irobocie to pomyślała, że aż dziw bierze że jeszcze KA nie masz, a może masz??? Tofik, muszę się w takim razie poważnie nad tym Ka zastanowić , ale będzie chyba pełnił funkcję najdroższej zakurzonej ozdoby w domu Co ten Ka w sobie ma , oprócz wyglądu i kosmicznej ceny, nie wiem mnie on jakoś obojętny Czesc szafowa Szkoda ze nie mieszkam bliżej bo bym do Ciebie z cv uderzyła :jawdrop: Kaka:jawdrop: Co się stało że mnie odwiedziłaś ja już Cię zwyzywałam u Oli od Czarownic , szczeliłam focha, ze mnie nie odwiedzasz , a tu masz jaka niespodzianka :) Powiem w tajemnicy, że mamy zarezerwowany pokój na cały weekend... ale ciiii..... hi hi hi A ja już zamarynowałam mięsko na jutro na szaszłyczki Mam nadzieję , ze pogoda jutro bardziej będzie sprzyjać grillowaniu , bo dzisiaj Życzę Wam Kochane , słonecznego , majowego , cudownie spędzonego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.05.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Przyszłam tylko pozdrowienia majowe zostawić i życzyć miłego leniuchowania Całuski Martulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Przyszłam tylko pozdrowienia majowe zostawić i życzyć miłego leniuchowania Całuski Martulka Daila Już miałam się wylogować, ale jak Cię zobaczyłam gdzie ty się kobito podziewasz!!!???? Czy nadal aktualne, że zabieram Cię po drodze na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.05.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ano jakoś tak ostatnio nie po drodze mi na FM , i jeszcze trochę różnych zakrętów po drodze, które nie na forum to i smęcić nie będę . A na zlocić się piszę, bo muszę się troszku zresetować i poznać Was piękne i dzielne Kobietki. Mi do Was daleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ano jakoś tak ostatnio nie po drodze mi na FM , i jeszcze trochę różnych zakrętów po drodze, które nie na forum to i smęcić nie będę . A na zlocić się piszę, bo muszę się troszku zresetować i poznać Was piękne i dzielne Kobietki. Mi do Was daleko . Ojoj Takie życie Daluś, raz na wozie, raz pod... Obyś jak najszybciej z tych zakrętów wyszła na prostą A z tym ostatnim zdaniem to pojechałaś , ja Ci już wybije z głowy te głupoty w drodze na zjazd, będzie taka jazda, że szybko zmienisz zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ide się ogarniać , bo zaraz południe , a ja jeszcze w pidżamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts