Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Marta, zadałam kilka dni temu takie ogólne pytanie : gdzie zjaz i czy mozna się podłączyć , bo jesteście dla mnie skarbnicą budowlana, choć ostatnio więcej plotek niż fotek u Ciebie. Nie chce się narzucać proszę o jasną odpowiedz czy to spotkanie towarzystwa wzajemnej adoracji czy ogólny zjazd? Bo to że w Piotrkowie w Agat to już wiem, ale :czy każdy jest tam mile widziany i kiedy to jest? Pozdrawiam Marta

Lidzia, w takim razie cieszę się tą komunią , chociaż pamiętam to jako uciążliwy czas i częste wizyty przy ołtarzu :lol2: Przynajmniej masz motywację i powód do kolejnego działania:) U nas już nie wiele brakuje, praktycznie w ten weekend dojadą Hazelkowe meble i to chyba już będzie wsio:) Wiadomo jakieś drobiazgi i moje widzi misie typu ogrodowe gadżety czy łozdoby i dodatki do domu to na bieżąco dokupuję i zmieniam razem ze zmianą pór roku:D

To ty kochana powinnaś w maju kliku dniowy pobyt z Rasią zarezerwować , bo to nie sprawiedliwe, ze wy jedną noc , a księciunio z M cały tydzień na rybach :D Powiedziała i doradziła pod puszczalska :lol2:

Powiem w tajemnicy, że mamy zarezerwowany pokój na cały weekend... ale ciiii....;):lol2:.

waszych dzieciów nie będzie z tego ale moje owszem mogą wyjść (jak je urodzisz i donosisz :D )

:bash::eek:

Marta daj mi przepis na salatke z avokado, bo Venuska mi nie chciala dac:P:mad:

Ta jest nowość :p niewypróbowana. Marta chciała innom ;)

:p

Nie mam tego Venusowego , mam z avokado i paluszków krabowych , przepis od kamiku , kilka stron wstecz :cool:

MarJelka też bym chciała iRobota... i KA..... i jeszcze Thermomixa :lol2: Też masz pewnie :cool:

Iduś, nie mam Ka, ani thermo :rolleyes: śmiałam się ostatnio, że jestem chyba jedyna na fm, która nie marzy o tych dwóch sprzętach :rolleyes:

My nie jesteśmy ciastowi i nie widzę potrzeby kupowania czegoś, czego będę używać raz na ruski rok ;)

Martuś, a którego iRobota chcesz kupić i dlaczego. Ja się zdecydować nie mogę a w potrzebie jestem.

Skibusiu, mam Cię wreszcie ;) Już polowałam na Ciebie jakiś czas, pojawiasz się i znikasz , a ja jestem strasznie ciekawa Twojego ogrodu, jest jakaś szansa na foteczkę? :rolleyes:

Co do irobota, dam znać jak już wybierzemy model, póki co wczytujemy się w opinie na necie i jeszcze nie wybraliśmy konkretnego :)

Witam Marta, zadałam kilka dni temu takie ogólne pytanie : gdzie zjaz i czy mozna się podłączyć , bo jesteście dla mnie skarbnicą budowlana, choć ostatnio więcej plotek niż fotek u Ciebie. Nie chce się narzucać proszę o jasną odpowiedz czy to spotkanie towarzystwa wzajemnej adoracji czy ogólny zjazd? Bo to że w Piotrkowie w Agat to już wiem, ale :czy każdy jest tam mile widziany i kiedy to jest? Pozdrawiam Marta

Marciu, toż Ci napisałam wczoraj , że jak najbardziej zapraszamy:yes: To nie jest zlot dla wybranych, każda forumka jest mile widziana nie zależnie od liczby postów które naklepała ;) Rezerwuj pokój i to już!! ;) Chyba , ze chcesz wpaść bez noclegu?

Jak napisałaś o Irobocie to pomyślała, że aż dziw bierze że jeszcze KA nie masz, a może masz??? :cool:

Tofik, muszę się w takim razie poważnie nad tym Ka zastanowić :eek:, ale będzie chyba pełnił funkcję najdroższej zakurzonej ozdoby w domu ;)

Co ten Ka w sobie ma , oprócz wyglądu i kosmicznej ceny, nie wiem mnie on jakoś obojętny :eek:

Czesc szafowa :D Szkoda ze nie mieszkam bliżej bo bym do Ciebie z cv uderzyła :lol2:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Kaka:jawdrop: Co się stało że mnie odwiedziłaś:hug: ja już Cię zwyzywałam u Oli od Czarownic , szczeliłam focha, ze mnie nie odwiedzasz , a tu masz jaka niespodzianka :):)

Powiem w tajemnicy, że mamy zarezerwowany pokój na cały weekend... ale ciiii....;):lol2:.

hi hi hi ;)

A ja już zamarynowałam mięsko na jutro na szaszłyczki :) Mam nadzieję , ze pogoda jutro bardziej będzie sprzyjać grillowaniu , bo dzisiaj :sick:

Życzę Wam Kochane , słonecznego , majowego , cudownie spędzonego czasu :cool:

Przyszłam tylko pozdrowienia majowe zostawić i życzyć miłego leniuchowania :)

Całuski Martulka :hug:

Daila :jawdrop: Już miałam się wylogować, ale jak Cię zobaczyłam :jawdrop: gdzie ty się kobito podziewasz!!!????

Czy nadal aktualne, że zabieram Cię po drodze na zlot?

Ano jakoś tak ostatnio nie po drodze mi na FM :rolleyes:, i jeszcze trochę różnych zakrętów po drodze, które nie na forum to i smęcić nie będę ;).

A na zlocić się piszę, bo muszę się troszku zresetować i poznać Was piękne i dzielne Kobietki. Mi do Was daleko :rolleyes:.

Ano jakoś tak ostatnio nie po drodze mi na FM :rolleyes:, i jeszcze trochę różnych zakrętów po drodze, które nie na forum to i smęcić nie będę ;).

A na zlocić się piszę, bo muszę się troszku zresetować i poznać Was piękne i dzielne Kobietki. Mi do Was daleko :rolleyes:.

Ojoj :hug: Takie życie Daluś, raz na wozie, raz pod... Obyś jak najszybciej z tych zakrętów wyszła na prostą :hug:

A z tym ostatnim zdaniem to pojechałaś :p, ja Ci już wybije z głowy te głupoty w drodze na zjazd, będzie taka jazda, że szybko zmienisz zdanie :lol2: