lidszu 01.05.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Martuś, wpadnij do mnie są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Cześć Marta, ja jeszcze powróce na chwilkę do tych płyt tarasowych a w zasadzie wejściowych, pisałaś że bardzo jesteś zadowolona, wiesz co ja też lubię je na tarasie bardzo ale o wejście sie troszke bałam bo wiadomo częściej sie po nim przechodzi /chociaż specyfika naszego i pewnie Waszego Benia jest taka, że my domownicy zadko wchodzimy głównym wejściem/, ale skoro u Ciebie jest ok, to ja chyba też się na nie pokuszę, mam wprawdzie kostke granitową i nie wiedm czy do końca one ze sobą tak idealnie współgrają ale zaryzukuje, jesli byś mi mogła tylko napisac czym je fugowałać czy to specjalna fuga z libetu czy jakaś inna? A nawodnienie już sie kończy u mnie robić, mam nadzieje że będzie ok, bo bardzo się cieszę Pozdrawiam weekendowo, miłego grilla życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Trzymam się myśli, że lepiej musi być... Wiem, że Wy szalone jesteście, więc mam już się bać . Będziemy w kontakcie:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 01.05.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hejka cześć Anakris, ja właśnie miałam to samo pytanie Marjelce zadac - czy te płyty przed wejsciem się nie brudzą, albo raczej, bo na pewno się brudzą - czy da się je elegancko domyć? bo jakiś czas temu się nad nimi zastanawiałam, potem z racji koloru zrezygnowałam, ale jakieś zwykłe płyteczki to tak na wejściu i jeszcze do przyszłej kostki tak średnio pasują z kolei jak mają być przybrudzone to mnie będą wiecznie wnerwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.05.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej Isa, no ja je mam na tarasie i faktycznie po zimie są w bardzo dobrym stanie, ja miałam obiekcje czy je połozyc na wejściu ze wzgledu na to brudzenie, ale MarJel mnie uspokoiła, że jest ok, ja chyba sie na nie zdecyduje, bo myslałam tez o granicie /mam kostke granitową/ ale cena mnie skutecznie odstraszyła, Isa jesli Marta je uzytkuje już jakiś czas i jest zadowolona to mysle, że spokojnie je możemy układać, pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.05.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Martus ale pojechalaś-ja Cie nie odwiedzam? Przecież pisalam u Oli że zagladam tylko mało sie udzielam Wiesz ja nie mam tak wyrozumiałej szefowej i ta franca wyciska ze mnie ostatnie soki wiec jak wracam wieczorkiem to czesto nie wiem jak sie nazywam.Staram się jednak być na bieżąco i wiem o Waszym zlociku,prezencikach i jadłospisie A tak a propo ktos kiedys obiecał mi rozpiske diety :wiggle:W sumie już nieaktualne bo znów okazało się że mam słomiany zapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 01.05.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dzięki Asiu, uspokoiłaś mnie, wprawdzie my za 1,5 tygodnia dopiero zaczynamy budowę, ale ja już chcę mieć w głowie jakąś wizualizację zewnętrzną, a zwłaszcza kolorystyczną w planach tez mam jak u MArjelki czarny dach, białą elewację, więc te jasne płyty są jedyne właściwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 01.05.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Martus ale pojechalaś-ja Cie nie odwiedzam? Przecież pisalam u Oli że zagladam tylko mało sie udzielam Wiesz ja nie mam tak wyrozumiałej szefowej i ta franca wyciska ze mnie ostatnie soki wiec jak wracam wieczorkiem to czesto nie wiem jak sie nazywam.Staram się jednak być na bieżąco i wiem o Waszym zlociku,prezencikach i jadłospisie A tak a propo ktos kiedys obiecał mi rozpiske diety :wiggle:W sumie już nieaktualne bo znów okazało się że mam słomiany zapał niemożliwe, chyba mamy tę samą szefową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.05.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Dzięki Asiu, uspokoiłaś mnie, wprawdzie my za 1,5 tygodnia dopiero zaczynamy budowę, ale ja już chcę mieć w głowie jakąś wizualizację zewnętrzną, a zwłaszcza kolorystyczną w planach tez mam jak u MArjelki czarny dach, białą elewację, więc te jasne płyty są jedyne właściwe Isa to jak taka kolorystyka to bierz je a na pewno będzie ok:yes:, dobrze że już wcześniej planujesz, ja na tym etapie nie miałam jeszcze pojęcia jakie wejście i dlatego teraz jest gorzej to dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 01.05.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 no mnie dużo pomaga to forum, bo coś bym chciała, a jak widzę jak to u kogoś wygląda, to albo utwierdzam się wyborze, albo szukam czegoś innego Chociaż nie wiem czy do czasów całkowitej wykończeniówki jeszcze mi się z pińcet razy nie odmieni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 01.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Może tez tak byc ale jesli Ci się odmieni to raczej na lepsze a nie gorsze:lol2: Ja na forum natrafiłam zdecydowanie za późno, ale późno niz wcale;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.05.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Madzia, a czy Ty uwierzysz , że moje dwie dziewuchy się rozwodzą , obie na raz :eek: I poprosiły mnie o podwyżkę , z racji, że zostaną samotnymi matkami , a ja bez mrugnięcia okiem się zgodziłam także o premii majowej niech nawet nie wspominają cześc Szefowa;) jestem... zaglądalam ostatnio rzadko, bo w sumie ksiązki mnie pochłonęły. A ze ty mialaś tydzien temu wolne;) także ja tez sobie zrobiłam;) wiem ,że Ola mebelki ma ci prxzywiezc dopiero po dlugim weekandzie. tak????? Dodatkowo w maju nasza rocznica ślubu, żeby nie było mam niecne plany w związku z Tą okazją Nie, nie dzieci z tego nie będzie uuuu majowa dziewczyna;) czemu dzieciuf nirebedzie. obiecalaś kilku z as po jednym;) Ide się ogarniać , bo zaraz południe , a ja jeszcze w pidżamie ja też dalej w piżamie. U nas zachmurzonei raczej zimno:) więc relaksuję się na razie w domu:) Martuś, wpadnij do mnie są zdjęcia lidzia ja widziaLam twoją trawkę na fb.... super jest, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.05.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam się szefowa To Ty jutro się gościsz- my wyjątkowo nie mamy nikogo zapowiedzianego na ten weekend (oby tak dalej, bo muszę trochę odpocząć od tych gości;)) Pogoda narazie nie zachęca na grillowanie, choć tutaj nie pada, ale zimno, nie przyjemnie;) Super, że bujawka zamówiona- będę się na niej huśtać (tak wirtualnie oczywiście:D) Za miesiąc nasze spotkanie-super!!! Dobrze, że np nie jutro bo dziś się tyle objadłam :D i nawet babkę upiekłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 01.05.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Martuś w przelocie zostawiam ściskałkę for ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.05.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Martuśka, jestem, podglądam, podziwiam, ale rzadko się odzywam. Jeśli chodzi o zdjęcia, to muszę poczekać jak mąż wróci z weekendowego wyjazdu, bo zabrał aparat. Napisz mi na priv swój mail, to ci wyślę, bo zdjęć wklejać się nie nauczyłam i swojego wątku też nie mam, ale mailowo chętnie prześlę. Czekam też na wybór iRobota, bo może pomoże mi to podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Cześć Martuśka To sie odezwem bo ja mam iRobota od x lat i tez sobie chwalę Ja mam odkurzjącego. Robi w prawdzie sporo szumu ale załączam go zazwyczaj jak wychodzę z domu. Wyznaczam mu rejon, on sprzatnie i parkuje sam na bazie. Tyle, ze trzeba mu rewir przygotować np. długie firanki zabezpieczyć.... Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.05.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Martuśka witam się w ten słoneczny majowy długi weekend:bash:;) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.05.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Cześć Martuśka To sie odezwem bo ja mam iRobota od x lat i tez sobie chwalę Ja mam odkurzjącego. Robi w prawdzie sporo szumu ale załączam go zazwyczaj jak wychodzę z domu. Wyznaczam mu rejon, on sprzatnie i parkuje sam na bazie. Tyle, ze trzeba mu rewir przygotować np. długie firanki zabezpieczyć.... Pozdrawiam gorąco Brakuje Cię na forum:hug: Zamierzasz do nas wrócić?:hug: Pozdrawiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 02.05.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Marta udanego łikendu życzę i pochwał się koniecznie mebelkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.05.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Yuczko, miło że wpadłaś Czytałam, że jeden z minusów katalpy jest późne kwitnięcie , nawet koło czerwca, też mam nadzieję że, doczekam się tych cudnych zielonych serduszek na niej Czytałam również , ze suche gałązki należy podcinać, tym samym utrzymamy kulisty kształt korony, oraz jej zgrabny kształt. Yuczko podcinałaś już swoją katalpę? Na mojej katalpie już widać nabrzmiałe pączki, czyli żyje;), tylko ja mam tą formę nieszczepioną, na razie nie podcinałąm, poczekam (podobnie jak w ubiegłym roku) aż te pąki pękną i wtedy poobcinam to, co nie przeżyło, ale jak mam drzwko o nieregularnej koronie, a swoją myślę, że możesz podciąć spokojnie, żeby w ryzach ją utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts