yuka 02.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 to, że będzie pełna profeska, to wiem już się nie mogę go doczekać i czekam też na taką samą ławeczkę z wyginanymi nogami, jak ty masz. Też ma dotrzeć przed 12 maja Ta ławeczka też od Hazelki? Bo ja też planuję taką zakupić, może w takim razie uśmiechnę się do niej? Dodatkowo w maju nasza rocznica ślubu, żeby nie było mam niecne plany w związku z Tą okazją Nie, nie dzieci z tego nie będzie Oooo, my też majowi:wiggle: A którego Wasza rocznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 02.05.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Dziękuję Marta za odpowiedź i zaproszenie. Co do rezerwacji to nie wiem czy zrobię, bo mam blisko do domu. A jak to przy budowie każdego grosza żal, a na poznanie Was mam ogromną ochotę. Jeszcze tylko o podanie terminu bym prosiła? Pozdrawiam serdecznie Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.05.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Tofik, muszę się w takim razie poważnie nad tym Ka zastanowić , ale będzie chyba pełnił funkcję najdroższej zakurzonej ozdoby w domu Co ten Ka w sobie ma , oprócz wyglądu i kosmicznej ceny, nie wiem mnie on jakoś obojętny Ponoć wszystko , gdyby nie to że mam cudownego Boscha który robi to samo to byłby to nr 1 na liście życzeń ale mam więc ... może kiedyś mój bosch się zepsuje . I ja też majowa panna młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ta ławeczka też od Hazelki? Bo ja też planuję taką zakupić, może w takim razie uśmiechnę się do niej? akurat ławeczka nie od Hazelki, tylko z Milan Meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 03.05.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Gospodyni i jak się udał wczorajszy grill? Dziś nie zapowiada się lepiej :( Miłego piątku i udanego weekendu z dziewczynami i oczywiście zadowolenia z nowych mebelków (życzenia jak na ślubie:D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.05.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Dziś dotarły mebelki czyli ja się jutro nie ruszam sprzed kompa, bo będą nowe fotki u Marjelki i Karolci :yes::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Dziś dotarły mebelki czyli ja się jutro nie ruszam sprzed kompa, bo będą nowe fotki u Marjelki i Karolci :yes::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Siedź, siedź , jedz ten popcorn nie zapomnij nam fotki potem wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.05.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Dziś dotarły mebelki czyli ja się jutro nie ruszam sprzed kompa, bo będą nowe fotki u Marjelki i Karolci :yes::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: To czekam i ja na te łobiecane fotki nowych nabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.05.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Martuś! Kilka stron wcześniej był temat Roomby .Więc mam i ja Tę Roombę mamy juz z 5,6 lat . Na początku byłam tym urządzeniem zachwycona .Mieszkaliśmy jeszcze w mieszkaniu gdy ją kupowaliśmy :)Wychodziłam do pracy,zakładałam krzesła na stoł,włączałam roombę .Po powrocie z pracy-odkurzona podłoga więc krzesłą w dół,a roomba grzecznie się łądowała po skończonej pracy .Roomba "chodziła" u nas co 2-gi dzień i było naprawdę czysto . Niestety choć ten odkurzacz sam jest drogi to trzeba wymieniać baterię co ok 1 rok:mad:.bo gwarancja tego oczywiście nie obejmuje Roomba świetnie odkurza wykładziny .Wręcz jest w tym niezastąpiona .U nas w sypialni pracuje ok.2 godz i wykładzina później pieknie "stoi" i jest taka świeżutka Objaśnijcie proszę kulizance blondynce czym jest owo tajemnicze ka i dlaczego jeszcze go nie mam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Oj Lady w jakim świecie Ty żyjesz KA to robot kuchenny http://kitchenaid.pl/mix.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Oj Lady w jakim świecie Ty żyjesz KA to robot kuchenny http://kitchenaid.pl/mix.html Widzisz jak to jest jak człowiek nie widzi niczego poza kremami do pupy i pampersami :lol2:. Dzięki za oświecenie .Wczytam się w zalety tego cuda .Może będzie miał Mąż sugestię dot.prezentuna....... ..........????.Kurcze urodziny w listopadzie imieniny w lipcu .Trzeba wymyślić jakiś dzięń żołnierza czy innej sekretarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Widzisz jak to jest jak człowiek nie widzi niczego poza kremami do pupy i pampersami :lol2:. Dzięki za oświecenie .Wczytam się w zalety tego cuda .Może będzie miał Mąż sugestię dot.prezentuna....... ..........????.Kurcze urodziny w listopadzie imieniny w lipcu .Trzeba wymyślić jakiś dzięń żołnierza czy innej sekretarki No nie mów ze tez bez KA nie przezyjesz i będziesz go molestowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.05.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 No nie mów ze tez bez KA nie przezyjesz i będziesz go molestowala A wiesz,że jestem chyba odmieńcem bez wyobraźni boten Ka jakoś mnie nie uwiódł . Przeliczyłam szybko cenę robota na ilośc szpilek, sukienek i innych bluzek jakie mogłabym mieć i wybieram szmatki .:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Marta jak tam bufet do jadalni i inne mebelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Powiem wam, że meble mają się bardzo dobrze i jeżeli mnie wzrok nie mylił na małym obrazku to wyszły rewelacyjnie Marta miała odpocząć kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 06.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Powiem wam, że meble mają się bardzo dobrze i jeżeli mnie wzrok nie mylił na małym obrazku to wyszły rewelacyjnie Marta miała odpocząć kilka dni na jakim obrazku Venus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.05.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 akurat ławeczka nie od Hazelki, tylko z Milan Meble Dzięki:hug: Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zamówienia i jakoś zebrać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.05.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dziewczyny, jeśli chcecie KA, a trochę przydrogi się Wam wydaje to rozważcie zakup Kenwooda kMix http://www.kenwoodworld.com/pl-pl/All-products/kMix-by-Kenwood/kMix-Kitchen-machines-/KMX60-kMix-Kitchen-Machine-with-Attachments-0WKMX60002/http://www.kenwoodworld.com/Global/ResizedImages/Global/Product%20images/Kitchen%20Machines/KMX60/KitchenMachines-KMX60-800x600-1_300x225.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Zizi na małym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.05.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Znowu urlop bez naszej wiedzy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts