Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

to, że będzie pełna profeska, to wiem :) już się nie mogę go doczekać :)

i czekam też na taką samą ławeczkę z wyginanymi nogami, jak ty masz. Też ma dotrzeć przed 12 maja :D

Ta ławeczka też od Hazelki? Bo ja też planuję taką zakupić, może w takim razie uśmiechnę się do niej?

Dodatkowo w maju nasza rocznica ślubu, żeby nie było :D mam niecne plany w związku z Tą okazją :lol:

Nie, nie dzieci z tego nie będzie :p

Oooo, my też majowi:wiggle: A którego Wasza rocznica?

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tofik, muszę się w takim razie poważnie nad tym Ka zastanowić :eek:, ale będzie chyba pełnił funkcję najdroższej zakurzonej ozdoby w domu ;)

Co ten Ka w sobie ma , oprócz wyglądu i kosmicznej ceny, nie wiem mnie on jakoś obojętny :eek:

Ponoć wszystko :D, gdyby nie to że mam cudownego Boscha który robi to samo to byłby to nr 1 na liście życzeń ale mam więc ... może kiedyś mój bosch się zepsuje ;).

I ja też majowa panna młoda :wiggle:

Martuś!

Kilka stron wcześniej był temat Roomby :).Więc mam i ja :D

Tę Roombę mamy juz z 5,6 lat :).

Na początku byłam tym urządzeniem zachwycona :eek:.Mieszkaliśmy jeszcze w mieszkaniu gdy ją kupowaliśmy :)Wychodziłam do pracy,zakładałam krzesła na stoł,włączałam roombę :cool:.Po powrocie z pracy-odkurzona podłoga więc krzesłą w dół,a roomba grzecznie się łądowała po skończonej pracy :cool:.Roomba "chodziła" u nas co 2-gi dzień i było naprawdę czysto :yes:.

Niestety choć ten odkurzacz sam jest drogi to trzeba wymieniać baterię co ok 1 rok:mad:.bo gwarancja tego oczywiście nie obejmuje :p

Roomba świetnie odkurza wykładziny :).Wręcz jest w tym niezastąpiona :).U nas w sypialni pracuje ok.2 godz i wykładzina później pieknie "stoi" i jest taka świeżutka :jawdrop:

Objaśnijcie proszę kulizance blondynce czym jest owo tajemnicze ka i dlaczego jeszcze go nie mam :lol2::D:lol2:

Oj Lady w jakim świecie Ty żyjesz :D KA to robot kuchenny http://kitchenaid.pl/mix.html

Widzisz jak to jest jak człowiek nie widzi niczego poza kremami do pupy i pampersami :lol2::lol2::lol2:.

Dzięki za oświecenie ;) :hug:.Wczytam się w zalety tego cuda :cool:.Może będzie miał Mąż sugestię dot.prezentuna....... :cool:..........????.Kurcze urodziny w listopadzie :eek: imieniny w lipcu :eek:.Trzeba wymyślić jakiś dzięń żołnierza czy innej sekretarki :cool:

:lol2:

Widzisz jak to jest jak człowiek nie widzi niczego poza kremami do pupy i pampersami :lol2::lol2::lol2:.

Dzięki za oświecenie ;) :hug:.Wczytam się w zalety tego cuda :cool:.Może będzie miał Mąż sugestię dot.prezentuna....... :cool:..........????.Kurcze urodziny w listopadzie :eek: imieniny w lipcu :eek:.Trzeba wymyślić jakiś dzięń żołnierza czy innej sekretarki :cool:

:lol2:

:rotfl: No nie mów ze tez bez KA nie przezyjesz i będziesz go molestowala :lol2:

:rotfl: No nie mów ze tez bez KA nie przezyjesz i będziesz go molestowala :lol2:

A wiesz,że jestem chyba odmieńcem bez wyobraźni :eek: boten Ka jakoś mnie nie uwiódł :eek:.

Przeliczyłam szybko cenę robota na ilośc szpilek, sukienek i innych bluzek jakie mogłabym mieć i wybieram szmatki :cool:.:lol2::lol2::lol2: