Venus_m 07.05.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 bez czyjej wiedzy to ja nie powiem dla mnie to nie niespodzianka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.05.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Phhii, zapomnialam ze Ty z tych wszystko wiedzacych.. A przepisu na sałatkę ta ja sie doczekam eee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Szefowa znowu na forumowych wagarach -oj nie ładnie nie …ładnie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.05.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Marta, czekam baardzooo:popcorn: na zdjęcia:yes: a teraz sprobuję w końcu wrzucić tę moją kuchnię- niestety zdjęcia z komorki a kuchnia nie tak okazała ale i tak ją lubię pozdrawiam serdecznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Emilka toć wrzuciłam u siebie, franczesko jedna pofatyguj się :P a nie mnie tu oczerniasz że ja jaka chciwa na przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Fra mnie się bardzo podoba, nowocześnie, lekko bez nadęcia pokaż stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 08.05.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Venusko:eek:zaniemowilam..Ty mnie pochwalilaś, znaczy moją kuchnię:eek:przyznam szczerze, że myslalam ,żeby ją wrzucić tez u Ciebie .. choć nie ukrywam, że trochę się balam:cool:wiem, że wymagająca jesteś.. i walisz prosto z mostu jak coś nie tak to tak jak ja:lol2: stolik chetnie pokaże, jak pozwolisz wrzuce u Ciebie, tylko muszę go obfocić.. no i podkladki zdjąć ( bo kaloryfera niestety nie zdejmę) ps zajrze pożniej do Ciebie, bom ciekawa czy już wybralaś co dać na ścianę w kuchni..i po sałatke też wpadnę MARTA_ gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 bo ja nie lubię tylko słodkiego pitu pitu Podkładki na pewno bardzo by mi się podobały, zwłaszcza na szklanym stoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.05.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 bo ja nie lubię tylko słodkiego pitu pitu Podkładki na pewno bardzo by mi się podobały, zwłaszcza na szklanym stoliku Ale na forum nie da się bez tego slodkiego pitu pitu- bo tu wszystko ładne:yes: Prawie 100% dzienników to wypasione chaty to jak tu nie chwalić:D Zresztą chwalimy to co nam się podoba, jeśli coś jest nie tak to większość milczy z grzeczności, bo skoro ktoś sobie tak zrobił, wydał kasę to po co go smucić Ludzie w większości pokazując tu zdjęcia, czekają raczej na pochwały- bo nikt świadome nie skazuje się na chłostę i złe komentarze:yes: Krytyka jest dobra, jeśli ktoś o nią prosi, tzn jeśli prosi o rade w sprawie koloru farby itp, ale jeśli ktoś ma zamontowany kaloryfer w miejscu który wedlug niego było właściwe, albo często po prostu konieczne to według mnie pisanie, że on tam nie pasuje, nie jest kontruktywną krytyką (bo to i tak niczego nie zmieni:D) tylko czepianiem się (to był tylko przykład) - Venuska :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.05.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 To mnie zaraz Venuska zjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.05.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 hejka Madzia myślę że Venuska już szykuje ripostę na pitu pitu http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zdziwienie.gif a szczerze to gdyby każdy tylko pisał same ochy i achy a nikt nie mówił co faktycznie myśli, jak mu sie podoba albo nie podoba to chyba byłoby w końcu to forum trochę nas obnaża - jeżeli pokazujemy swoje życie, piszemy o sobie, to też narażamy się na opinie i krytykę innych i chyba po trosze każdy się z tym liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.05.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Isa mi chodziło tylko o to, że skoro ktoś coś już zrobił, wykosztował się to często ta niby krytyka jest zbędna bo i tak niczego nie zmieni (w większości przypadków oczywiście:yes:) więc po co komuś psuć humor i pisać o tym złym, lepiej przemilczeć i pochwalić to co jest fajne, tylko tyle:yes: Broń Boże nie trzema się silić i słodzić jeśli coś się nie podoba :no: Inna sprawa jeśli ktoś pyta o rade i zdanie - to wtedy "kawa na ławę":yes: Zresztą z tego co widzę, to większość forumowiczek stosuję to samą zasadę co ja, więc nie jestem osamotniona Edytowane 8 Maja 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Madziu, ja się z Tobą zgadzam, w kwestii psucia komuś humoru - nie ma sensu jeżeli czegoś nie możemy zmienić z drugiej strony podoba mi się że są tu tak różne osoby, charakterne, mają odwagę pisać co myślą, każdy jest inny i dlatego jest ciekawie a z trzeciej jeszcze strony ( nie wiem czy taka jest ) kiedy czytają to osoby postronne, które tak jak np. ja dopiero zaczynają budowę, to może zwrócą uwagę na takie różne rzeczy o których nie myślą na tym etapie - a może dzięki wymianie zdań pomyślą zanim coś zawalą i będzie za późno - potem tylko zostanie już słodkie pitu pitu PS dla mnie fm jest wielką kopalnią info i to właśnie tu gdzie dziewczyny piszą o wakacjach, o sałatkach, i takich tam życiowych sprawach i to właśnie tu uświadomiłam sobie że ile tylko mogę muszę już teraz przemyśleć. Wcześnie myślałam że najpierw wybuduję dom a później to się zastanowię gdzie co postawię, tylko "później" to już tam może nie być miejsca bo np. właśnie jakiś kaloryfer itp. itd. Edytowane 8 Maja 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Isa jednym słowem żerujesz na cudzych wpadkach :lol2: Żartuję oczywiście :hug: Forum to też moja skarbnica wiedzy:yes: Masz rację, że z punktu widzenia obserwatora to ta szczera krytyka może być pozytywna, tu się zgodzę:yes: Gorzej już dla tej osoby która czegoś nie może (bądź często, nie chce zmienić), ale to już przerabiałyśmy:D:D Temat rzeka - krytyka, szczerość itd :yes: Zareagowałam na to Venuski pitu pitu, bo zrozumiałam (może mylnie;), że niby co, chwaląc coś -tylko obłudnie słodzimy, myśląc inaczej;) Skoro piszę pozytywnie to znaczy że mi się podoba Chyba, że jej chodziło o to, że ludzie tylko chwalą a nie piszą też o negatywach (tego już nie wiem:D) Dobra koniec- bo zaraz całe wywody tu zacznę :lol2: Mam w rodzinie kogoś kto nagminnie tylko krytykuje a nic nie chwali- może takie moje osobiste skrzywienie Edytowane 8 Maja 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 08.05.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) a mnie np. u innych dużo rzeczy się podoba, u siebie już bardziej krytycznie podchodzę do wielu rzeczy, zwłaszcza na początku mnie różne niedoróbki i niedociągnięcia strasznie denerwują, a jak pokazuje praktyka po pewnym czasie nie zwracam na to w ogóle uwagi - skomplikowana jest ludzka natura - albo babska ale jak piszesz - temat-rzeka ważne też że obojętnie czy ktoś ma ostry język, czy nie tutaj na forach dziewczyny są bardzo sympatyczne, i nawet jak coś krytykują czy dogryzają to podszyte to jest sympatią - ja je uwielbiam Madziu, buziaki - pędzę spać Edytowane 8 Maja 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 08.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Isa będziemy miały całą noc, żeby to wszystko omówić :lol2: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.05.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ło rany, ale jestem wstrętna baba:rolleyes: Wybaczycie..... Nawet Pina i kaka zajrzały do mnie, fjjju, fjjju Kochane bardzo się cieszę , ze tak sobie elegancko bajdurzycie u mnie i przepraszam, ze w tych ploteczkach chwilowo nie uczestniczę, poczytałam rady odnośnie robota i całą resztę, ale dziś się niestety nie odniosę szczegółowo do tych kilku naklepanych stron, przyjmijcie ode mnie ogólnego huga Pytań, chyba konkretnych do mnie nie było ? To na nic nie odpowiadam , uff Wiem, wiem, wiem że ciekawość Was zżera i wcale się nie dziwię , bo Hazelowe mebelki stoją już u mnie kilka dobrych dni, cieszą nasze oko i upiększają mój domek , a zdjęć jak nie było tak nie ma:P, a co najgorsze w tym tygodniu też nie będzie Znacie mnie nie od dziś i wiecie że byle jakich fot nie wkleję, a na ta chwilę takowe tylko som, a u mnie jak to u mnie, marchewka w tle musi być (pamiętacie ostatnie zdjęcia kuchni, a raczej małego agd? ) Niestety, albo stety w miesiącu maju obchodzimy troszkę różnych uroczystości, część już za nami, duża część przed nami, oprócz tego inne obowiązki doszły i tak jakoś wyszło, że nie miałam czasu na fm i bieganie z aparatem, ale obiecuję się spiąć w przyszłym tygodniu i obfocić te Hazelkowe cuda bo mi łeb urwiecie na zlocie, więc wolę się wyrobić przed Powiem Wam jedynie w tajemnicy, że wszystko wyszło tak jak sobie wymarzyłam , jestem baaaardzo zadowolona i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić firmę naszej Oli, już pomijając profesjonalnie wykonane meble, zapamiętam z tej współpracy cudne podejście do wszystkiego naszej Pani Prezes Hazel, wielkie serducho , świetny kontakt i takie zwyczajnie ludzkie podejście Także interesy z Tą Paniusią to sama przyjemność, a prywatne popijanie wieczorem drinków i wypicie porannej kawy na drugi dzień bezcenne! Mam nadzieję, że wytrzymacie jeszcze kilka dni, a focie na pewno bendom bo jest się czym chwalić, tylko u mnie z czasem kruchutko, ale tak jak wspomniałam wyżej, za kilka dni, gdyż teraz z przyczyn różnych nie mam kompletnie czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.05.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Aaaaa, muszę!!!! Nius dnia ... Katalpa dziś puściła pierwsze pączki listków Jako ostatnia na moim ogrodzie, ale warto było poczekać , jak pamiętacie podejrzewałam ją o przemarznięcie, ale mnie moje dwa ulubione drzewka nie zawiodły Skakałam dziś koło nich jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.05.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jeszcze coś Klon palmowy też rozkwitł , aaaaalllllle tylko do połowy:eek: dosłownie:eek: jakby drzewko podzielić na pół w pionie , jedna część już pięknie czerwona, a druga łysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.05.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Cholera jeszcze o kuchni Fra miałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts