MarJel 17.05.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Martuś wszystko piękne. Jaki porządeczek Ty Kochaniutka masz . Ogród cudo. To ja też życzę STO LAT!!! Zaraz skrobnę pw. Martus po pierwsze wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i rocznicy slubu Ja tez mam urodziny w maju i rocznice slubu Mebelki rewelacyjne!!! Czekam na kolejne zdjecia Aniu, Kasiu bardzo dziękuję Z rana proszę coś na słodko , a wieczorem będą drinie http://img703.imageshack.us/img703/4615/dsc03947c.jpg Uploaded with ImageShack.us Chciałam się jeszcze pochwalić , że wyjazd nad morze bardzo udany, pogoda jak i towarzystwo Poza tym jestem z siebie dumna bo, byliśmy na samym końcu czyli w Świnoujściu i drogę powrotną czyli około 900 kilometrów zalyczyłam ja :lol: Zdobyłam dzięki temu nową ksywę, uwaga....................... Mistrzyni lewego pasa :lol2: Na autostradach byłam królową :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Martusia, mebelki zajefajne Strasznie mi się podobają Sto lat kochana z okazji urodzin. Przesyłam całuski, a wyściskam cię na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Asiu, i dwie Renatki :hug: Kosił wczoraj wieczorem jak ja kąpałam dzieci Przylukałam z okna z naszej sypialni, ale udawałam że nie widziałam , a rano zgrywałam zaskoczoną, coby mu było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Martusia, mebelki zajefajne Strasznie mi się podobają Sto lat kochana z okazji urodzin. Przesyłam całuski, a wyściskam cię na zlocie Lidzia:hug: Oj wypszytulam Cię na pewno Pokazałabyś stół od Hazelki cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.05.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Przylukałam z okna z naszej sypialni, ale udawałam że nie widziałam , a rano zgrywałam zaskoczoną, coby mu było miło Mistrzyni ściemniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 17.05.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Asiu, i dwie Renatki :hug: Kosił wczoraj wieczorem jak ja kąpałam dzieci Przylukałam z okna z naszej sypialni, ale udawałam że nie widziałam , a rano zgrywałam zaskoczoną, coby mu było miło No ma się rozumieć ale jak wieczorem tak skosił to tym bardziej jestem pełna podziwu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mistrzyni ściemniania Ej Ściemniania i lewego pasa też Nie ważne, Miszcz to miszcz No ma się rozumieć ale jak wieczorem tak skosił to tym bardziej jestem pełna podziwu:eek: Sama jestem w szoku, ze mam takiego romantyka za męża i muszę przyznać, że z wiekiem to się nasila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 17.05.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No niektóre egzemplarze tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) co do nowych nabytków meblowych to tylko teraz dopiero widzę, jaka piękna jest ta tapeta w jadalni - cudna! A z okazji urodzin - dużo zdrówka, seksu, kasiorki - niech Cię mężuś nadal słucha http://emotikona.pl/emotikony/pic/kiss.gif a może lepiej http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif edit: o nieeeeeee on siura a myślałam, że podlewa albo piaskiem sypie Edytowane 17 Maja 2013 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No niektóre egzemplarze tak mają Nio chiba A jeszcze kilka lat temu narzekałam, że mam takiego nie wylewnego chopa a, tu proszę jak się rozkręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Nio chiba A jeszcze kilka lat temu narzekałam, że mam takiego nie wylewnego chopa a, tu proszę jak się rozkręcił może ja też się doczekam serdeczności urodzinkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 co do nowych nabytków meblowych to tylko teraz dopiero widzę, jaka piękna jest ta tapeta w jadalni - cudna! A z okazji urodzin - dużo zdrówka, seksu, kasiorki - niech Cię mężuś nadal słucha http://emotikona.pl/emotikony/pic/kiss.gif a może lepiej http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif edit: o nieeeeeee on siura a myślałam, że podlewa albo piaskiem sypie Magda :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Teraz to ja sikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 hahahah:) co tam nie usuwam - niech będzie wesoły piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 może ja też się doczekam serdeczności urodzinkowe Dziękuję Ivy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 hahahah:) co tam nie usuwam - niech będzie wesoły piątek A Broń Cię P. Boże! Siuranie na piasku jest lepsze niż wzorki na trawie od męża , ale mu zrobiłaś konkurencyjny prezent Chłopak nie będzie zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.05.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 musi dużo pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Teraz jak nic będzie musiał swojego sikającego rywala pokonać Martuś wszystkie przenajlepsiejszego 12 pasi maksymalnie o 13 masz się zjawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 musi dużo pić Nio Ciekawe czy wzorki z siusiania mu wyjdą tak równe jak z wycinania I co na to nasz syn jak w przyszłym roku zobaczy ojca sikającego do jego piaskownicy w matki urodziny :lol2: Dobra dziewczynki pośmiałam się, posikałam się, teraz zmykam od Was, jeszcze raz dziękuję za życzenia:hug: resztę moich ulubionych wątków nawiedzę w łikend , bo teraz nie zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.05.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Teraz jak nic będzie musiał swojego sikającego rywala pokonać Martuś wszystkie przenajlepsiejszego 12 pasi maksymalnie o 13 masz się zjawić. Dziękuję Justyś Ja pewnie będę ok. 14 Muszę mieć rano czas na papiloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.05.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Marta- wszystkiego naj.. kurcze dziewczynki mam problem, od kilku dni nie otwierają mi się zdjęcia na Waszych wątkach, tzn otwierają ale tylko co któreś albo polowicznie.. i to nie problem komputera czy internetu bo tak samo mam w pracy i wdomu.. co za cholera:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts