Fra 17.05.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 i emotioikonki mam nieruchome:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Marta wstań wcześniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.05.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 albo się nie strój bo i tak pięknaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Hej Marta! Ja tak na chwilę z doskoku .Wyniuchałam ruch na Twoim wątku Alez ten Twój Mąż romantyk .A jaka piękna równiutka trawka u Ciebie .Ani jednego mlecza .U nas z pola przy działce się nasiewa i mamy mleczowisko z dodatkiem trawy :lol2:. Wszystkiego najlepszego z okazji wszystkich majowych świąt .I spełnienia najskrytszych marzeń Fajnie,że wypoczęliście nad morzem A mebelki już widziałam .Nie,nie,nie......Nie przez okno Na facebooku .Bardzo mi się podobają i idealnie pasują .Ciekawa jestem jeszcze biurka Buźka! Edytowane 17 Maja 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.05.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 w końcu jakoś się otworzyly (zdjęcia) i co mogę powiedzieć mebelki od hazelki very nice i wyglądają jakby byly u Ciebie od zawsze:yes: w sprawie klona- faktycznie wygląda tak sobie, czy to jakaś zaraza nie wiem , tak jak pisalam poprzednio moj w ubiegłym roku wyglądal bardzo podobnie, no może mniej symetrycznie usechl:cool: podcieliśmy po prostu trochę te suche galęzie i po kilku a nawet kilkunastu tyg. zaczął wypuszczać nowe listki choć do konca sezonu tj jesieni nie wrocil do pełni swojej okazalości.. w tym roku za to wszystko jak ręka odjął -jest śliczny.. mam nadzieje, że u Ciebie będzie tak samo.. a może Tosia coś doradzi bo chyba dobrze zna sie na roslinach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.05.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Mebelki super- nie będę oryginalna:D Jedynie co napiszę to to, że myślę że stylizowany bufet tez by fajnie wyglądał Jak jest dobra baza czyli świetne wnętrze to bufet to tylko drobny dodatek:yes: Co do spotkania to ja chyba też dojadę później jak szefowa, bo 12 to wcześnie, szczególnie jeśli będzie się tam nocować Nie chce się aż tak bardzo spruć Czy coś mamy przywieźć, czy będziemy organizować na miejscu ?(coś Karolka pisała kiedyś o grillu:yes:) P>S NAJLEPSZEGOOOO z okazji urodzin i rocznicy ślubu!!!!!!!!!!!!:hug: Edytowane 17 Maja 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.05.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Czy dobrze wypatrzyłam, że masz tą pufkę z biedronki:D? Chyba, że Ty kupiłaś oryginała ja mam tą z biedronki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.05.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Wszystkiego najlepszego :hug::hug: Mebelki już chwaliłam Mnie 12 pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dziołchy jak wy wszystkie będziecie na później to ja nie jadę, bo rozwalę cały dzień żeby się widzieć z wami 2 godziny samoluby jesteście, jedynie Ola porządna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Lidzia:hug: Oj wypszytulam Cię na pewno Pokazałabyś stół od Hazelki cio? zrobiłam dzisiaj jego zdjęcia, więc wieczorkiem wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.05.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dziołchy jak wy wszystkie będziecie na później to ja nie jadę, bo rozwalę cały dzień żeby się widzieć z wami 2 godziny samoluby jesteście, jedynie Ola porządna dziewczyna To jeszcze można ustalić Najlepiej, żeby zbiórka była dla wszystkich o jednej godzinie i trzeba być na ta godzinę jak do szkoły i koniec kropka :D a jak nie to kara:lol2: Np kilka karniaków czystej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.05.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Oki to się zastanówcie o której start, bo ja bardzo chcę się z wami zobaczyć, ale ciągnę męża w formie karocy który nie ma wstępu na zlot franczesek a jak ma mnie powieźć na 2 godziny to ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.05.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Dla mnie też może być ta 12:yes: Tylko żeby faktycznie wszystkie dotarły:D Szefową trzeba za uszy przyciągnąć Kto ma do niej numer tel musi dzwonić i budzić od rana:lol2: p.s mnie też mąż podrzuci, choć ja to mogłabym pksem przyjechać bo mam blisko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Na 12? Ja odpadam.Pół Polski mam do przejechania i to w sposób kombinowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 MarJelko-coby nie było że jestem golosłowna; taki jest w tym roku a w zeszłym naprawde wyglądał marnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.05.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 a doba hotelowa od której , ktoś wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 17.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Martuśka wszystkiego naj naj urodzinowo i rocznicowo:D Meble pikne, małż reumatyczny, nie ma co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.05.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 O rety. Mało brakowało a bym się zagapiła Martuś, kolejnej szczęśliwej osiemnastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Wpadłam, choć to środek nocy:eek: ale nie mogłam nie złożyć Ci podwójnych życzeń Martuś samych radości, uśmiechu, zdrowia i morza miłości urodzinowo i rocznicowo :hug: http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Birthday/birthday_47_text.gif http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t4530.gifhttp://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Congrats/bth_happy-anniversary-055.gif http://www.flowers.org.uk/wp-content/uploads/2013/01/Grand-Prix-Roses-cropped.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Mebelki wyszły super :jawdrop:Wyglądają na mega porządne i pakowne (szczególnie bufecik). U Ciebie jak zwykle wszystko jest zgrane i spójne:D Teraz przebieram nóżkami na fotki biureczka:popcorn: Miłego weekendziku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts