kasiakp 08.09.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Przywitam sie z ranaPieknie u Ciebie wszystko do siebie pasuje Lampy cudniaste , szafka pod umywalke rewelacyjna Komoda srebrna - moje marzenie Wszystko wyglada REWELACYJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 08.09.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 bardzo podobają mi się szafki w łazience na górze, lubie taką "prostotę" zapisałam sobie juz do swoich inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 08.09.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 cudnie ) i lampy i szafki i wszytsko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.09.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Nie napiszę nic oryginalnego . Boskie to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.09.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Pięknie!!! Bardzo podobają mi się lampy I to lustro - cudne jest! Wszystko śliczne aż się napatrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.09.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 :oops::oops: Dziewuszki:hug: Potraktuję wasze komplementy jako miły kopniak do dalszego działania:D Muszę przyznać że ostatnio trochę osiadłam na laurach i mi się zwyczajnie nie chcę dalej urządzać, mój mąż już dawno się nie udziela i zostałam sama na polu walki. Po waszych słowach znowu mi się chcę, a dużo jeszcze przede mną, na szczęście już bliżej niż dalej do celu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.09.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Poprostu wielkie WOW:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 08.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Bardzo gustownie u Ciebie! A i lustro znajome;) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.09.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 bluezee, dziękuję bardzo. Anulkaa, Witaj, i żeby nie było to można powiedzieć że to Ty debiutowałaś jako pierwsza tym lustrem na forum i dzięki Tobie zakochało się w nim dużo z nas: anna-maria:bye: Ja do tego stopnia że takie samo tylko dwa razy większe zamówiłam do sypialni, tak że, widzisz Anulkaa masz swój udział w moich wnętrzach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Tia... Ja już też Ani dziękowałam za inspirację łazienkową Bo ja nie tylko lustro zgapiłam... Płytki też Ale najfajniejsze jest to, że łazienka będzie zupełnie inna mimo tylu podobieństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.09.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 MarJelko - napisz mi proszę trochę nt. drzwi szklanych. Drogie były (na PW) i jak nazywa się ten sposób montażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.09.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 MarJelko - napisz mi proszę trochę nt. drzwi szklanych. Drogie były (na PW) i jak nazywa się ten sposób montażu ? Mnie również, jeśli mogę cię prosić I zdradź proszę co masz na ścianie w kuchni, szkło? i odcień i producenta farby, którą pomalowałaś ścianę w korytarzu na dole, obok schodów (chodzi mi o ten szary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.09.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 odpowiem, za MarJel, jesli sie nie pogniewa-w kuchni ma szklo- w kolorze aluminium:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.09.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ściana w korytarzu chyba jest czarna, jeśli dobrze pamiętam Cenę drzwi też znam, ale nie zdradzę. Niech się właścicielka pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.09.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 odpowiem, za MarJel, jesli sie nie pogniewa-w kuchni ma szklo- w kolorze aluminium:-) Dziękuję Ściana w korytarzu chyba jest czarna, jeśli dobrze pamiętam Cenę drzwi też znam, ale nie zdradzę. Niech się właścicielka pochwali Na moim monitorze wygląda na ciemny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.09.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Na moim monitorze wygląda na ciemny szary Na moim też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.09.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Na moim też chyba właścicielka musi się wypowiedzieć, bo inaczej nie dojdziemy jaki to kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.09.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Znalazlam ulciapulcia, o który ciemny szary chodzi? Bo za komodą jest czarny i to jest tapeta, reszta ścian w tym miejscu to baaardzo jaśniutka szarość. markotko na ścianie jest szkło kolor szare aluminium bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.09.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Znalazlam Dzięki MerJel to w takim razie jaka to tapeta? nigdy bym nie pomyślała że to tapeta, nie wygląda jak tapeta i jest rewelacyjnie położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.09.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dziewczynki to szare aluminium (z drobinkami), ciężko stwierdzić, ale ciemny na pewno nie jest, jasny w sumie też, taki pośredni powiedzmy:D Zaraz napiszę informację o szklanych drzwiach, tylko się ogarnęanjam, jeśli tu zajrzysz, próbowałam Ci odpisać na priw, ale coś nie dochodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts