Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta- wszystkiego naj..:yes:

Dziękuję Fra :hug:

Marta wstań wcześniej :p :P

Ja zawsze wstaje przed 7:P, ale muszem zajechać rano na chwilkę do pracy, tak czy siak postaram się być jak najwcześniej :D

albo się nie strój bo i tak pięknaś

Dowcipas :D

Hej Marta!

Ja tak na chwilę z doskoku :).Wyniuchałam ruch na Twoim wątku :D

Alez ten Twój Mąż romantyk :eek:.A jaka piękna równiutka trawka u Ciebie :jawdrop:.Ani jednego mlecza :eek:.U nas z pola przy działce się nasiewa i mamy mleczowisko z dodatkiem trawy :lol2::lol2::lol2:.

Wszystkiego najlepszego z okazji wszystkich majowych świąt :hug:.I spełnienia najskrytszych marzeń ;)

Fajnie,że wypoczęliście nad morzem :)

A mebelki już widziałam :cool:.Nie,nie,nie......Nie przez okno ;) Na facebooku :yes:.Bardzo mi się podobają i idealnie pasują :).Ciekawa jestem jeszcze biurka :yes:;)

Buźka!

Cześć Sylwuś:hug: dziękuję za życzenia :hug:

Faktycznie mleczy nie mam i to prawda, że trawka wyjątkowo się nie zachwaszcza w przeciwieństwie do rabat wysypanych kamieniami :mad:, ale i tak nie narzekam :D Ogród jest mało uciążliwy i w sumie wiele pracy przy nie ma, a radochy od groma. W domu się nic nie zmienia, meble jak stały tak stoją, a na ogrodzie ciągle coś zmienia, zakwita, zmienia kolor, pachnie....ehhhh

Może do mnie wpadniesz któregoś popołudnia z Poluśką i chłopakami?

w końcu jakoś się otworzyly (zdjęcia) i co mogę powiedzieć:eek: mebelki od hazelki very nice i wyglądają jakby byly u Ciebie od zawsze:yes:

w sprawie klona- faktycznie wygląda tak sobie, czy to jakaś zaraza nie wiem , tak jak pisalam poprzednio moj w ubiegłym roku wyglądal bardzo podobnie, no może mniej symetrycznie usechl:cool: podcieliśmy po prostu trochę te suche galęzie i po kilku a nawet kilkunastu tyg. zaczął wypuszczać nowe listki choć do konca sezonu tj jesieni nie wrocil do pełni swojej okazalości.. w tym roku za to wszystko jak ręka odjął -jest śliczny.. mam nadzieje, że u Ciebie będzie tak samo.. a może Tosia coś doradzi bo chyba dobrze zna sie na roslinach:yes:

:hug:

Fra, cieszę się że Hazelkowe mebelki siem podobaju :D

Mój klonik o dziwo te gałązki bezlistne ma zdrowe( tak mi się wydaje) no, suche to one na pewno nie są:rolleyes: Nic na razie z nim nie robimy, mamy nadzieję, ze jeszcze odbije:D Tosia napisała mi privka :yes:

Mebelki super- nie będę oryginalna:D Jedynie co napiszę to to, że myślę że stylizowany bufet tez by fajnie wyglądał:yes: Jak jest dobra baza czyli świetne wnętrze to bufet to tylko drobny dodatek:yes::D

Co do spotkania to ja chyba też dojadę później jak szefowa, bo 12 to wcześnie, szczególnie jeśli będzie się tam nocować :D Nie chce się aż tak bardzo spruć:lol2:

Czy coś mamy przywieźć, czy będziemy organizować na miejscu ?(coś Karolka pisała kiedyś o grillu:yes:)

P>S NAJLEPSZEGOOOO z okazji urodzin i rocznicy ślubu!!!!!!!!!!!!:hug::hug:

Madziu, dziękuję za życzenia :hug:

Dlatego ja chcę wczesniej zacząć pić, coby się spruć :lol2: i zdążyć wytrzeźwieć , żebym mogła na drugi dzień w auto wsiąść :rolleyes:

Nie wiem czy coś przywozić...To jest hotel, podejrzewam, ze z własną wyżerką i trunkami nasz nie wpuszczą i raczej trzeba będzie na miejscu zamawiać.

Czy dobrze wypatrzyłam, że masz tą pufkę z biedronki:D? Chyba, że Ty kupiłaś oryginała:D

ja mam tą z biedronki:hug:

:yes::yes::yes: mam dwie z biedry :D

Wszystkiego najlepszego :hug::hug::hug::hug:

Mebelki już chwaliłam :yes:

Mnie 12 pasi :yes:

Dzięki Oluś :hug:

Dziołchy jak wy wszystkie będziecie na później to ja nie jadę, bo rozwalę cały dzień żeby się widzieć z wami 2 godziny :mad: samoluby jesteście, jedynie Ola porządna dziewczyna :hug:

No przeca piszą te porządne :p dziołchy że będą kole 12:D Szefowa , może się ciut spóźnić :D

zrobiłam dzisiaj jego zdjęcia, więc wieczorkiem wstawię :D

Widziałam i pochwaliłam :)

Fra tak jak pisałam Marcie na privka, mi to wygląda na uszkodzenia mrozowe.

Powodem mogły by być uszkodzenia od palącego słońca, no ale w tym roku by już odrosło. Z chorób mógł by to być grzyb, ale to raczej dawno było by po całej roślinie. To że w tamtym roku liście wczesniej oblciały mogło wynikać z przesadzenia- klony nie lubią przesadzania. Ogólnie według mnie nie jest to najlepsze stanowisko dla klona, skarpa, przeciąg i na zdjęciu widać że chyba na pełnym słońcu.

Tosiu, dziękuję , że wyraziłaś swoje zdanie :hug: Tak jak pisałam wyżej, na razie, nie przesadzam , nie podcinam , dam mu jeszcze czasu do namysłu, może zrobi nam miłą niespodziankę i zakwitnie mu ta druga połowa w przyszłym roku:D

Oki to się zastanówcie o której start, bo ja bardzo chcę się z wami zobaczyć, ale ciągnę męża w formie karocy który nie ma wstępu na zlot franczesek a jak ma mnie powieźć na 2 godziny to ja odpadam :no:

A co on będzie robił w tym czasie, czekał w karocy na Ciebie? Czy wróci do W-wy, a w nocy po Cię przyjedzie? :cool:

Dla mnie też może być ta 12:yes: Tylko żeby faktycznie wszystkie dotarły:D

Szefową trzeba za uszy przyciągnąć:lol2:

Kto ma do niej numer tel musi dzwonić i budzić od rana:lol2:

p.s mnie też mąż podrzuci, choć ja to mogłabym pksem przyjechać bo mam blisko:D

Już się kilka dziewczyn zdeklarowało że będzie o 12, to śmiało w tych godzinach przyjeżdżajcie :yes:

Na 12? Ja odpadam.

Pół Polski mam do przejechania i to w sposób kombinowany.

Nio ja pół Pl może nie, ale też kawałek drogi mam. Aniu , a Ty nie masz się z kim zabrać? Czym i z kim przyjeżdżasz?

MarJelko-coby nie było że jestem golosłowna; taki jest w tym roku a w zeszłym naprawde wyglądał marnie:yes:

[ATTACH=CONFIG]190055[/ATTACH]

Piękny!!!!!!! :eek::jawdrop:

a doba hotelowa od której , ktoś wie ??

Ja nie wiem :rolleyes:

Martuśka wszystkiego naj naj urodzinowo i rocznicowo:D Meble pikne, małż reumatyczny, nie ma co:)

Dziękuję Martuś :hug:

O rety. Mało brakowało a bym się zagapiła :oops:

Martuś, kolejnej szczęśliwej osiemnastki :hug:

BirthdayTatty.jpg

Wpadłam, choć to środek nocy:eek: ale nie mogłam nie złożyć Ci podwójnych życzeń:D

Martuś samych radości, uśmiechu, zdrowia i morza miłości

urodzinowo i rocznicowo

:hug::hug:

http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Birthday/birthday_47_text.gif http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t4530.gifhttp://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Congrats/bth_happy-anniversary-055.gif

http://www.flowers.org.uk/wp-content/uploads/2013/01/Grand-Prix-Roses-cropped.jpg

Aniu, Aguś, baaaaardzo dziękuję za życzenia :hug::hug:

Mebelki wyszły super :jawdrop::jawdrop:Wyglądają na mega porządne i pakowne (szczególnie bufecik).

U Ciebie jak zwykle wszystko jest zgrane i spójne:D Teraz przebieram nóżkami na fotki biureczka:popcorn::popcorn:

Miłego weekendziku:hug:

Cieszę się Aguśka, że się podoba:hug: Nie mam ładnych fot biurka, ale wrzucę takie jakie mam z telefonu, za chwilkę :)

Marta wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!! caly czas nieustającej radości , energii i miłości :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

jeszcze ja!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMARAŃCZY...

i to podwójnie :D

mebelki mój kaliber :p a małża to zazdraszczam ;)

Monia, Pasiu, bardzo dziękuję :hug::hug:

Dziewczyny dajcie też proszę znać czy poza noclegiem ponosimy jakieś koszty? Nie chcę tak wpaść z gębą na pączki jeżeli nie będę nocować i się wpraszać wam na grylla :lol2:

No właśnie wydaję mi się, ze nie wypada brać swojego żarcia, ani trunków, w hotelu jest restauracja i pewnie tam będziemy zamawiać :rolleyes: No bo jak inaczej?

Hej Marta:bye:

Ja chce tylko się przypomnieć z pytaniem o fugę płytek libetowskich? Jakaś specjalna z Libetu czy inną stowałas?

pozdrawiam na koniec weekendu:hug:

Asiu, dokładnie nie pamiętam jaka to była fuga, kojarzę jedynie że gdzieś na szybko kupiona, kolorem dobrana, ale jaka to była firma nie mam pojęcia :eek:

Marta wpadnij do mnie i zagłosuj na frez w drzwiach :popcorn: dzięki :hug:

Byłam :)

Martuś wszystkiego naja, naj, naj:hug::hug::hug: Twój Mąż ...trzeba przyznać ma Chłopak fantazję i duszę romantyka:):hug:

Kochana meble super się wkomponowały w Wasze wnętrza:yes::cool:

Dziękuję Aneciu :hug: Ty już znasz drugą stronę tego mojego romantyka ;)

Dezerter -gdzie się znowu podziewasz?:hug:

Pojechałaś tym razem w góry?:D:D

Te dowcipas :p:lol2:

Martusia, tylko mi tu nie mów, ze zaczęłaś szykować się już na zlocik:mad:

I tak jesteś najpiękniejsza:D Wiem co mówię Siostro:hug:

Pokaż wreszcie foty biurka, bo jajko zniesę:bash:

A jak! botoks , liposukcja, silikony , to wszystko jest bardzo czasochłonne :lol2::lol2:

Już pokazuje focie:D mam jedynie takie na szybciocha zrobione telefonem , jak dojdzie krzesełko, nad którym ciągle dumam :sick: Obfocę cały gabinecik wszerz i wzdłuż :D A tak żebyście mi już głowy nie suszyły i jajek nie znosiły, wrzucam póki co, takie byle jakie zdjątka :rolleyes:

Martuś, najpierwej wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i urodzin:hug:

Dużo miłości i zero zmartwień:yes:

Mebelki wyszły obłędnie:yes: Wpasowały się w Twoje wnętrza idealnie.

Biureczko super!!! Pamiętam, ze kombinowałaś z grubością nóg, według mnie proporcje są idealne:yes:

Możesz być z siebie dumna:cool:

Yuczka, dziękuję za życzenia :hug:

Taaak , biurko i stoliczek wyszły tak jak chciałam, jestem dumna ja, jak i powinna być Hazelka i Hubert, który to dzielnie rzeźbił ręcznie i na pewno takiego drugiego identycznego nie będzie, jak to przy ręcznej robocie. Jest jedyne w swoim rodzaju:yes:

Śmiejemy się z mężem że to biurko jest tak porządne, poza tym ciężkie jak cholera :eek: że to będzie jedyny mebel z naszego domu który będzie przechodził z pokolenia na pokolenie:D Może nasze prawnuki będą się przy nim uczyć do matury :lol2:

Faktycznie bardzo elegancki robi się ten Twój gabinet, bardzo ładny:yes:, kawał biurka, widać że solidne :) a krzesło hmm ja bym chyba tez nie robiła czarnego, a jakie masz te zasłony, bo do końca nie widzę? szare? może pod nie ten fotel, albo w pasy?

Wiesz co Marta ja tez jak tak patrze na ten Twój dom to ma wrażenie, że u mnie jest wszystko odwrotnie, Ty masz garaż z lewej czy prawej strony? bo ja mam chyba lustrzane odbicie:D

Marta no jaha że nie pasuje do hotelu brać swojego prowiantu :lol2: zresztą już sobie wyobrażam jak wchodzimy tam z surową karkówką i gdzieś na tarasie klepiemy ją tłuczkiem :rotfl: :lol2:

Wspominałyście kiedyś, że była rezerwacja na zlocie na grylaa, no a przecież za darmo nam hotel tego nie da więc pytam czy aktualne i czy jakomś zrzutę robimy? :)

Meble pjeeeeeeenkne :hug: Fotel ćierwony :) ale ten dla interesanta u prezesa, główny do siedzenia czarny na luzie.

Faktycznie bardzo elegancki robi się ten Twój gabinet, bardzo ładny:yes:, kawał biurka, widać że solidne :) a krzesło hmm ja bym chyba tez nie robiła czarnego, a jakie masz te zasłony, bo do końca nie widzę? szare? może pod nie ten fotel, albo w pasy?

Wiesz co Marta ja tez jak tak patrze na ten Twój dom to ma wrażenie, że u mnie jest wszystko odwrotnie, Ty masz garaż z lewej czy prawej strony? bo ja mam chyba lustrzane odbicie:D

Asiu, zasłony szare, te same co w salunie :D Chyba pod nie wybiorę fotel :rolleyes:

yyy , ja mam garaż po lewej stronie, a ty? Tez mi się wydaje że mamy lustrzane odbicie :yes:

Koniecznie obfoć tą swoją chałupę, bo :mad:

A i te taczki super, daj namiar:)

M kupował stacjonarnie, ale na stronce jest promocja, ale tylko zamawiając przez internet http://www.leroymerlin.pl/porzadki-w-ogrodzie/taczki-pojemniki/taczki/taczka-pojemnik-na-kolkach-easy-go-2-victus,p118024,l94.html

Ja już dawno go nękałam o taką taczkę, zawsze chodziłam z dwoma wiaderkami, w jednym sprzęty w drugim chwasty, dźwigać trzeba było , a tak teraz będę sobie ciągnąć taki wózeczek wygodnie, przede wszystkim wszechobecne chwaściory wrzucać :D

marta biureczko wyszło cacy!!!! bardzo oryginalne.

piekne te stoliczki z krzyżaczkami:yes:

O ktorej planujesz być w Agacie na zjezdzie i z kim jedziesz\???????

a mąz to romantyk jedyny w swoim rodzaju:lol2::lol2::lol2: takie masseratti żonie sprezentować

Moniu, jeszcze nie wiem o której dokładnie, planuję bliżej 14 :D, a Ty o której planujesz ? :p

Mebelki cacy :yes:

Marta no jaha że nie pasuje do hotelu brać swojego prowiantu :lol2: zresztą już sobie wyobrażam jak wchodzimy tam z surową karkówką i gdzieś na tarasie klepiemy ją tłuczkiem :rotfl: :lol2:

Wspominałyście kiedyś, że była rezerwacja na zlocie na grylaa, no a przecież za darmo nam hotel tego nie da więc pytam czy aktualne i czy jakomś zrzutę robimy? :)

Meble pjeeeeeeenkne :hug: Fotel ćierwony :) ale ten dla interesanta u prezesa, główny do siedzenia czarny na luzie.

Dżastin, wparujemy a siatami z kiełbachą, zgrzewkami z piwem i z salaterkami z gotowymi sałatkami i bedziemy rżnąć gupa :lol2::lol2:

Wydaję mi się że trzeba by było tam jeszcze zadzwonić i podpytać o szczegóły. Niby Karolina zamówiła miejsce na grilowanie, ale jak to ma wyglądać w sensie czy oni nam to przygotują, czy mamy mieć swoje , nie wiem :eek:

Co do krzesełek ...też myślałam o czerwonym dla interesanta :lol2: