monika996 18.05.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Marta wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!! caly czas nieustającej radości , energii i miłości :yes::yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 jeszcze ja!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMARAŃCZY... i to podwójnie mebelki mój kaliber a małża to zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Dziewczyny dajcie też proszę znać czy poza noclegiem ponosimy jakieś koszty? Nie chcę tak wpaść z gębą na pączki jeżeli nie będę nocować i się wpraszać wam na grylla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 19.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Hej Marta:bye:Ja chce tylko się przypomnieć z pytaniem o fugę płytek libetowskich? Jakaś specjalna z Libetu czy inną stowałas?pozdrawiam na koniec weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Marta wpadnij do mnie i zagłosuj na frez w drzwiach dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.05.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Martuś wszystkiego naja, naj, naj:hug::hug: Twój Mąż ...trzeba przyznać ma Chłopak fantazję i duszę romantyka:) Kochana meble super się wkomponowały w Wasze wnętrza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dezerter -gdzie się znowu podziewasz? Pojechałaś tym razem w góry?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Martusia, tylko mi tu nie mów, ze zaczęłaś szykować się już na zlocik:mad: I tak jesteś najpiękniejsza:D Wiem co mówię Siostro:hug: Pokaż wreszcie foty biurka, bo jajko zniesę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Marta- wszystkiego naj.. Dziękuję Fra Marta wstań wcześniej :P Ja zawsze wstaje przed 7:P, ale muszem zajechać rano na chwilkę do pracy, tak czy siak postaram się być jak najwcześniej albo się nie strój bo i tak pięknaś Dowcipas Hej Marta! Ja tak na chwilę z doskoku .Wyniuchałam ruch na Twoim wątku Alez ten Twój Mąż romantyk .A jaka piękna równiutka trawka u Ciebie .Ani jednego mlecza .U nas z pola przy działce się nasiewa i mamy mleczowisko z dodatkiem trawy :lol2:. Wszystkiego najlepszego z okazji wszystkich majowych świąt .I spełnienia najskrytszych marzeń Fajnie,że wypoczęliście nad morzem A mebelki już widziałam .Nie,nie,nie......Nie przez okno Na facebooku .Bardzo mi się podobają i idealnie pasują .Ciekawa jestem jeszcze biurka Buźka! Cześć Sylwuś dziękuję za życzenia Faktycznie mleczy nie mam i to prawda, że trawka wyjątkowo się nie zachwaszcza w przeciwieństwie do rabat wysypanych kamieniami , ale i tak nie narzekam Ogród jest mało uciążliwy i w sumie wiele pracy przy nie ma, a radochy od groma. W domu się nic nie zmienia, meble jak stały tak stoją, a na ogrodzie ciągle coś zmienia, zakwita, zmienia kolor, pachnie....ehhhh Może do mnie wpadniesz któregoś popołudnia z Poluśką i chłopakami? w końcu jakoś się otworzyly (zdjęcia) i co mogę powiedzieć mebelki od hazelki very nice i wyglądają jakby byly u Ciebie od zawsze:yes: w sprawie klona- faktycznie wygląda tak sobie, czy to jakaś zaraza nie wiem , tak jak pisalam poprzednio moj w ubiegłym roku wyglądal bardzo podobnie, no może mniej symetrycznie usechl:cool: podcieliśmy po prostu trochę te suche galęzie i po kilku a nawet kilkunastu tyg. zaczął wypuszczać nowe listki choć do konca sezonu tj jesieni nie wrocil do pełni swojej okazalości.. w tym roku za to wszystko jak ręka odjął -jest śliczny.. mam nadzieje, że u Ciebie będzie tak samo.. a może Tosia coś doradzi bo chyba dobrze zna sie na roslinach:yes: Fra, cieszę się że Hazelkowe mebelki siem podobaju Mój klonik o dziwo te gałązki bezlistne ma zdrowe( tak mi się wydaje) no, suche to one na pewno nie są Nic na razie z nim nie robimy, mamy nadzieję, ze jeszcze odbije:D Tosia napisała mi privka Mebelki super- nie będę oryginalna:D Jedynie co napiszę to to, że myślę że stylizowany bufet tez by fajnie wyglądał Jak jest dobra baza czyli świetne wnętrze to bufet to tylko drobny dodatek:yes: Co do spotkania to ja chyba też dojadę później jak szefowa, bo 12 to wcześnie, szczególnie jeśli będzie się tam nocować Nie chce się aż tak bardzo spruć Czy coś mamy przywieźć, czy będziemy organizować na miejscu ?(coś Karolka pisała kiedyś o grillu:yes:) P>S NAJLEPSZEGOOOO z okazji urodzin i rocznicy ślubu!!!!!!!!!!!!:hug: Madziu, dziękuję za życzenia Dlatego ja chcę wczesniej zacząć pić, coby się spruć i zdążyć wytrzeźwieć , żebym mogła na drugi dzień w auto wsiąść Nie wiem czy coś przywozić...To jest hotel, podejrzewam, ze z własną wyżerką i trunkami nasz nie wpuszczą i raczej trzeba będzie na miejscu zamawiać. Czy dobrze wypatrzyłam, że masz tą pufkę z biedronki:D? Chyba, że Ty kupiłaś oryginała ja mam tą z biedronki:hug: :yes: mam dwie z biedry Wszystkiego najlepszego :hug::hug: Mebelki już chwaliłam Mnie 12 pasi Dzięki Oluś Dziołchy jak wy wszystkie będziecie na później to ja nie jadę, bo rozwalę cały dzień żeby się widzieć z wami 2 godziny samoluby jesteście, jedynie Ola porządna dziewczyna No przeca piszą te porządne dziołchy że będą kole 12:D Szefowa , może się ciut spóźnić zrobiłam dzisiaj jego zdjęcia, więc wieczorkiem wstawię Widziałam i pochwaliłam Fra tak jak pisałam Marcie na privka, mi to wygląda na uszkodzenia mrozowe. Powodem mogły by być uszkodzenia od palącego słońca, no ale w tym roku by już odrosło. Z chorób mógł by to być grzyb, ale to raczej dawno było by po całej roślinie. To że w tamtym roku liście wczesniej oblciały mogło wynikać z przesadzenia- klony nie lubią przesadzania. Ogólnie według mnie nie jest to najlepsze stanowisko dla klona, skarpa, przeciąg i na zdjęciu widać że chyba na pełnym słońcu. Tosiu, dziękuję , że wyraziłaś swoje zdanie Tak jak pisałam wyżej, na razie, nie przesadzam , nie podcinam , dam mu jeszcze czasu do namysłu, może zrobi nam miłą niespodziankę i zakwitnie mu ta druga połowa w przyszłym roku:D Oki to się zastanówcie o której start, bo ja bardzo chcę się z wami zobaczyć, ale ciągnę męża w formie karocy który nie ma wstępu na zlot franczesek a jak ma mnie powieźć na 2 godziny to ja odpadam A co on będzie robił w tym czasie, czekał w karocy na Ciebie? Czy wróci do W-wy, a w nocy po Cię przyjedzie? Dla mnie też może być ta 12:yes: Tylko żeby faktycznie wszystkie dotarły:D Szefową trzeba za uszy przyciągnąć Kto ma do niej numer tel musi dzwonić i budzić od rana:lol2: p.s mnie też mąż podrzuci, choć ja to mogłabym pksem przyjechać bo mam blisko:D Już się kilka dziewczyn zdeklarowało że będzie o 12, to śmiało w tych godzinach przyjeżdżajcie Na 12? Ja odpadam. Pół Polski mam do przejechania i to w sposób kombinowany. Nio ja pół Pl może nie, ale też kawałek drogi mam. Aniu , a Ty nie masz się z kim zabrać? Czym i z kim przyjeżdżasz? MarJelko-coby nie było że jestem golosłowna; taki jest w tym roku a w zeszłym naprawde wyglądał marnie:yes: [ATTACH=CONFIG]190055[/ATTACH] Piękny!!!!!!! a doba hotelowa od której , ktoś wie ?? Ja nie wiem Martuśka wszystkiego naj naj urodzinowo i rocznicowo:D Meble pikne, małż reumatyczny, nie ma co:) Dziękuję Martuś O rety. Mało brakowało a bym się zagapiła Martuś, kolejnej szczęśliwej osiemnastki Wpadłam, choć to środek nocy:eek: ale nie mogłam nie złożyć Ci podwójnych życzeń Martuś samych radości, uśmiechu, zdrowia i morza miłości urodzinowo i rocznicowo :hug: http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Birthday/birthday_47_text.gif http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t4530.gifhttp://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Congrats/bth_happy-anniversary-055.gif http://www.flowers.org.uk/wp-content/uploads/2013/01/Grand-Prix-Roses-cropped.jpg Aniu, Aguś, baaaaardzo dziękuję za życzenia :hug: Mebelki wyszły super :jawdrop:Wyglądają na mega porządne i pakowne (szczególnie bufecik). U Ciebie jak zwykle wszystko jest zgrane i spójne:D Teraz przebieram nóżkami na fotki biureczka:popcorn: Miłego weekendziku:hug: Cieszę się Aguśka, że się podoba:hug: Nie mam ładnych fot biurka, ale wrzucę takie jakie mam z telefonu, za chwilkę Marta wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!! caly czas nieustającej radości , energii i miłości :yes::yes::yes::yes: jeszcze ja!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMARAŃCZY... i to podwójnie mebelki mój kaliber a małża to zazdraszczam Monia, Pasiu, bardzo dziękuję :hug: Dziewczyny dajcie też proszę znać czy poza noclegiem ponosimy jakieś koszty? Nie chcę tak wpaść z gębą na pączki jeżeli nie będę nocować i się wpraszać wam na grylla No właśnie wydaję mi się, ze nie wypada brać swojego żarcia, ani trunków, w hotelu jest restauracja i pewnie tam będziemy zamawiać No bo jak inaczej? Hej Marta:bye: Ja chce tylko się przypomnieć z pytaniem o fugę płytek libetowskich? Jakaś specjalna z Libetu czy inną stowałas? pozdrawiam na koniec weekendu:hug: Asiu, dokładnie nie pamiętam jaka to była fuga, kojarzę jedynie że gdzieś na szybko kupiona, kolorem dobrana, ale jaka to była firma nie mam pojęcia Marta wpadnij do mnie i zagłosuj na frez w drzwiach dzięki Byłam Martuś wszystkiego naja, naj, naj:hug::hug: Twój Mąż ...trzeba przyznać ma Chłopak fantazję i duszę romantyka:) Kochana meble super się wkomponowały w Wasze wnętrza:yes: Dziękuję Aneciu Ty już znasz drugą stronę tego mojego romantyka Dezerter -gdzie się znowu podziewasz? Pojechałaś tym razem w góry?:D Te dowcipas :lol2: Martusia, tylko mi tu nie mów, ze zaczęłaś szykować się już na zlocik:mad: I tak jesteś najpiękniejsza:D Wiem co mówię Siostro:hug: Pokaż wreszcie foty biurka, bo jajko zniesę A jak! botoks , liposukcja, silikony , to wszystko jest bardzo czasochłonne :lol2: Już pokazuje focie:D mam jedynie takie na szybciocha zrobione telefonem , jak dojdzie krzesełko, nad którym ciągle dumam Obfocę cały gabinecik wszerz i wzdłuż A tak żebyście mi już głowy nie suszyły i jajek nie znosiły, wrzucam póki co, takie byle jakie zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jak wiecie w gabinecie jest czarna biblioteka i czarny fotek z pufą w komplecie Chyba czarne krzesełko odpada? Może z szarą tapicerką http://img6.imageshack.us/img6/9862/20130504181214.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img692.imageshack.us/img692/9104/20130504181351.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img199.imageshack.us/img199/2482/20130504181551.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img6.imageshack.us/img6/1686/dsc0256wz.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img405.imageshack.us/img405/3002/dsc0255ud.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img23.imageshack.us/img23/5660/dsc0254rm.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.05.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Martuś, najpierwej wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i urodzin:hug: Dużo miłości i zero zmartwień Mebelki wyszły obłędnie:yes: Wpasowały się w Twoje wnętrza idealnie. Biureczko super!!! Pamiętam, ze kombinowałaś z grubością nóg, według mnie proporcje są idealne:yes: Możesz być z siebie dumna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Yuczka, dziękuję za życzenia Taaak , biurko i stoliczek wyszły tak jak chciałam, jestem dumna ja, jak i powinna być Hazelka i Hubert, który to dzielnie rzeźbił ręcznie i na pewno takiego drugiego identycznego nie będzie, jak to przy ręcznej robocie. Jest jedyne w swoim rodzaju:yes: Śmiejemy się z mężem że to biurko jest tak porządne, poza tym ciężkie jak cholera że to będzie jedyny mebel z naszego domu który będzie przechodził z pokolenia na pokolenie:D Może nasze prawnuki będą się przy nim uczyć do matury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A taką ogrodową taczkę wczoraj dostałam od mojego romantyka http://img89.imageshack.us/img89/1921/taczkapojemniknakolkach.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Faktycznie bardzo elegancki robi się ten Twój gabinet, bardzo ładny:yes:, kawał biurka, widać że solidne a krzesło hmm ja bym chyba tez nie robiła czarnego, a jakie masz te zasłony, bo do końca nie widzę? szare? może pod nie ten fotel, albo w pasy? Wiesz co Marta ja tez jak tak patrze na ten Twój dom to ma wrażenie, że u mnie jest wszystko odwrotnie, Ty masz garaż z lewej czy prawej strony? bo ja mam chyba lustrzane odbicie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 A i te taczki super, daj namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 marta biureczko wyszło cacy!!!! bardzo oryginalne. piekne te stoliczki z krzyżaczkami:yes: O ktorej planujesz być w Agacie na zjezdzie i z kim jedziesz\??????? a mąz to romantyk jedyny w swoim rodzaju:lol2::lol2: takie masseratti żonie sprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.05.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Marta no jaha że nie pasuje do hotelu brać swojego prowiantu zresztą już sobie wyobrażam jak wchodzimy tam z surową karkówką i gdzieś na tarasie klepiemy ją tłuczkiem Wspominałyście kiedyś, że była rezerwacja na zlocie na grylaa, no a przecież za darmo nam hotel tego nie da więc pytam czy aktualne i czy jakomś zrzutę robimy? Meble pjeeeeeeenkne Fotel ćierwony ale ten dla interesanta u prezesa, główny do siedzenia czarny na luzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Faktycznie bardzo elegancki robi się ten Twój gabinet, bardzo ładny:yes:, kawał biurka, widać że solidne a krzesło hmm ja bym chyba tez nie robiła czarnego, a jakie masz te zasłony, bo do końca nie widzę? szare? może pod nie ten fotel, albo w pasy? Wiesz co Marta ja tez jak tak patrze na ten Twój dom to ma wrażenie, że u mnie jest wszystko odwrotnie, Ty masz garaż z lewej czy prawej strony? bo ja mam chyba lustrzane odbicie:D Asiu, zasłony szare, te same co w salunie Chyba pod nie wybiorę fotel yyy , ja mam garaż po lewej stronie, a ty? Tez mi się wydaje że mamy lustrzane odbicie Koniecznie obfoć tą swoją chałupę, bo A i te taczki super, daj namiar:) M kupował stacjonarnie, ale na stronce jest promocja, ale tylko zamawiając przez internet http://www.leroymerlin.pl/porzadki-w-ogrodzie/taczki-pojemniki/taczki/taczka-pojemnik-na-kolkach-easy-go-2-victus,p118024,l94.html Ja już dawno go nękałam o taką taczkę, zawsze chodziłam z dwoma wiaderkami, w jednym sprzęty w drugim chwasty, dźwigać trzeba było , a tak teraz będę sobie ciągnąć taki wózeczek wygodnie, przede wszystkim wszechobecne chwaściory wrzucać marta biureczko wyszło cacy!!!! bardzo oryginalne. piekne te stoliczki z krzyżaczkami:yes: O ktorej planujesz być w Agacie na zjezdzie i z kim jedziesz\??????? a mąz to romantyk jedyny w swoim rodzaju:lol2::lol2: takie masseratti żonie sprezentować Moniu, jeszcze nie wiem o której dokładnie, planuję bliżej 14 , a Ty o której planujesz ? Mebelki cacy Marta no jaha że nie pasuje do hotelu brać swojego prowiantu zresztą już sobie wyobrażam jak wchodzimy tam z surową karkówką i gdzieś na tarasie klepiemy ją tłuczkiem Wspominałyście kiedyś, że była rezerwacja na zlocie na grylaa, no a przecież za darmo nam hotel tego nie da więc pytam czy aktualne i czy jakomś zrzutę robimy? Meble pjeeeeeeenkne Fotel ćierwony ale ten dla interesanta u prezesa, główny do siedzenia czarny na luzie. Dżastin, wparujemy a siatami z kiełbachą, zgrzewkami z piwem i z salaterkami z gotowymi sałatkami i bedziemy rżnąć gupa :lol2: Wydaję mi się że trzeba by było tam jeszcze zadzwonić i podpytać o szczegóły. Niby Karolina zamówiła miejsce na grilowanie, ale jak to ma wyglądać w sensie czy oni nam to przygotują, czy mamy mieć swoje , nie wiem Co do krzesełek ...też myślałam o czerwonym dla interesanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Marta ja garaż mam z prawej, no to lustrzane ale Ty chyba jeszcze masz coś poprzestawiane, co?Bo zauważyłam, że u ciebie jest wejście do pokoju z salonu, czy mi się zdawało? Tam za kominkiem, tzn. telewizyją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dziewczyny co do tego Waszego zjazdu to ja już Was widzę, wszystkie odpierdzielone, a jakże i wjeżdżają ze swoim prowiantem, musicie mi to obfocić, bo 31 przed kompem będę przebierać nogami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts