Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta ja garaż mam z prawej, no to lustrzane ale Ty chyba jeszcze masz coś poprzestawiane, co?

Bo zauważyłam, że u ciebie jest wejście do pokoju z salonu, czy mi się zdawało? Tam za kominkiem, tzn. telewizyją?

Asiu, mam na kombinowane a jakżeby :lol2: Wejście pod schodami do gabinetu jest zamknięte i tam jest szafa po całości zabudowana. Salon ciut powiększony kosztem gabinetu i otwarty częściowo na gabinet przesuwnymi szklanymi drzwiami. Kominek nie stoi na ścianie z kominem, tylko na ścianie obok :lol2: i tak w zasadzie gdzie się dało w całym domu kombinacje. A wy nic nie zmienialiście w projekcie?

marta będę jechała z Ostrowca św. będę między 12-13:yes:

także bym chciała wiedzieć , co z tym grillem. czy składka? czy prowiant przywozimy:cool:

Moniś, zadzwonimy się, dowiemy się i ogłosimy ile ewentualna składka:yes: Dużo pewnie zależy od pogody, bo jak będzie lało to grill odpada :rolleyes:

Dżastin, wparujemy a siatami z kiełbachą, zgrzewkami z piwem i z salaterkami z gotowymi sałatkami i bedziemy rżnąć gupa :lol2::lol2:

już to widzę :rotfl:

Ktoś pytał o dobę hotelową, a więc ona zazwyczaj jest liczona od godziny 14.00 ( w dniu przyjazdu), a wymeldowanie powinno być do godz. 12tej ;)

Marta NAAAJLEPSZEGO!!! Zdrowia końskiego i miłości! :hug:

Mąż spisał się na medal, nie mogę wyjść z powidzu jak on to równiutko wykosił, zwłaszcza serduszko :eek:

już to widzę :rotfl:

Ktoś pytał o dobę hotelową, a więc ona zazwyczaj jest liczona od godziny 14.00 ( w dniu przyjazdu), a wymeldowanie powinno być do godz. 12tej ;)

Marta NAAAJLEPSZEGO!!! Zdrowia końskiego i miłości! :hug:

Mąż spisał się na medal, nie mogę wyjść z powidzu jak on to równiutko wykosił, zwłaszcza serduszko :eek:

Ida , dziękuję :hug:

Faktycznie w większości hoteli doba hotelowa tak wygląda, +/- jedna godzina :yes:

Sama jestem pod wrażeniem, jak to człowiek całe życie odkrywa tego drugiego, jego kolejne oblicza... :lol2:

Sprawdziłam pogodę na 31 maja :) ma być około, a nawet ponad 30 stopni :eek::eek:
o rany!!! super!!!!! poplazujemy:yes:

Ida , dziękuję :hug:

Faktycznie w większości hoteli doba hotelowa tak wygląda, +/- jedna godzina :yes:

Sama jestem pod wrażeniem, jak to człowiek całe życie odkrywa tego drugiego, jego kolejne oblicza... :lol2:

chyba czegoś nie widziałam:cool::D

Marta no mój projekt był czerwony po poprawkach architekta;), tak pokrótce idąc od dołu: mam dorobioną piwnicę, u mnie za schodami został pokój ale to jest gościnny, a biuro obok WC, w salonie mam chyba okno podniesione /bo było do samego dołu? już nie pamiętam;)/ a w jadalni nie mam wykuszu tylko prostą taflę okna do samej ziemi z drzwiami przesuwnymi z wyjściem na taras, na dole to chyba tyle, u góry w naszej sypialni dorobiony balkon /bo było ich za mało:lol2:/ , wejście do pokoju córki pod skosem, bo mi coś tam nie pasowało i w ogóle z tymi słupami to mieliśmy troszkę przejść, a Wy jak to rozwiązaliście, bo my coś kombinowaliśmy, żeby je pochować w ścianach no i się udało:yes: A nad garażem ja nie mam sauny, został ogromny pokój /na razie graciarnia/ kiedyś ma być telewizyjny z rzutnikiem, ale nie wiem czy będzie, bo tych pomieszczeń na razie nam wystarcza i tak się szukamy chwilami po domu, często porozumiewamy sie przez neta;)

o rany!!! super!!!!! poplazujemy:yes:

chyba czegoś nie widziałam:cool::D

Monia nie widziałaś wzorków na trawie? Wrzucałam kilka stron temu.

Asiu , no to widzę, że wy też szaleliście ze zmianami :lol2:

Podoba mi się pomysł z oknami prostymi zamiast wykuszu, u nas w tym miejscu bez zmian.

My mamy dwa balkony na górze , a i z tych nie korzystamy, także o trzecim nie myśleliśmy :D

Ze słupami tez kombinacje były, nie pamiętam szczegółów , ale wyszło ok. nie widać nic, tez pochowane ładnie.

A w kuchni, jak masz? Ja zrezygnowałam z jednego okna ( dzięki temu mam wysoką zabudowę) i jednego wejścia z holu, teraz jest tylko z jadalni.

Kuchnię zostawiłam tak jak było w projekcie, mam dwa okna i dwa wejścia:lol2:, nie mam górnej zabudowy, ale jest jaśniutko , ja już w starym domku miałam mało światła w kuchni i mnie to strasznie wkurzało, ale wiesz co to Twoje rozwiązanie też jest fajne, przynajmniej masz wyspę, a ja nie tylko wysoką ladę, a wkurza mnie gotowanie przy oknie, bo mi się rolety brudzą i na ten czas muszę podciągać do góry:mad: a u Ciebie problem z głowy:)

Wykusza nie chciałam bo wolę prosto i to był dobry pomysł:yes:, ale z tym trzecim balkonem to niewypał, też z nich nie korzystamy, najfajniejszy jest ten balkon schowany w dachu /mojej córki/ on tez jest z tyłu domu i z niego jestem zadowolona:yes:

kurcze nie widziałam.......:eek::eek::eek::eek::eek: idę szukać:D

Leć Monia http://emotikona.pl/emotikony/pic/lotnik.gif i zdawaj relacje co wyczytałaś :lol2:

Asiu

Pomimo jednego okna, u nas nadal jest bardzo jasno :yes: ja jeszcze zmniejszyłam spiżarkę, dzięki temu własnie zmieściła się wyspa, a i przy tym spiżarka ma wystarczająco dużo miejsca:D

Jakbym miała teraz robić, pewnie też bym wykusz zmieniła na prosty, ale po za tym i tak nie narzekam i kocham swój dom, jest to moje miejsce na ziemi , dobrze się w nim czuję i nie zamieniłabym na żaden inny :)

uff myślałam ,że z jakiejś nieznanej planety:lol2:

własnie sprawdzałam ile masz do Piotrkowa około 240 km/ ja mam od mamy około 141 :yes:

O! to masz bliziutko :) Od mamy będziesz jechała, dobrze zrozumiałam?

Jak ostatnio przejechałam prawie 900:D to ponad 200 to pikuś :D

O! to masz bliziutko :) Od mamy będziesz jechała, dobrze zrozumiałam?

Jak ostatnio przejechałam prawie 900:D to ponad 200 to pikuś :D

no wiem królowo autostrad:lol2:

Od mamy - jadę tam na boże ciało i wracam też do mamy. A na zjazd przytargam siostrę:)( chyba dziewczyny mnie nie zlinczują za obcą:lol2::lol2:

no wiem królowo autostrad:lol2:

Od mamy - jadę tam na boże ciało i wracam też do mamy. A na zjazd przytargam siostrę:)( chyba dziewczyny mnie nie zlinczują za obcą:lol2::lol2:

Miszcz lewego pasa :lol2:, ale może być tez królowa :lol2:

Spoko Monia, zabieraj siostrę, chętnie ją poznamy :D

Uciekam i nie zagadywać mnie tu już :lol2: :bye:

Leć Monia http://emotikona.pl/emotikony/pic/lotnik.gif i zdawaj relacje co wyczytałaś :lol2:

Asiu

Pomimo jednego okna, u nas nadal jest bardzo jasno :yes: ja jeszcze zmniejszyłam spiżarkę, dzięki temu własnie zmieściła się wyspa, a i przy tym spiżarka ma wystarczająco dużo miejsca:D

Jakbym miała teraz robić, pewnie też bym wykusz zmieniła na prosty, ale po za tym i tak nie narzekam i kocham swój dom, jest to moje miejsce na ziemi , dobrze się w nim czuję i nie zamieniłabym na żaden inny :)

Marta ja też może bym coś zmieniła, ale tak jak Ty uwielbiam swój domek:yes: i na razie nie chce go zamieniać na inny, może kiedyś na mniejszy, ale na razie jest ok, zresztą ten dom /projekt Benio/ robi ogromne wrażenie na ludziach, Wy na pewno też tego doświadczacie, tym bardziej że macie już wykończony w całości, ja mam ciągle zapytania co to za projekt;) czasami mnie to już męczy, trochę to próżne ale milo słyszeć że to taki ładny dom:D

Martuś,biurko wpasowało się idealnie :yes:

A propo jedzenia na zlot ,to moim zdaniem ,nie ciągnie się drzewa do lasu ;)Przecież tam jest restauracja (nie trzeba być zameldowanym w hotelu,żeby z niej skorzystać),jeżeli grill ,to pewnie również hotel się tym zajmuje :yes:.Każda zamówi sobie to na co będzie miała ochotę :D