monika996 22.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 marta będę jechała z Ostrowca św. będę między 12-13:yes: także bym chciała wiedzieć , co z tym grillem. czy składka? czy prowiant przywozimy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Marta ja garaż mam z prawej, no to lustrzane ale Ty chyba jeszcze masz coś poprzestawiane, co? Bo zauważyłam, że u ciebie jest wejście do pokoju z salonu, czy mi się zdawało? Tam za kominkiem, tzn. telewizyją? Asiu, mam na kombinowane a jakżeby Wejście pod schodami do gabinetu jest zamknięte i tam jest szafa po całości zabudowana. Salon ciut powiększony kosztem gabinetu i otwarty częściowo na gabinet przesuwnymi szklanymi drzwiami. Kominek nie stoi na ścianie z kominem, tylko na ścianie obok i tak w zasadzie gdzie się dało w całym domu kombinacje. A wy nic nie zmienialiście w projekcie? marta będę jechała z Ostrowca św. będę między 12-13:yes: także bym chciała wiedzieć , co z tym grillem. czy składka? czy prowiant przywozimy:cool: Moniś, zadzwonimy się, dowiemy się i ogłosimy ile ewentualna składka:yes: Dużo pewnie zależy od pogody, bo jak będzie lało to grill odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 22.05.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dżastin, wparujemy a siatami z kiełbachą, zgrzewkami z piwem i z salaterkami z gotowymi sałatkami i bedziemy rżnąć gupa :lol2: już to widzę Ktoś pytał o dobę hotelową, a więc ona zazwyczaj jest liczona od godziny 14.00 ( w dniu przyjazdu), a wymeldowanie powinno być do godz. 12tej Marta NAAAJLEPSZEGO!!! Zdrowia końskiego i miłości! Mąż spisał się na medal, nie mogę wyjść z powidzu jak on to równiutko wykosił, zwłaszcza serduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Sprawdziłam pogodę na 31 maja ma być około, a nawet ponad 30 stopni :eek: Edytowane 22 Maja 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 już to widzę Ktoś pytał o dobę hotelową, a więc ona zazwyczaj jest liczona od godziny 14.00 ( w dniu przyjazdu), a wymeldowanie powinno być do godz. 12tej Marta NAAAJLEPSZEGO!!! Zdrowia końskiego i miłości! Mąż spisał się na medal, nie mogę wyjść z powidzu jak on to równiutko wykosił, zwłaszcza serduszko Ida , dziękuję Faktycznie w większości hoteli doba hotelowa tak wygląda, +/- jedna godzina Sama jestem pod wrażeniem, jak to człowiek całe życie odkrywa tego drugiego, jego kolejne oblicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Sprawdziłam pogodę na 31 maja ma być około, a nawet ponad 30 stopni :eek: o rany!!! super!!!!! poplazujemy:yes: Ida , dziękuję Faktycznie w większości hoteli doba hotelowa tak wygląda, +/- jedna godzina Sama jestem pod wrażeniem, jak to człowiek całe życie odkrywa tego drugiego, jego kolejne oblicza... chyba czegoś nie widziałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Marta no mój projekt był czerwony po poprawkach architekta;), tak pokrótce idąc od dołu: mam dorobioną piwnicę, u mnie za schodami został pokój ale to jest gościnny, a biuro obok WC, w salonie mam chyba okno podniesione /bo było do samego dołu? już nie pamiętam;)/ a w jadalni nie mam wykuszu tylko prostą taflę okna do samej ziemi z drzwiami przesuwnymi z wyjściem na taras, na dole to chyba tyle, u góry w naszej sypialni dorobiony balkon /bo było ich za mało:lol2:/ , wejście do pokoju córki pod skosem, bo mi coś tam nie pasowało i w ogóle z tymi słupami to mieliśmy troszkę przejść, a Wy jak to rozwiązaliście, bo my coś kombinowaliśmy, żeby je pochować w ścianach no i się udało:yes: A nad garażem ja nie mam sauny, został ogromny pokój /na razie graciarnia/ kiedyś ma być telewizyjny z rzutnikiem, ale nie wiem czy będzie, bo tych pomieszczeń na razie nam wystarcza i tak się szukamy chwilami po domu, często porozumiewamy sie przez neta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 o rany!!! super!!!!! poplazujemy:yes: chyba czegoś nie widziałam:cool: Monia nie widziałaś wzorków na trawie? Wrzucałam kilka stron temu. Asiu , no to widzę, że wy też szaleliście ze zmianami Podoba mi się pomysł z oknami prostymi zamiast wykuszu, u nas w tym miejscu bez zmian. My mamy dwa balkony na górze , a i z tych nie korzystamy, także o trzecim nie myśleliśmy Ze słupami tez kombinacje były, nie pamiętam szczegółów , ale wyszło ok. nie widać nic, tez pochowane ładnie. A w kuchni, jak masz? Ja zrezygnowałam z jednego okna ( dzięki temu mam wysoką zabudowę) i jednego wejścia z holu, teraz jest tylko z jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 kurcze nie widziałam.......:eek::eek: idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Kuchnię zostawiłam tak jak było w projekcie, mam dwa okna i dwa wejścia:lol2:, nie mam górnej zabudowy, ale jest jaśniutko , ja już w starym domku miałam mało światła w kuchni i mnie to strasznie wkurzało, ale wiesz co to Twoje rozwiązanie też jest fajne, przynajmniej masz wyspę, a ja nie tylko wysoką ladę, a wkurza mnie gotowanie przy oknie, bo mi się rolety brudzą i na ten czas muszę podciągać do góry:mad: a u Ciebie problem z głowy:) Wykusza nie chciałam bo wolę prosto i to był dobry pomysł, ale z tym trzecim balkonem to niewypał, też z nich nie korzystamy, najfajniejszy jest ten balkon schowany w dachu /mojej córki/ on tez jest z tyłu domu i z niego jestem zadowolona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 kurcze nie widziałam.......:eek::eek: idę szukać Leć Monia http://emotikona.pl/emotikony/pic/lotnik.gif i zdawaj relacje co wyczytałaś Asiu Pomimo jednego okna, u nas nadal jest bardzo jasno ja jeszcze zmniejszyłam spiżarkę, dzięki temu własnie zmieściła się wyspa, a i przy tym spiżarka ma wystarczająco dużo miejsca:D Jakbym miała teraz robić, pewnie też bym wykusz zmieniła na prosty, ale po za tym i tak nie narzekam i kocham swój dom, jest to moje miejsce na ziemi , dobrze się w nim czuję i nie zamieniłabym na żaden inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 I tym optymistycznym akcentem zmywam się stąd , bo przefiutałam pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Marta jezuuuuu:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:twoj mąż to kosmita:) w pozytywnym sensie skąd go wytrzasnęłaś niesamowite........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Marta jezuuuuu:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:twoj mąż to kosmita:) w pozytywnym sensie skąd go wytrzasnęłaś niesamowite........... Monia mąż z marsa, ja z wenus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Monia mąż z marsa, ja z wenus uff myślałam ,że z jakiejś nieznanej planety:lol2: własnie sprawdzałam ile masz do Piotrkowa około 240 km/ ja mam od mamy około 141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 uff myślałam ,że z jakiejś nieznanej planety:lol2: własnie sprawdzałam ile masz do Piotrkowa około 240 km/ ja mam od mamy około 141 O! to masz bliziutko Od mamy będziesz jechała, dobrze zrozumiałam? Jak ostatnio przejechałam prawie 900:D to ponad 200 to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.05.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 O! to masz bliziutko Od mamy będziesz jechała, dobrze zrozumiałam? Jak ostatnio przejechałam prawie 900:D to ponad 200 to pikuś no wiem królowo autostrad:lol2: Od mamy - jadę tam na boże ciało i wracam też do mamy. A na zjazd przytargam siostrę( chyba dziewczyny mnie nie zlinczują za obcą:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 no wiem królowo autostrad:lol2: Od mamy - jadę tam na boże ciało i wracam też do mamy. A na zjazd przytargam siostrę( chyba dziewczyny mnie nie zlinczują za obcą:lol2: Miszcz lewego pasa , ale może być tez królowa Spoko Monia, zabieraj siostrę, chętnie ją poznamy Uciekam i nie zagadywać mnie tu już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.05.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Leć Monia http://emotikona.pl/emotikony/pic/lotnik.gif i zdawaj relacje co wyczytałaś Asiu Pomimo jednego okna, u nas nadal jest bardzo jasno ja jeszcze zmniejszyłam spiżarkę, dzięki temu własnie zmieściła się wyspa, a i przy tym spiżarka ma wystarczająco dużo miejsca:D Jakbym miała teraz robić, pewnie też bym wykusz zmieniła na prosty, ale po za tym i tak nie narzekam i kocham swój dom, jest to moje miejsce na ziemi , dobrze się w nim czuję i nie zamieniłabym na żaden inny Marta ja też może bym coś zmieniła, ale tak jak Ty uwielbiam swój domek:yes: i na razie nie chce go zamieniać na inny, może kiedyś na mniejszy, ale na razie jest ok, zresztą ten dom /projekt Benio/ robi ogromne wrażenie na ludziach, Wy na pewno też tego doświadczacie, tym bardziej że macie już wykończony w całości, ja mam ciągle zapytania co to za projekt;) czasami mnie to już męczy, trochę to próżne ale milo słyszeć że to taki ładny dom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.05.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Martuś,biurko wpasowało się idealnie A propo jedzenia na zlot ,to moim zdaniem ,nie ciągnie się drzewa do lasu ;)Przecież tam jest restauracja (nie trzeba być zameldowanym w hotelu,żeby z niej skorzystać),jeżeli grill ,to pewnie również hotel się tym zajmuje .Każda zamówi sobie to na co będzie miała ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts