Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja babcia ostatnio miała antygwałtki, jak usiadła do stołu to akurat widziałam ciemny pasek, w Kościele musiała być bardzo elegancka :lol:

Eeee w przypadku babć, to normalka :lol2:

Ja pamiętam za czasów komuny, szykowałam się z babcią do kościoła, ciężko wtedy było ze wszystkim , w ostatniej chwili babcia nie mogła znaleźć rajstop i miała jedynie jakieś za małe, wycięła z rajstop dwie nogi, podwiązała na udach gumką od słoików i poszły na msze :lol2::lol2:

Nie Martuś okazoło się że świat jest taki mały. Zamówiliśmy schody u Huberta jak jeszcze nie robił mebelek Hazelkowych. No a teraz taki bum, że poprostu nas troszkę przesunął:(

No to kurcze i ja czuję się winna :eek:;)

Gosiu, a może szepnij słówko Hazelce, a nie Hubertowi?

Podejrzewam że schody zamawiałaś bezpośrednio u Huberta za nim jeszcze się firma otworzyła? Ola ma na prawdę ludzkie podejście, może nie wie o sprawie, a jak się dowie to pchnie sprawę do przodu :)

Wiesz Marta mój małżonek zna się z Hubertem od dziecka. Miał to wkalkulowane że jakieś opóźnienie będzi. Byliśmy u Niego wczoraj i obiecał że da radę. Wina Ty a czemu fajnie że hazelce się dobrze kręci i że Wy zadowoleni jesteści:yes:. Oby wyrobił się do lipca bo się chcemy przeprowadzić

To wyszło na jaw, że ja szurnęta jestem :lol2::lol2: W sumie to ja całkiem nudna osoba, tylko czasem mi się dziwne historie przytrafiają :D:D

Już raz zdarzyło mi się, że pojechałam na spotkanie z opóźnionym zapłonem, dlatego wiem że w moim przypadku jest to możliwe :D

W czasie ciąży chodziliśmy do szkoły rodzenia. Kiedy wszystkie dzieci z grupy już się porodziły, p. prowadząca zorganizowała nasze ostanie spotkanie:yes:

Wystroiłam siebie i małego, pomalowałam nawet paznokcie (co było dla mnie wyczynem przy ciągłym karmieniu mojego głodomora :lol2:), pojechaliśmy całą rodzinką...i czekamy czekamy na parkingu, wszystko zamknięte, a my nadal czekamy bo ja byłam pewna że to ten dzień i to miejsce:bash::bash: W końcu zdecydowaliśmy się wrócić do domu i oczywiście po sprawdzeniu maila okazało się, że spotkanie odbyło się bez nas, bo było tydzień temu :bash::bash: Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać nad swoją głupotą :mad::mad: Byliśmy jedynymi obcokrajowcami w grupie więc daliśmy anglikom kolejny dowód, że Polacy to dziwny naród:lol2::lol2:

Mały belweder powiadasz:lol2:, no tego to jeszcze nie słyszałam, muszę małżowi powiedzieć, że pora o jakiejś służbie pomyśleć:lol2:

Z Mają nie pomogę, już pisałam u Justyny jak jest z moją Anią, na prawdę dziecko jak marzenie, czasami mam wrażenie że ona jest z innej bajki:eek:

A Twoja córa to tak sama z siebie ma tego Bibera czy to raczej wpływ koleżanek, jak myślisz? Może to tylko chwilowe i zaraz jej przejdzie, ale najgorsze to płakanie, może jakaś miłość niespełniona, co? bo wydaje mi się, że w tym wieku to te pierwsze miłości mają wpływ na te nasze dziecka, musisz ją wziąc na dywanik, no chyba że męża podeślesz, ale myślę że z mamą lepiej o tym pogadać;)

Dziewczynki ślicznie dziękuję za Wasze dobre serce i ofertę ewentualnej podwózki, ale dam jakoś rade:yes::yes: Muszę popracować nad mężem, żeby wziął wcześniej przerwę w pracy i mnie podrzucił :D Najwyżej dojadę trochę później- za co bardzo Was przeproszę :hug::hug::hug:

Będę napewno:yes::yes:

Najwyżej jako batman przyfrunę w moim czarnym szlafroku w te różowe serduszka i będzie po kłopocie :lol2::lol2: