Venus_m 23.05.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A po co takie majty na noc?? Że się w nich chudnie??? ale wymyśliłaś tak se założyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 23.05.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A to męża chciałaś odstraszyć???? Nie no pytam bo nie wiem nigdy takich nie nosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 najpierw zrobiłam mu tak zwaną promocję a jak stwierdził że jest zmęczony to wylaszczyłam się w majty po same pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.05.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Marta mebelki bajka:eek:. Ale:mad: przez ten bum na mebelki Hazelkowe to ja schodów nie mam:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.05.2013 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Taaa, majty po pachy, nie są w ogóle seksi mojemu m i tak nie przeszkadzają Tak samo jak podkolanówki , zwane przez nas antygwałtkami Gosia, a co się stało? hazelka odmówiła? Taka jest zarobiona? Czy termin zbyt długi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Taaa, majty po pachy, nie są w ogóle seksi mojemu m i tak nie przeszkadzają Tak samo jak podkolanówki , zwane przez nas antygwałtkami Moja babcia ostatnio miała antygwałtki, jak usiadła do stołu to akurat widziałam ciemny pasek, w Kościele musiała być bardzo elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.05.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Nie Martuś okazoło się że świat jest taki mały. Zamówiliśmy schody u Huberta jak jeszcze nie robił mebelek Hazelkowych. No a teraz taki bum, że poprostu nas troszkę przesunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.05.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Moja babcia ostatnio miała antygwałtki, jak usiadła do stołu to akurat widziałam ciemny pasek, w Kościele musiała być bardzo elegancka Eeee w przypadku babć, to normalka Ja pamiętam za czasów komuny, szykowałam się z babcią do kościoła, ciężko wtedy było ze wszystkim , w ostatniej chwili babcia nie mogła znaleźć rajstop i miała jedynie jakieś za małe, wycięła z rajstop dwie nogi, podwiązała na udach gumką od słoików i poszły na msze :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.05.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Nie Martuś okazoło się że świat jest taki mały. Zamówiliśmy schody u Huberta jak jeszcze nie robił mebelek Hazelkowych. No a teraz taki bum, że poprostu nas troszkę przesunął No to kurcze i ja czuję się winna Gosiu, a może szepnij słówko Hazelce, a nie Hubertowi? Podejrzewam że schody zamawiałaś bezpośrednio u Huberta za nim jeszcze się firma otworzyła? Ola ma na prawdę ludzkie podejście, może nie wie o sprawie, a jak się dowie to pchnie sprawę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.05.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Wiesz Marta mój małżonek zna się z Hubertem od dziecka. Miał to wkalkulowane że jakieś opóźnienie będzi. Byliśmy u Niego wczoraj i obiecał że da radę. Wina Ty a czemu fajnie że hazelce się dobrze kręci i że Wy zadowoleni jesteści:yes:. Oby wyrobił się do lipca bo się chcemy przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.05.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 A swoją drogą dzięki temu że was czasami podglądam to dowiedziałam się że Hazelkowe mebelki tak blisko mnie są produkowane. Muszę się do Oli uśmiechnąć:D:D. Ale ja jeszcze nie mam sprecyzowanych wymagań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dziewczyny nie dośc że nie nadążam to Wy jeszcze dziś taaakie fajne tematy macie, te majtachy Venuski i rajtopy wel podkolanki u MarJel mnie zabiły, dziewczyny umieram ze śmiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.05.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 To wyszło na jaw, że ja szurnęta jestem :lol2: W sumie to ja całkiem nudna osoba, tylko czasem mi się dziwne historie przytrafiają :D Już raz zdarzyło mi się, że pojechałam na spotkanie z opóźnionym zapłonem, dlatego wiem że w moim przypadku jest to możliwe W czasie ciąży chodziliśmy do szkoły rodzenia. Kiedy wszystkie dzieci z grupy już się porodziły, p. prowadząca zorganizowała nasze ostanie spotkanie:yes: Wystroiłam siebie i małego, pomalowałam nawet paznokcie (co było dla mnie wyczynem przy ciągłym karmieniu mojego głodomora ), pojechaliśmy całą rodzinką...i czekamy czekamy na parkingu, wszystko zamknięte, a my nadal czekamy bo ja byłam pewna że to ten dzień i to miejsce:bash: W końcu zdecydowaliśmy się wrócić do domu i oczywiście po sprawdzeniu maila okazało się, że spotkanie odbyło się bez nas, bo było tydzień temu :bash: Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać nad swoją głupotą :mad: Byliśmy jedynymi obcokrajowcami w grupie więc daliśmy anglikom kolejny dowód, że Polacy to dziwny naród:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 23.05.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Mały belweder powiadasz:lol2:, no tego to jeszcze nie słyszałam, muszę małżowi powiedzieć, że pora o jakiejś służbie pomyśleć Z Mają nie pomogę, już pisałam u Justyny jak jest z moją Anią, na prawdę dziecko jak marzenie, czasami mam wrażenie że ona jest z innej bajki:eek: A Twoja córa to tak sama z siebie ma tego Bibera czy to raczej wpływ koleżanek, jak myślisz? Może to tylko chwilowe i zaraz jej przejdzie, ale najgorsze to płakanie, może jakaś miłość niespełniona, co? bo wydaje mi się, że w tym wieku to te pierwsze miłości mają wpływ na te nasze dziecka, musisz ją wziąc na dywanik, no chyba że męża podeślesz, ale myślę że z mamą lepiej o tym pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.05.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Dziewczynki ślicznie dziękuję za Wasze dobre serce i ofertę ewentualnej podwózki, ale dam jakoś rade:yes: Muszę popracować nad mężem, żeby wziął wcześniej przerwę w pracy i mnie podrzucił Najwyżej dojadę trochę później- za co bardzo Was przeproszę :hug: Będę napewno:yes: Najwyżej jako batman przyfrunę w moim czarnym szlafroku w te różowe serduszka i będzie po kłopocie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka.Ł. 23.05.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 ja po zimi też chyba muszę sobi kupić taką eligancką bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.05.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 (edytowane) Kurde!!!!!!! Ale macie fajnie z tym zjazdem:) A przy toastach nie zapomnijcie o nas......:) I ja WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO życzę:) Edytowane 23 Maja 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.05.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 ja po zimi też chyba muszę sobi kupić taką eligancką bieliznę jak elegancką to koniecznie majtki wyszczuplające żaden samiec się nie oprze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 jezusie Martuśka jak mogłam życzeń urodzinkowych nie złożyć:bash::bash::bash: Wszystkiego naj, naj, a przede wszystkim spokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts