monika996 24.05.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 ja bym była za grillem- jakies mięsko + sałatka( pogrubina się melduje:D Marjelko my nie nocujemy. siexzimy do oporu i wracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 24.05.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Dziękuję bardzo bo jutro muszę od rana na budowie instrukcje przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.05.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Mnie tam w sumie bez większej różnicy. Z tym, że ja bezmięsna jestem i kiełbasek jeść nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Rozumię że mnie na lyście zabrakło bo takam odchudzona po moich majtach po same pachi że mię nie widać? ja bym coś zamówiła na miejscu, w sensie że z góry każda będzie jeść o innej godzinie? przecież ja utyję, nie mogę patrzeć jak ktoś wcina kluchy ze śmietaną 30% beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) albo może zadzwonić i spytać czy możemy jakaś sale u nich wynająć i czy wpuszczą nas z własnymi sałatkami e nie, to jednak słaby pomysł. Ale musimy mieć jakąś miejscówkę Edytowane 24 Maja 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 oj tam ...... grill bedzie na zewnątrz/ załózmy koło 16-17 wszystkie bedziemy się posilać .... Co wy na to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Monia a od 12-stej do 16-stej będziemy przy recepcji stać jak na bankiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 24.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Monia a od 12-stej do 16-stej będziemy przy recepcji stać jak na bankiecie? :lol2: A goście hotelowi będą się zastanawiać skąd Was tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 ja tam mogę zapozować na ściance...kluczy do pokoi hotelowych niczym celebrytka, tylko muszę wziąć torebkę do noszenia na przegubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.05.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Isa też będzie:yes: Bo mamy z Isą i Dailą wspólny pokój :D p.s Bosze mam nadzieję, że ja nie chrapię- mąż nigdy nie narzekał, ale kto wie:D Edytowane 24 Maja 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.05.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Monia a od 12-stej do 16-stej będziemy przy recepcji stać jak na bankiecie? :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Magdzinska jest dobry sposób żeby sprawdzić, obudź się w nocy i sprawdź czy chrapiesz jak będzie cicho tzn że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Magdzinska jest dobry sposób żeby sprawdzić, obudź się w nocy i sprawdź czy chrapiesz jak będzie cicho tzn że nie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.05.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Magdzinska jest dobry sposób żeby sprawdzić, obudź się w nocy i sprawdź czy chrapiesz jak będzie cicho tzn że nie Potrzebowałabym budzika żeby się obudzić w środku nocy- co wyszłoby na jedno, bo dziewczyny też by go usłyszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 eh przed zjazdem sprawdź, rozumiem że na Ciebie to tylko latający budzik działa? bo mi jak Prinsio miauka o 4 rano to mówię a trudno wal za kuwetę - p****ip nie wstaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Dziewczyny jeśli mogę Wam coś podpowiedzieć, no bo przecie to nie moja sprawa bo mnie nie będzie i mam nadzieję że nikt mi nie zarzuci, że się wtrącam, ale nieraz dobrze jak ktoś postronny coś podpowie;) możecie zrobić tak, że któraś z Was, kierowniczka lub szefowa zadzwoni i powie że to jest wyjazd zorganizowany i że w zależności od pogody życzycie sobie jakąś salę, albo grilla i ustalicie menu, możecie w takiej sytuacji wynegocjować rabat no i zapytać /co Wam szkodzi - możecie nawet skłamać, że macie sponsora, który Wam funduje/ czy jest możliwość posiadania własnego alkoholu, myslę że to by Was taniej wyniosło, ewentualnie ich z rabatem, bo jak zaczniecie z osobna zamawiać, płacić itd. to może się okazać, że skroją Was i naczekacie się na to jedzenie dłuuugo, a tak na daną godzinę będzie wszystko gotowe:D Nie wiem tylko czy o jakiś zadatek nie poproszą Przepraszam jeśli się wymądrzyłam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.05.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 eh przed zjazdem sprawdź, rozumiem że na Ciebie to tylko latający budzik działa? bo mi jak Prinsio miauka o 4 rano to mówię a trudno wal za kuwetę - p****ip nie wstaję :lol2: - to za Prinsia:D Mąż nie narzeka, to chyba nie jest źle:D Jak coś to dziewczyny będą miały pobudkę i zaczniemy ploty od nowa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.05.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 :lol2::lol2::lol2:ja mialam na myśli taki zbiorowy posiłek wspolny. a wczesniej uracz\ycycie się trunkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.05.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja jestem dokładnie za tym co pisze Anakris jak na razie to wiemy tylko gdzie przyjechać a co dalej? w 30 osób wpadamy do któregoś pokoju i pijemy? no błagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.05.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts