Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny jeśli mogę Wam coś podpowiedzieć, no bo przecie to nie moja sprawa bo mnie nie będzie i mam nadzieję że nikt mi nie zarzuci, że się wtrącam, ale nieraz dobrze jak ktoś postronny coś podpowie;)

możecie zrobić tak, że któraś z Was, kierowniczka lub szefowa zadzwoni i powie że to jest wyjazd zorganizowany i że w zależności od pogody życzycie sobie jakąś salę, albo grilla i ustalicie menu, możecie w takiej sytuacji wynegocjować rabat no i zapytać /co Wam szkodzi - możecie nawet skłamać, że macie sponsora, który Wam funduje/ czy jest możliwość posiadania własnego alkoholu, myslę że to by Was taniej wyniosło, ewentualnie ich z rabatem, bo jak zaczniecie z osobna zamawiać, płacić itd. to może się okazać, że skroją Was i naczekacie się na to jedzenie dłuuugo, a tak na daną godzinę będzie wszystko gotowe:D Nie wiem tylko czy o jakiś zadatek nie poproszą:(

Przepraszam jeśli się wymądrzyłam:cool:

eh przed zjazdem sprawdź, rozumiem że na Ciebie to tylko latający budzik działa? bo mi jak Prinsio miauka o 4 rano to mówię a trudno wal za kuwetę - p****ip nie wstaję :D

:lol2::lol2: - to za Prinsia:D

Mąż nie narzeka, to chyba nie jest źle:D Jak coś to dziewczyny będą miały pobudkę i zaczniemy ploty od nowa:lol2: