bogumil 24.05.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja też ZAZDRASZCZAM!!!!!! jAK CHOLERA!!! Ale to koniec świata dla mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Bogumil a Ty skąd? Nie ma co fajnie dziewczyny mają, będziemy im razem zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja koło Szczecina..... Ano fajnie mają...myślę, że jakiś toaścik za nas wszystkie wzniosą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 O to faktycznie masz daleko, ja z drugiego końca Polski, też mam taką nadzieję że o nas chociaż wspomną i toaścik będzie:yes:pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 My sobie na forum w tym dniu toaścik razem z nimi wzniesiemy :) Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 No ja myślę Pozdrawiam cieplutko z Nowego Sącza:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ło matko.....faktycznie drugi koniec Polski:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 A nie mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 anakris ty chyba i tak masz bliżej niż bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) A zjazd w Warszawie?? To zaraz sprawdzimy:) Jeśli w Warszawie to faktycznie masz bliżej bo "tylko":) 350 km ja mam "tylko" 476:) Edytowane 24 Maja 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 A zjazd w Warszawie?? To zaraz sprawdzimy:) Jeśli w Warszawie to faktycznie masz bliżej bo "tylko":) 350 km ja mam "tylko" 476:) Piotrków tryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 no to ja 421 kilosów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ale ja się nie wypieram, że mam bliżej do Piotrkowa niż Bogumil, chodziło mi tylko o to że my względem siebie mieszkamy prawie na dwóch końcach Polski:eek:Ja od początku nie wybierałam sie na zjazd, bo pracuję i nie miałam szans na zastępstwo:(Ale oczywiście duchowo bedę z Wami dziewczyny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 No Ty Bogumil to masz daleko, ale nikt z Twoich stron sie nie wybierał, bo ja do końca Wszystkich dziewczyn nie znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ale oczywiście duchowo bedę z Wami dziewczyny:hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Jeśli się ktoś wybierał to nic o tym nie wiem:( Ale ja też wszystkich nie znam..... I ja będę z wami dziewuszki....z lampką winka przy kompie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ivy a Ty jedziesz prawda? No to przypomnij tam dziwczynom o nas sierotkach przed monitorami, z winkiem albo jakimś drineczkiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ivy a Ty jedziesz prawda? No to przypomnij tam dziwczynom o nas sierotkach przed monitorami, z winkiem albo jakimś drineczkiem:yes: obiecuję przesłać pozdrowienia i toascik ze zlociku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 :cry: no muszę w końcu to napisać, chociaż miałam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby bo sie coś zmieni ale niestety nie moge jechać na spotkanie z Wami :bash: nie mogę zostawić męża samego z budową, boby mnie chyba wyrzucił z domu (nooo, na razie mieszkania) w pierwotnej wersji mieliśmy rozpoczynać budowę dopiero w czerwcu, i nie kolidowało to absolutnie z naszym spotkaniem, ale terminy się pozmieniały, ekipa rozpoczęła w zeszlym tygodniu (sami chcieli zacząć wcześniej) budujemy sie ok 40 km od naszego obecnego lokum, ale - niefortunnie dla mojego męża - koło jego pracy, więc siłą rzeczy jemu przypadlo w udziale zopatrzenie i co za tym idzie ja na placu boju byłam dopiero 2 razy, natomiast mąż jest 5 razy dziennie w praktyce wychodzi rano o 7 a wraca po 21 po dwóch tygodniach widzę że ma serdecznie dość, szczególnie że czasem musi byc w dwóch miejscach na raz nie mam nawet sumienia przypominac mu o zjeździe, chociaż wcześniej uzgadniałam z nim wyjazd no i oczywiscie ekipa zadeklarowała swoją obecność w przyszłym tygodniu, choc mialam jeszcze nadzieje że skoro jest Boże Cialo to moze beda chcieli sobie zrobic wolne - a im akurat pasuje przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 24.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 No to porządna jedna się przynajmniej znalazła;)żartowałam oczywiście tu tyle suuper dziewczyn, aż żal że Was nie poznam, ale przecie to nie ostatni zjazd forumek, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts