anakris 24.05.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Isa nie pakaj:), razem my tu ustalamy, że 31 przed monitorami bedziemy świętować z resztą, jest nas trochę też takich nie jadących to się skrzykniemy i będzie dobrze:yes:, dziewczyny już tu nam toasty będą dedykować i zdjęcia obiecały podesłać Prawda dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 No, tylko ja się dwa miesiące nakręcałam na to spotkanie juz nawet z Magdzińską żeśmy sie umawialy na nocne Polaków rozmowy do bialego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 No, tylko ja się dwa miesiące nakręcałam na to spotkanie juz nawet z Magdzińską żeśmy sie umawialy na nocne Polaków rozmowy do bialego rana może Panowie budowlancy w piątek zastrajkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.05.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 no własnie że oni jacyś dziwni są - jak nie budowlańcy jak pisałam tydzień temu że po nich sprzątalismy to dlatego, że w zeszły piatek mial byc beton do zalania ścianek fundamentowych, tylko w betoniarni zepsuł sie jakis mieszalnik i nie dowieźli wiec zamiast jechać w pt do domu i przełożyć zalewanie na poniedziałek (bo oni przyjezdni) - zostali do soboty i zalewali te scianki - zeby od poniedziałku zacząc kolejne prace w końcu to mąż ich juz z budowy przegonił, obecal że posprzatamy, powyciągamy takie szpikulce, bo oni maja dobre ponad 200 km drogi do domu to tak na jeden dzień to średnio się opłaca jechać tam i spowrotem ja myslę że oni nie znaja slowa STRAJK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Jak pech to pech...Nic nie poradzisz.Bogumil ja tez Szczecin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 isa a ty masz daleko bardzo na zlot ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.05.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 O widzisz.....następnym razem się zgadamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) no ja się z ekipy strasznie cieszę, bo ja taka trochę naiwna jestem i często zdarza mi się trafić na nierzetelnych ludzi wiec przynajmniej tą razą miałam szczęścietylko w piątek będę strasznie dziewczynom zazdrościc, szczegolnie że chcialam je osobiście poznać Ivy, a chyba jakieś 250 km Edytowane 24 Maja 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.05.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 tylko w piątek będę strasznie dziewczynom zazdrościc, szczegolnie że chcialam je osobiście poznać Ivy, a chyba jakieś 250 km może coś sie zmieni i jeszcze się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 24.05.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Isa BUUUUUUUUUUUU:(:(:( Jak mogłaś :hug: Oczywiście rozumiem:yes: Choć wielka szkoda, że nie będzie nocnych pogaduch :sick: Mam tylko nadzieję, że Daila też nie zrezygnuje bo sama w trójce to spać nie chcę:(:( MAm nadzieję, że kiedyś nadrobimy :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.05.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Martuś ,ja na dzień dzisiejszy się "pogrubiam":Dchyba ,że zdezerteruję w ostatniej chwili:yes:Tylko uświadom nmnie ,Czy my się mamy spotkać w piątek czy w sobotę ?rzadko bywam na fm to jakoś się już pogubiłam.Co do żarcia ,to ja się dostosuję ,jak uradzicie tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.05.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 O widzę jakiś zlocik się szykuje Tzn. coś mi tam wcześniej już też mignęło, no ale z wiadomych przyczyn w ogóle nie brałam tego terminu pod uwagę Nie mniej jednak bawcie się dobrze Drogie Forumki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 25.05.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dziękuje serdecznie za informacje na temat ustawienia wanny;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.05.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Chyba się tu jeszcze nie witałam Dzień dobry więc oficjalnie Wpadłam z pytankiem czy mogę dopisać się jeszcze do zlotowej listy? Nie znam wszystkich co prawda, ale mam rzut beretem do Piotrkowa to żal by było Was nie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 (edytowane) Chyba się tu jeszcze nie witałam Dzień dobry więc oficjalnie Wpadłam z pytankiem czy mogę dopisać się jeszcze do zlotowej listy? Nie znam wszystkich co prawda, ale mam rzut beretem do Piotrkowa to żal by było Was nie poznać Tutliczku - absolutnie!!! Tusia, dziękuję za info u mnie:hug:. Jadę z Lidzią, może uda nam się porwać Monię po drodze, ale pod warunkiem, że będzie miała z kim wrócić wieczorkiem... tu uśmiech do Venusi:D... będziecie mogli zabrać Monię? Zuza nie jedzie:(, a Pasik będzie się bardzo starać. Co do jedzenia... ja na obiad i kolację zamawiam mohito;) i tym mam zamiar najeść się do syta;)(wiesz ile tam jest składników odżywczych:cool:). I tym optymistycznym akcentem... http://twistermad.blog.student.pl/files/2011/12/mojito.jpg do zobaczenia:bye:... Edytowane 26 Maja 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Rasia z chęcią, ale my jednak nocujemy tylko nie w Agacie także chyba nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Venus czemu nie w Agacie??? Boisz się, żeby ci męża różowy gang nie napastował???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Agat wychodzi drogo w porównaniu z innymi okolicznymi mam w czerwcu 2 wesela to muszę oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej Dziewczyny Nampisze u Marty, bo tutaj jest centrum wyjazdowe Ponieważ ja dzwoniłam na początku do AGATU jako pierwsza i wpomniałam,ze bedzie to cały zjazd, to oni teraz piszą na mojego maila Dzisiaj dostałam taka wiadomość: "W najbliższy piątek mamy spotkanie Państwa w naszym hotelu. Mam pytanie czy jesteśmy w stanie ustalić szczegóły spotkania? Czy oprócz dotychczasowych rezerwacji które mam będzie jeszcze ktoś korzystał z usług hotelowych? Czy powinniśmy przygotować dla Państwa kolację – jeśli tak to w jakiej formie i dla ilu osób " No i teraz jeszcze raz... Czy wyszyscy którzy zamierzają nocować zrobili już rezerwację ??? Ile osób zamierza, na spotkaniu być, korzystać z restauracji/ grilla a na miejscu juz nie nocuje ??? No i co robimy z obiado-kolacją ??? Prosimy opcjonalnie w zależności od pogody żeby była to kolacja w srodku albo grill ??? No i co w menu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.05.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Rezerwację zrobiłam miesiąc temu ,dzwoniłam do hotelu wczoraj i jeszcze raz potwierdziłam.:yes:Myślę ,że musimy się zadeklarować szybko co z jedzeniem ,bo przecież musi być czas na to by przygotowali.Myślę ,że jeżeli będzie pogoda ,a ma być ,:yes:to zamówmy grilla.Najważniejsze jest ,by dziewczyny opowiedziały się w jakiej kwocie mają się zmieścić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts