Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no własnie że oni jacyś dziwni są - jak nie budowlańcy :D

jak pisałam tydzień temu że po nich sprzątalismy to dlatego, że w zeszły piatek mial byc beton do zalania ścianek fundamentowych, tylko w betoniarni zepsuł sie jakis mieszalnik i nie dowieźli

wiec zamiast jechać w pt do domu i przełożyć zalewanie na poniedziałek (bo oni przyjezdni) - zostali do soboty i zalewali te scianki - zeby od poniedziałku zacząc kolejne prace :eek:

w końcu to mąż ich juz z budowy przegonił, obecal że posprzatamy, powyciągamy takie szpikulce, bo oni maja dobre ponad 200 km drogi do domu to tak na jeden dzień to średnio się opłaca jechać tam i spowrotem

ja myslę że oni nie znaja slowa STRAJK :D

no ja się z ekipy strasznie cieszę, bo ja taka trochę naiwna jestem i często zdarza mi się trafić na nierzetelnych ludzi

wiec przynajmniej tą razą miałam szczęście

tylko w piątek będę strasznie dziewczynom zazdrościc, szczegolnie że chcialam je osobiście poznać

Ivy, a chyba jakieś 250 km

Edytowane przez isa99

Chyba się tu jeszcze nie witałam :) Dzień dobry więc oficjalnie

Wpadłam z pytankiem czy mogę dopisać się jeszcze do zlotowej listy? Nie znam wszystkich co prawda, ale mam rzut beretem do Piotrkowa to żal by było Was nie poznać :)

Tutliczku - absolutnie!!! :yes::D

Tusia, dziękuję za info u mnie:hug:.

Jadę z Lidzią, może uda nam się porwać Monię po drodze, ale pod warunkiem, że będzie miała z kim wrócić wieczorkiem... tu uśmiech do Venusi:D... będziecie mogli zabrać Monię?:rolleyes: Zuza nie jedzie:(, a Pasik będzie się bardzo starać:).

Co do jedzenia... ja na obiad i kolację zamawiam mohito;) i tym mam zamiar najeść się do syta;)(wiesz ile tam jest składników odżywczych:cool::D).

I tym optymistycznym akcentem...

http://twistermad.blog.student.pl/files/2011/12/mojito.jpg

do zobaczenia:bye:...

Edytowane przez rasia

Hej Dziewczyny :hug:

Nampisze u Marty, bo tutaj jest centrum wyjazdowe ;)

Ponieważ ja dzwoniłam na początku do AGATU jako pierwsza i wpomniałam,ze bedzie to cały zjazd, to oni teraz piszą na mojego maila :eek: ;)

Dzisiaj dostałam taka wiadomość:

"W najbliższy piątek mamy spotkanie Państwa w naszym hotelu. Mam pytanie czy jesteśmy w stanie ustalić szczegóły spotkania? Czy oprócz dotychczasowych rezerwacji które mam będzie jeszcze ktoś korzystał z usług hotelowych? Czy powinniśmy przygotować dla Państwa kolację – jeśli tak to w jakiej formie i dla ilu osób "

No i teraz jeszcze raz...

Czy wyszyscy którzy zamierzają nocować zrobili już rezerwację ???

Ile osób zamierza, na spotkaniu być, korzystać z restauracji/ grilla a na miejscu juz nie nocuje ???

No i co robimy z obiado-kolacją ???

Prosimy opcjonalnie w zależności od pogody żeby była to kolacja w srodku albo grill ???

No i co w menu ???

Rezerwację zrobiłam miesiąc temu ,dzwoniłam do hotelu wczoraj i jeszcze raz potwierdziłam.:yes:Myślę ,że musimy się zadeklarować szybko co z jedzeniem ,bo przecież musi być czas na to by przygotowali.Myślę ,że jeżeli będzie pogoda ,a ma być ,:yes:to zamówmy grilla.Najważniejsze jest ,by dziewczyny opowiedziały się w jakiej kwocie mają się zmieścić .