emiranda 27.05.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja myślę, że na obiedzie czy jak sie to teraz nazywa lunchu nie wszyscy będą, moim zdaniem warto poprosić, aby przygotowali kolację, niech Marta z Karolcią wybiora menu ja w każdym razie się na nie zdaje. Warto tez wpisać się na liste kto przyjedzie, żeby wiedziec ile mniej więcej nas będzie, grila można zrobic opcjonalnie o 21 jeżeli będzie ciepło i ładna pogoda, na razie sie taka nie zapowiada. To jest moje zdanie Ja hotel rezerwowałam, ale nie płaciłam, więc nie wiem jak oni to traktują. Generalnie hotele nie przyjmują opłat, więc troche mnie ta przedpłata zdziwiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dziewczynki jestem i ja Już czytam jakie pomysły i się odniosę oraz robię korektę różowej listy, cobyśmy przynajmniej znały ilość kobiałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.05.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 może Warto było by sie zapytać, przy naszej liczbie osób jakie mają stawki za kolację grillową i co w ną może wchodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Pogrubione - pewniaki - będą 1. MarJel2. Venus3. Karolka4. Ola5. Hazelka6. Pasie7. Dalia8. Admete9. Monia+siostra10. Narendil11. Ivy12. Emiranda13. Magdzińska14. Lidszu15. Beuty16. Tutli Putli17. Karolka lb.18. Saly19. Rasia 20. Mariomili????21. Mirelka????22. Ślężanka????23. Justka ????24. Tola??????25. Markoto ?????26. Arnika ?????27. Aneta S (da znać w ostatniej chwili )????28. Monia W- wa ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja jestem za tym żeby jednak wspólnie zamówić grilla w formie kolacji dla wszystkich Mamy pewne 20 osób, może dojdzie więcej , jako grupa zorganizowana wyjdzie nas to taniej niż jakby każda miała zamawiać jedzenie i picie indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.05.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja jestem za tym żeby jednak wspólnie zamówić grilla w formie kolacji dla wszystkich Mamy pewne 20 osób, może dojdzie więcej , jako grupa zorganizowana wyjdzie nas to taniej niż jakby każda miała zamawiać jedzenie i picie indywidualnie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Martuś Czy my się mamy spotkać w piątek czy w sobotę ?rzadko bywam na fm to jakoś się już pogubiłam.Co do żarcia ,to ja się dostosuję ,jak uradzicie tak będzie. :lol: W piątek 31. 05. 2013 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej kochane dzwoniłamtam i juz coś wiem, rozmawiałąm z menagerem, bo to on do mnie pisał. Możemy zrobić tak,że wstępnie rezerwujemy grilla a jeżeli nie bedzie pogody to oni to będą grilować a my jemy w restauracjii Ewentualnie jest taka opcja że w razie niepogody zamawiamy inne jedzenie bardziej obiadowe. W skład grilla wchpdzą, kiełbaski, szaszłyki, grolowana pierś, jakaś kasznaka, i inne. mam dostać dokładny wykaz. Do tego zimne i gorące napoje, dodatki i to wszytko kosztuje u nich 70zł za osobę. Do tego dolicza sie tylko alkohol. Jezeli o alkohol, to zapytałam, czy jest taka opcja że mamy swój alkohol ( bo mamy niby sponsora ) no i pan powiedział ze nie ma sprawy, mozemy przywieść sj alkohol jeżeli chcemy, tylko jakiś tam konkretny. Wiadomo,ze przyjazdy planowane są o różnej prze, wiec tzreba to wypośrodkować. Może wiec umówimy się na grilla (opcjonlanie obiad w restaturacji) na godz. 16.00 ???? Teraz pytanie czy taka forma Wam odpowiada, czy robimy tak czy owak grilla i w razie brzydkiej pogody będziemy jeść grilowe przysmaki w restauracji ??? Czy ta kwota 70 zł za jedzenie , napoje zimne i gorące jest dla Was ok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja i ivy mamy rezerwację Opłaty nie było, bo pani w hotelu nie chciała. Odnośnie posiłków, to chcę tylko przypomnieć, że nie jem mięsa. W wypadku, gdybym była jedyną taką a menu zwierzęce, to będę się stołować indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.05.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja i ivy mamy rezerwację Opłaty nie było, bo pani w hotelu nie chciała. Odnośnie posiłków, to chcę tylko przypomnieć, że nie jem mięsa. W wypadku, gdybym była jedyną taką a menu zwierzęce, to będę się stołować indywidualnie tak, mamy rezerwację codo bezmięsnych to w tym zestaiw kolacji grillowej sajakiesdwa rodzaje sałatek może jakąs rybę z grilla dla Ciebie zrobią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Karola, to poproś może o dokładny wykaz manu, fajnie by było gdyby do tego mięsa były jakieś sałatki , może zasugeruj Po za tym mi się pomysł podoba, a i w tym wypadku na alkoholu sporo zaoszczędzimy, (jakbyśmy miały swój )bo wiadomo ten w restauracji wychodzi sporo więcej Reasumując , ja się dostosuję do większości:yes: Reszta niech wyraża swoje zdanie i czeba podjąć męską decyzję- Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Spoko to ja do nich napiszę,zeby dorzucili jakieś 3 rodzaje sałatek nie??? No na alkoholu wiadomo,możnasporo zaoszczędzić Napoje, soki mamy w cenie wiec poprosimy jeszcze o lód i będą podstawowe drineczki Chodzi tylko o to,zeby to była jedna konkretna marka wódki. Zależna od nas ale poprostu taka sama Najpóźniej jutro rano musimy dac im ostateczna odpowiedź. Rozumiem,ze na współne grillowanie liczymy wszystkich nocujących i te osoby które przyjeżdzaja bez noclegu. Marta jak mozesz to zaznacz kto śpi a kto przyjeżdza bez noclegu oki ??? Zobaczymy czy to się zgadza z tym co ma hotel zaznaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ok. Karolka Ja dopilnuję i zaznaczę nocleg Zrobię to wieczorem, żeby jeszcze w ciągu dnia określiły się te nie pogrubione W takim razie rozumie, ze Ty już się zajmiesz dogadywaniem tego menu? I będziesz nam tu zdawać relacje sałatkowo- mięsne, coby każdemu dogodzić Jak już to ustalimy to weźmiemy się za wybór vodeczki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 No, tak, jak tylko dostanę od nich propozycję menu, to wkleję tutaj Niech się tylko uczestniczki zdeklarują szybciutko czy sie zgadzają na tą formę i cenę,żeby było można potwierdzić A wieczorem wyślemy do nich maila z ostatecznymi wyborami i potwierdzeniem. Mam też informację,ze jest mozliwość dla części pokoi rozpoczęcia dobdy hotelowej już od 12.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Co do kolacji, menu i alkoholu to ja również się dostosuję Kwota 70 zł za kolację całkiem przyzwoita Nocleg zarezerwowałam, mimo że mam 30 min. do Piotrkowa - Pan Mąż mnie wygonił żebym się odstresowała Obiecał tylko dostarczyć i ewentualnie odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Nio to już wszystko wiemy , znamy dużo szczegółów, zaraz poznamy skład sałatek Określajcie się dziewczynki czy pasuję Wam to co do tej pory ustaliłyśmy , a wieczorem znowu zrobimy podsumowanie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Co do kolacji, menu i alkoholu to ja również się dostosuję Kwota 70 zł za kolację całkiem przyzwoita Nocleg zarezerwowałam, mimo że mam 30 min. do Piotrkowa - Pan Mąż mnie wygonił żebym się odstresowała Obiecał tylko dostarczyć i ewentualnie odebrać I taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje Buziaki dla Pana Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.05.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wszytko pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wszytko pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Mnie też pasuje myślę, że tak bardzo szczegółowo nie trzeba jedzenia rezerwować, grill to grill niech będzie mix z uwzględnieniem osób bezmięsnych Wódka Finlandia? Ja nocuję poza Agatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts