ivy17 27.05.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 mi też pasuje w tej cenie powinny być ze 2 sałatki, smalez itp.( mam od nich stare menu jak kiedys mieliśmy tam robić szkolenie) oraz niech dołoża cos gratis skoro nie ma raabatu za grupę na noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.05.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 mi pasuje tylko jeszcze nie wiem czy nocuje czy bedę wracać w nocy do domku - mam zamiar zabrać ze sobą Zuzę i Monsanbie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Przylecialam coby sie wytlumaczyc z nieobecnosci Nie dam rady niestety dojechac do was, sama nie pojade autem i nie bardzo jest jak sie dostac w to centrum Polski jakby ktos ode mnie jechal to mozeby byla szansa ale taka sama to raczej nie bardzo Edytowane 27 Maja 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jeszcze czekam na oficjalngo maila z hotelu. Na tą chwilę juz wiem,ze dla osób które wolą menu bezmięsne, będą poza mięsikiem m.in szaszłyki wegeteriańskie i rybki z grilla. W tej ofercie maja 2 sałatki ale spróbuję wynegocjować 3 rodzaje Narendilku Ty rybki akcepytujesz, czy też nie ??? Mi finlandia pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Oki, to proponuję, że jak już będzie mail z hotelu skrzyknąć się do kogo puszczamy przelew za jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 27.05.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Nie jestem w stanie tego wszystkiego przeczytać bo nawet nie mam za nic czasu ja tam się zgadzam na wszystko . Martuś w razie czego napisz pw lub dzwoń. Ja mam alkoholi różniastych pod dostatkiem to coś tam przywiozę Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Narendilku Ty rybki akcepytujesz, czy też nie ??? Tak Przetwory mleczne też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 heyka laseczki:hug: Ja się zgadzam na wszystko co tam zadecydujecie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.05.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ja się zgadzam. chcialabym ,żeby biesiadowanie zaczęło się koło 16(bo wracam) . /grill x 2 ( bez alkoholu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.05.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja się dostosuje do każdego menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 a ja będę was rozpijać i robić komromitujące fotki :D a przydęsić w tym hotelu można? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.05.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Ja się dostosuje do każdego menu alu zobaczymy się - hura:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.05.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 a ja będę was rozpijać i robić komromitujące fotki :D a przydęsić w tym hotelu można? :> Venusku wszedzie mozna dancić:cool::cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dziewczyny czego nie zamówicie do jedzenia, będe zadowolona . W czwartek robię jak sie okazało wielką imprezę rodzinną i ucieszę się jak ktoś inny ugotuje i poda niż ja Chodzi tylko o to,zeby to była jedna konkretna marka wódki. Zależna od nas ale poprostu taka sama Karola jak pytasz to piszę - ja tylko żółta - pamiętasz jaka? Jak można swoją to fajnie, jak nie będę pić po kryjomu Ale się cieszę kobitki na to spotkanie http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif A muzyczka jakaś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.05.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Karola jak pytasz to piszę - ja tylko żółta - pamiętasz jaka? Jak można swoją to fajnie, jak nie będę pić po kryjomu a jaka "żółta" ?? z lublina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej Martula, widzę, ze wyjazd zbliża się wielkimi krokami:cool: a Ty trzymasz rękę na pulsie:D Mam nadzieję, że będzie jakaś relacja i może fotki w różowych stringach dla nieobecnych?:rolleyes: Miłego popołudnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.05.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hi ZGADZAM SIĘ NA WSZYSTKO :yes: Menu, cenę 70 zł, wódkę też (mimo że drinków nie lubię) Daila - to my same będziemy w trójce spać...czytałaś że Isa nie jedzie???:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 dobra to przydęsim w ogóle od wczoraj chodziłam ze ślinotokiem na spodnie w h&m, mówię mężowi przez pół dnia jak ja muszę mieć a ona ... jezu serio taką piżamę? Dziś pojechałam zmierzyć, kupiłam i mówię mu że na zlot w nich jadę, a on - właśnie spełnia się mój największy koszmar, moja żona w piżamie publicznie Jako, że M już luźnawe na mnie a S trochę za ścisłe zjadłam pół patelni kurczaka curry co by wypełnić te pustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 "Kolacja grillowa w ogrodzie hotelowym. Podczas kolacji muzyka z wieży karczek z grilla szaszłyki szaszłyki wegetarianskie udka (tj. pałeczki i udziec) kiełbasa kaszanka pstrąg z grilla sałatka grecka sałatka szopska (pomidor, ser, szynka konserwowa) smalec ogórki kiszone ketchup musztarda sosy pieczywo woda mineralna soki kawa lub herbata - w cenę nie jest wliczony alkohol koniec cytatu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.05.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 karolka jesteś bosssska:cool: ( apropos jedzwenia - dla mnie to dużo).Mogę zamowić narazie 1 calośc i 1 polowkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts