MarJel 27.05.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Nie masz już w tej chwili wymówki Właśnie ma podwózkę, pokój i marudzi:mad: Nesska weź się w garść kobito! Marta rozmawiałam dziś z Mirelką i niestety nie jedzie :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.05.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Żołądkowa z miętą ? Proszę mi się tu nie stroić tak :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.05.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Venus że niby ja gotuję??? m by się uśmiał jakby to przeczytał na każdą imprezę gotuję M ja to tylko serwis sprzątający jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 nie lubisz? ja bym prawa kucharki za nic nie oddała (czyli ja brudzę, ja próbuję / podjadam i nie wolno mi słowa powiedzieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.05.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 nie lubię i nie umiem. Gotuje jak muszę, żeby moje dziecię miało co zjeść ale nigdy tego nie polubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dziouchy jedzie któraś z Krakowa? i by mogła Anakris zabrać? Bóg zapłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 27.05.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dżastina Ty chojlera jedna jesteś, kofana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 do ósłuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 27.05.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aga Ty na redbullach? włącz swój codzienny ogarning i nie będziesz dopalaczy potrzebować Właśnie się dowiedziałam że z Karolą zaczynamy http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/beer/smileys-beer-835181.gif jak tylko dojedziemy, więc na drugi dzień mój codzienny organizer może nie wystarczyć O której będziecie? Żebyśmy za długo na Was nie czekały http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif z miętą ? Może być, ale wolę zwykłą http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.05.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aga skoro wy o 11 wyjeżdżacie to na którą będziecie 14? ja to tak parę minet po 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Boshhee nie mogę sie doczekać piątku!!!! :lol2: Ja będę 12.30 -13.00 Artur mnie podrzuci, bo on ma po drodze na swoje spotkanko To jutro potwierdzę im,że akcpetujemy menu Grilla zamawiam na 16.00 Generalnie kupijemy FINLANDIĘ chyba,ze ktoś chce admetko :hug:coś innego koniecznie Jutro sprawdzę u Marjelki ile osob będzie na imprezce ( nie ważne z noclegiem czy bez ) i na tyle osób zamawiam jedzenie, napoje i tyle miejsc będzie zarezerwowanych. Uważacie ,ze teraz powinnyśmy się zrzucić od razu po te 70zł ??? Może tak było by lepiej ,zeby potem się nie szarpać ??? Jakaś koleżanka chętna do udzielenia swojego konta i przyjecia składki ??? Dzisiejeszy deszczowy dzień mnie wykończył, kupiłam lodówkę, zamrażarke , szukam reszty i lecę spać... A wy kochane ustalajcie szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 To ja zwarta i gotowa do zrobienia przelewu A jak nie, to z gotówka odłożoną przyjadę. To jeszcze pytanie, tą finlandię to każda sobie przywozi? Zaczynam szukać manierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 no mi się wydaje ze my wszstkie po 0,5l to na głowe nie wypijemy Ale jak ktos ma tak dobrą główkę to czemyu nie Z FINLANDIĄ moze mozna się dogadać, tak butelkę na 2 osoby Wiele dziewczyn jedzie grupkami, albo śpi po 2-3 w pokojach to w tym gronie mozna się dogadać ile buteleczek biorą Oczywiscie nie każdy musi przywozić Dostaliśmy taka możliwość z hotelu wiec koto chce przywozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aga skoro wy o 11 wyjeżdżacie to na którą będziecie 14? ja to tak parę minet po 12. Góra 12.30, chyba że się Hazel zgubi po drodze Karola jakoś przemycę tą inną wódeczkę - ale wiesz że ja innej Cieszę się że tez będziesz tak wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 no mi się wydaje ze my wszstkie po 0,5l to na głowe nie wypijemy Jak to nie Jak zaczniemy o 12 i skończymy gdzieś dobrze po 24 - to jest ponad 12 godzin - co będziemy innego pić zaraz wyjdę na pijaczkę - idę spać bo zmęczona już jestem Dobrej nocki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Kochana bierz swojego żółtka i już Twoja teoria o 12 godzinnym piciu, sprawiał,ze zmieniam zdanie 0,5l na głowę będzie idealanie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 VENUSKO AGA, Hazalina, Olcia i Ja mamy nie daleko takze na 12 powinnyśmy spokojnie dotrzeć na miejsce Karolciu zapytaj sie czy będzie można potansowac bo przecież jak się nabzdryngolimy to trza będzie nogi i dupencję rozruszać niech szykują jakieś mega hiciory Forumki nadchodza Ja myślę ze mamy tyle czasu że 0,5 l spokojnie obrucimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.05.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Góra 12.30, chyba że się Hazel zgubi po drodze :rotfl : Karola jakoś przemycę tą inną wódeczkę - ale wiesz że ja innej Cieszę się że tez będziesz tak wcześnie :rotfl::rotfl: obyście nie wylądowały w Lodzi Kochana bierz swojego żółtka i już Twoja teoria o 12 godzinnym piciu, sprawiał,ze zmieniam zdanie 0,5l na głowę będzie idealanie :rotfl: ja niestety tylko 1 drina:(:( no coż , ale humor przywiozę w worze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dziewczyny chyba się boję tego zjazdu Ja od czasów liceum ( bo wtedy więcej piłam niż na studiach:D:D) mam bardzo słabą głowę :D Wypiję trochę i jest źle,a Wy tu takie plany macie:yes: Ja drinków nie piję, lubię wino, ale nie będę się wyłamywać więc jakoś wleję w siebie tą wódę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts