pasie 27.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Monia ja drajwer więc jak nie zdecydujemy się nocować to nawet ust nie pomoczę ale i tak się cieszę, że Was zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.05.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Madziulek poprostu będziesz pić tzw. piedziesiątki tak ??? Nic się nie bój na drugi dzień będziemy ewentualnie cierpieć solidarnie Ja chcę zeby był już piątek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Pięćdziesiątki bądź driny- jak wóda to wszystko jedno:D:D:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wiecie co ja teraz robię ....:D Czytam różową listę i próbuję skojarzyć nicki z dziennikami (jeśli byłam w gościnie:yes:), żebym potem mniej więcej widziała kto jest kto:D:D Choć ciężko będzie, bo to tyleeee osób:D Będzie gwarno, ale wesoło :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 27.05.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Karola proszę licz mnie do składki 70zł na grila bez względu czy dojadę czy nie zapłacę , a bardzo będę się starać! pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 27.05.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Proszę o link do różowej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waclau 27.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Martusia wpisz mnie proszę na listę bez noclegu. Bardzo staram się dojechać. Składkę grilową w kwocie 70zł uiszczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.05.2013 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Kochana bierz swojego żółtka i już Twoja teoria o 12 godzinnym piciu, sprawiał,ze zmieniam zdanie 0,5l na głowę będzie idealanie :rotfl: No widzisz :rotfl::rotfl: obyście nie wylądowały w Lodzi Jak się zagadamy to nigdy nie wiadomo ja niestety tylko 1 drina:(:( no coż , ale humor przywiozę w worze A kto prowadzi? Jak siostra - bo dobrze zrozumiałam że jedziecie razem? - to Ty możesz trochę poszaleć Dziewczyny chyba się boję tego zjazdu Nic się nie bój damy radę http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif ----------------------- Ja też chcę już piątek, ale najpierw muszę zrobić imprezę na 20 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.05.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Wiecie co ja teraz robię ....:D Czytam różową listę i próbuję skojarzyć nicki z dziennikami (jeśli byłam w gościnie:yes:), żebym potem mniej więcej widziała kto jest kto:D:D Choć ciężko będzie, bo to tyleeee osób:D Będzie gwarno, ale wesoło :hug: Będzie super :wiggle::wiggle: Co do alko to przy calym dniu myślę ze alkohol zniknie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Melduję się...Nie przyjadę, bo dziecko odstawiam wieczorową porą na kolonie zielone.. wiem, wiem.. może mąż.. I tak i nie , nie do końca.. Gdyby się plany jednak zmieniły to wpadnę bez zapowiedzi... i bez rezerwacji... Już dawno pisałam, że mnie nie będzie... Markota mieszka niedaleko mnie.. czyli południe PL... niedaleko też z tego co wiem Mirella Ubolewam na razie nad tym, ale... życie... Pisałam na początku.. gdyby to była sobota... ale w sobotę inne dziewczyny mają dzień dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dziołchy Karelajna od dworka dobrze prawi, hity niech szykują proponuję JO MA HA JO MA SO (modern tokin ) Może szefowa udostępni nr konta i wpłacimy te 70 zł? mnie się wydaje że tak jest szybciej i logiczniej niż każda samodzielnie. Mnie wychodzi 1,20 do Piotrkowa, to ja też 12.30 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.05.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jak tylko padnie nr. konta to ja wpłacam Mi w teorii dojazd ma zająć 3h15min Wiozę jeszcze meble dla Hazelki wiec z Lublina wyjedziemy pewnie ok 9.30 ( wcześniej odstawienie Julci do mojej mamy i mojej siostry ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Karola, a ile chcą-hotel zaliczki na grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Z noclegiem 1. MarJel 2. Karolka 3. Hazelka 4. Dalia 5. Admete 6. Narendil 7. Ivy 8. Emiranda 9. Magdzińska 10. Lidszu 11. Beuty 12. Tutli Putli 13. Karolka lb. 14. Saly 15. Rasia Nocleg? 16. Pasie 17. Zuzanka 18. Monia W-wa Bez noclegu 19. Venus 20. Ola U 21. Monia + siostra ????????? 22. Mariomili???? 23. Ślężanka???? 24. Justka ???? 25. Tola?????? 26. Markoto ????? 27. Arnika ????? 28. Aneta S (da znać w ostatniej chwili )???? 29. Nesska ????? 30. Anakris ????? 31. Waclau ????? Dopisałam Waclau:wiggle: Reszty ze znakiem zapytania nie wykreślam:rolleyes: Wszystko się może zdarzyć Ps. Na dzień dziecka każda zdąży, ja w porze obiadowej planuję być w domu i dalej zapewniać atrakcję swoim dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ogłoszenie Dziewczynki Skro mnie wrobiłyście w nr. konta To ja mogę wpłacić całość, czy też zaliczkę, czy też za osoby pewniaki , czy tez ile tam sobie życzy hotel, a z Wami się rozliczę na zlocie. Dla mnie tak będzie wygodniej, bo nie mam dziś bardzo czasu na kompa, wysyłanie nr. konta i sprawdzanie przelewów, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.05.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Martusia wpisz mnie proszę na listę bez noclegu. Bardzo staram się dojechać. Składkę grilową w kwocie 70zł uiszczę. Pozdrawiam chyba niema na liście bez noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 28.05.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zgadzam się na wszystko :yes: Do zobaczenia w piątek :wave:Będę ok. 12-stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Marjelko oki ja mogę się z Tobą na miejscu - skarbniku rozliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.05.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja tez pewniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts