markoto 28.05.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 tak jak pisała Arnika ja ze Śląska tak miedzy A1 a trasą na Siewierz i niestety nie kojarze zeby ktos z moich okolic sie zglaszal nadzieja byla w Arnice ale ta sie oflagowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.05.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja między A1 a A4 - ale odpadam.Dziadkowie jadą na weekend - ja nie mam z kim dziecka zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Skarbnik sporządzi czarną listę i skarbnik prosi o odliczone kwoty Markociu , no szkoda , faktycznie jest sporo osób z twoich rejonów, ale żadna się nie wybiera Madziu, powiedz dziadkom, ze w łikend jest dzień dziecka, a nie dzień babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.05.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 tiaaaa ja już im powiedziałam - co weekend odkąd śniegu nie ma wyjeżdżają na wojaże - a ja siedzę jak ta ciotka:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 tiaaaa ja już im powiedziałam - co weekend odkąd śniegu nie ma wyjeżdżają na wojaże - a ja siedzę jak ta ciotka:mad: Przezywają drugą młodość widocznie Powiem Ci że lepiej taka sytuacja, ze wyjeżdżają i cieszą się życiem, niż jakby mieli chorować i biadolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ale przepraszam bardzo chcecie mi powiedzieć że małżeństwo decyduje się na dziecko i dziadkowie mają obowiązek się nim zajmować? moja mama już swoje dzieci odchowała, teściowa także i nie rozumiem dlaczego miałaby się zajmować moim dzieckiem a nie iść np na uniwersytet 3-ciego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Venusia, nie zajmować non stop, nie wychowywyać , tylko raz na jakiś czas zostać z wnukami:rolleyes:, co w tym dziwnego, przecież to obupólna przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) od czasu do czasu tak, ale nie że dziadkowie porzucają swoje plany w 5 minut bo w ten natychmiast synowa rząda - o to mnie się rozchodzi P.S. śmigam dziś w moich piżamach po korpo Edytowane 28 Maja 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 P.S. śmigam dziś w moich piżamach po korpo Górę też masz od piżamy, a na nagach ciapki ? A tak poważnie to fajne partalony, ja też takie noszę Ostatnio kupiłam biało- czarne. Ciekawe jaka pogoda będzie w piatek:rolleyes: Miało być ciepluchno, a tu lipa chyba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 damy radę w ogóle jaki jest plan? bo od 12-stej do grilla (16-stej) musimy się gdzieś podziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 damy radę w ogóle jaki jest plan? bo od 12-stej do grilla (16-stej) musimy się gdzieś podziać? Kawa, herbata, ploteczki, witanie kolejne nadjeżdżające forumki ? I zleci do 16 Na pewno jest na terytorium hotelu coś w rodzaju ogródka, parasole-stoły z krzesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.05.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 damy radę w ogóle jaki jest plan? bo od 12-stej do grilla (16-stej) musimy się gdzieś podziać? oczywiście, że damy ja mam różowy polarek to będzie idealny Bedzie można impreze zacząc w kawiarence, i towarzystwo będzie pewnie zjezdzać powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A ja na zlocie będę robiła interesy przyjadą do mnie doniczki i stojak na ręcznik papierowy mojej ulubionej firmy A teraz lecę na pedicure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 o proszzzzzzz Lene Bjerre się paniusi zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.05.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 o proszzzzzzz Lene Bjerre się paniusi zachciało :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.05.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ale przepraszam bardzo chcecie mi powiedzieć że małżeństwo decyduje się na dziecko i dziadkowie mają obowiązek się nim zajmować? moja mama już swoje dzieci odchowała, teściowa także i nie rozumiem dlaczego miałaby się zajmować moim dzieckiem a nie iść np na uniwersytet 3-ciego wieku wychowywać nie - ale wnukiem się zajmować czasem mogą tym bardziej, że sami chcą. I ja chce być też taka zajebista babcia co bierze wnuki na wakacje i weekendy:) moi biorą młodego co roku na tydz wakacji i weekendy Venusia, nie zajmować non stop, nie wychowywyać , tylko raz na jakiś czas zostać z wnukami:rolleyes:, co w tym dziwnego, przecież to obupólna przyjemność dokładnie - tym bardziej jak słyszy się "Dziadziuś/Babusia bo tylko Ty tak dobrze...(coś tam). od czasu do czasu tak, ale nie że dziadkowie porzucają swoje plany w 5 minut bo w ten natychmiast synowa rząda - o to mnie się rozchodzi nie synowa a córka, a to znaczna różnica:lol2: teściowej bym nawet psa nie zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.05.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam miłe towarzystwo:wiggle:, juz się dziś u Justyny witałam ale Wy tak latacie po tych wątkach a ja za Wami:rotfl: Co do dziadków zajmujących się wnukami ta ja mam takie zdanie, że oczywiście nie ma co za dużo od nich wymagać, ale raz na jakiś czas mogą się wnukami zająć, moi teściowie jak mieli takie malutkie wnuki to zapowiadali jak to oni będą się nimi zajmować, zabierać na różne wycieczki, wczasy itd. itp i co wnuki dorosły i duupa rzadko ich biorą, ale tak poza tym teściów mam super, w końcu tylko tych dziadków ma Ania:) Marta chwal się tutaj na ten tychmiast tymi donicami:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 28.05.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 teściowej bym nawet psa nie zostawiła no mojej teściowej to ja bym przede wszystki psa nie zostawiła wnukiem to jeszcze by się zajęła, ale psa - na bank by mi ukatrupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 28.05.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Co Wy z tymi teściowymi, ja swoją bardzo lubię, wiadomo czasami coś tam wymyśli;), ale ja z teściową swojego czasu dość często na zakupy do Londynu latałam, razem byłyśmy w Turcji na wakacjach, na prawdę spoko babka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.05.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Martuśka- świetna dziewczyna jesteś, że chcesz zapłacić za wszystkich Oczywiście kaskę oddamy:rolleyes: Ja to na tym zjeździe same długi będę oddawać - Martuśce za grilla, Oli U za skórkę Kto jeszcze kto jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts