Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skarbnik sporządzi czarną listę :lol2: i skarbnik prosi o odliczone kwoty :lol2:

Markociu , no szkoda :(, faktycznie jest sporo osób z twoich rejonów, ale żadna się nie wybiera :(

Madziu, powiedz dziadkom, ze w łikend jest dzień dziecka, a nie dzień babci :p

tiaaaa ja już im powiedziałam - co weekend odkąd śniegu nie ma wyjeżdżają na wojaże - a ja siedzę jak ta ciotka:mad:

Przezywają drugą młodość widocznie :rolleyes:

Powiem Ci że lepiej taka sytuacja, ze wyjeżdżają i cieszą się życiem, niż jakby mieli chorować i biadolić :rolleyes:

P.S. śmigam dziś w moich piżamach po korpo :lol2:

Górę też masz od piżamy, a na nagach ciapki ? :lol2:

A tak poważnie to fajne partalony, ja też takie noszę:p Ostatnio kupiłam biało- czarne.

Ciekawe jaka pogoda będzie w piatek:rolleyes: Miało być ciepluchno, a tu lipa chyba będzie :sick:

damy radę :rolleyes:

w ogóle jaki jest plan? bo od 12-stej do grilla (16-stej) musimy się gdzieś podziać? :rolleyes:

Kawa, herbata, ploteczki, witanie kolejne nadjeżdżające forumki ? I zleci do 16 :lol2:

Na pewno jest na terytorium hotelu coś w rodzaju ogródka, parasole-stoły z krzesłami :rolleyes:

ale przepraszam bardzo chcecie mi powiedzieć że małżeństwo decyduje się na dziecko i dziadkowie mają obowiązek się nim zajmować? :mad: moja mama już swoje dzieci odchowała, teściowa także i nie rozumiem dlaczego miałaby się zajmować moim dzieckiem a nie iść np na uniwersytet 3-ciego wieku :o

wychowywać nie - ale wnukiem się zajmować czasem mogą tym bardziej, że sami chcą.

I ja chce być też taka zajebista babcia co bierze wnuki na wakacje i weekendy:)

moi biorą młodego co roku na tydz wakacji i weekendy :)

Venusia, nie zajmować non stop, nie wychowywyać :p, tylko raz na jakiś czas zostać z wnukami:rolleyes:, co w tym dziwnego, przecież to obupólna przyjemność :rolleyes:

dokładnie - tym bardziej jak słyszy się "Dziadziuś/Babusia bo tylko Ty tak dobrze...(coś tam).

od czasu do czasu tak, ale nie że dziadkowie porzucają swoje plany w 5 minut bo w ten natychmiast synowa rząda - o to mnie się rozchodzi :)

nie synowa a córka, a to znaczna różnica:lol2: teściowej bym nawet psa nie zostawiła

Witam miłe towarzystwo:wiggle:, juz się dziś u Justyny witałam ale Wy tak latacie po tych wątkach a ja za Wami:rotfl:

Co do dziadków zajmujących się wnukami ta ja mam takie zdanie, że oczywiście nie ma co za dużo od nich wymagać, ale raz na jakiś czas mogą się wnukami zająć;), moi teściowie jak mieli takie malutkie wnuki to zapowiadali jak to oni będą się nimi zajmować, zabierać na różne wycieczki, wczasy itd. itp i co wnuki dorosły i duupa rzadko ich biorą:(, ale tak poza tym teściów mam super, w końcu tylko tych dziadków ma Ania:)

Marta chwal się tutaj na ten tychmiast tymi donicami:popcorn: