MarJel 29.05.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Widzę wszystko pod kontrolą zaliczek nie trzeba , sałatki dodatkowe będą, kreacje różowe zakupione Tylko ja nie mam w co się ubrać, jak zwykle zresztą Może jeszcze dzisiaj uda mi się upolować coś różowego Tutli odpisałam *Kasiu* dobrze, że dałaś znak życia Anetko S, odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.05.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Martus ostatnie dwa miesiace mialam tak zajete ze nawet nie wiem kiedy minely na szczescie teraz powinnam miec juz wiecej luzu Zazdroszcze spotkania w piatek ale wieczorkiem sobie zrobie drineczka i pomysle o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.05.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Będzie mocny akcent różowy:yes: :yes:Na pewno zauważalny Monia996 z pewnością wygra konkurs na różowy strój, ale ja też będę nawiązywać swoją stylistyką do tematu spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.05.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Właśnie wysłałam męża po butelkę Flnlandi :D Jego komentarz...." a po co Ci butelka wódki, skoro Ty jej nie pijesz..." Faceci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.05.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Aga ja pisałam o tym, że dziadkowie też mogą mieć swoje plany i nie można ich bombardować z partyzanta i wymagać pomocy. Myślę, że tego myślenia dzieci u mnie nie zmienią Justynko wiem . Dlatego my nigdzie nie chodzimy. Babcie w weekendy odpoczywają. Moja mama po 4 dniach tygodnia z nami . Teściowa po pracy. Na razie są za bardzo wymagające i zajmujące - jak urosną i same sobie kanapkę zrobią myślę że będą często nocować u teściowej A póki co spędzamy weekendy w domu Dlatego cieszę się jak głupia na ten wyjazd - jeszcze jakieś porządne disco by się przydało i będe w pełni szczęści . Czy zamiast rózowego może być malinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ej ja nie mam nic różowego, no ok sukienkę koktajlową ale tak w biały dzień? poszalałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.05.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ponieważ miałam zpewnić, coś różowego i słodkiego do ciumkania dla każdej uczestniczki Melduję zakup dużej ilości różowych chupa-chupsów na piatkowe spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.05.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 karolka rządzisz!!!!! Ja mam zestaw róźowy, ale uprzedzam LETNI:p:p:p:p:p:p:p:p:p zaklinajcie pogodę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 30.05.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 zaklinajcie pogodę!!!! Monia zaklinam, aby zobaczyć Cię w tym LETNIM zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Monia zaklinam, aby zobaczyć Cię w tym LETNIM zestawie Aniu czy Ty mi podałaś dobry nr. telefonu ? Nie mogę się do Ciebie dodzwonić :o:o:o Wysłałam Ci privka, daj znać, cobyśmy się na jutro umówiły, bo nie wiem skąd mam Cię zabrać po drodze na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dziewczynki....życzę wam jutro udanej zabawy i trzymam kciuki za słoneczną, piękną pogodę!!!!!!!!!!!! http://img829.imageshack.us/img829/9541/slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ale wam fajnie:D Bawcie się dobrze:yes:http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_4_7.gif I zaklinam pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Uffff, sytuacja z Dailą opanowana Beatko, Yuczko, wypiejmy Wasze zdrowie http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Mam nadzieję...bo ja wypiję wasze:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 30.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Martuś miło mi było Cię poznać i porozmawiać . Do jutra Kochana DZIEWCZYNKI nie jeden toast i za Wasze zdrówko wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A ja lecę prasować garsonkę i czyścić lakierki Pewnie odezwę się już po zlocie:rolleyes: Także życzę wszystkim udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Beatko, Yuczko, wypiejmy Wasze zdrowie http://emotikona.pl/emotikony/pic/35pijacy.gif I tego też Wam zazdroszczę Toaścik soczkiem wzniosę jutro za Was;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Mam nadzieję...bo ja wypiję wasze:) :) http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif Martuś miło mi było Cię poznać i porozmawiać . Do jutra Kochana Aniu, a ja się cieszę, że będziemy razem jechały, przynajmniej pół drogi mi szybko zleci czas, zauważyłam że jesteś większa trajkotka jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.05.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Hej Dziewczyny Mało mnie na forum bo u mnie w kwestiach budowy mało się dzieje:( (mam nadzieję ze to się zmieni wkrótce) a zawodowo zapierdziel że czasu nie ma na nic Ale jutro jestem na zlociku pełna energii zabawowej i już sie doczekać nie mogę Buziaki i do zobaaaaaczenia - ależ fajnie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dziewczyny życzę Wam meeega udanej zabawy, szampańskich nastrojów i pogody Pamiętajcie o nas:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts