Kasia1719508754 30.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Przyszlam zyczyc udanego zlotu i tak jak Beatka jutro wieczorem z drineczkiem w dloni o Was pomysle Trzymam kciuki za pogode Martus szczesliwej podrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 30.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif Aniu, a ja się cieszę, że będziemy razem jechały, przynajmniej pół drogi mi szybko zleci czas, zauważyłam że jesteś większa trajkotka jak ja Marta ja mało pisze, ale za to dużo gadam . Czymś muszę nadrobić . Do zobaczyska. Idę się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 I tego też Wam zazdroszczę Toaścik soczkiem wzniosę jutro za Was;) Proszę bardzo dla naszej ciężarówki http://img195.imageshack.us/img195/2505/14185279.jpg Uploaded with ImageShack.us Hej Dziewczyny Mało mnie na forum bo u mnie w kwestiach budowy mało się dzieje:( (mam nadzieję ze to się zmieni wkrótce) a zawodowo zapierdziel że czasu nie ma na nic Ale jutro jestem na zlociku pełna energii zabawowej i już sie doczekać nie mogę Buziaki i do zobaaaaaczenia - ależ fajnie Saly Aniu, cieszę się że będziesz!!!!! do juterka w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Marta ja mało pisze, ale za to dużo gadam . Czymś muszę nadrobić . Do zobaczyska. Idę się szykować No toż właśnie, to mnie zmyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Heyka ale fajnie że za moment sie spotkamyMałż dostał instrukcje co i jakkotlety i sałatka w lodówceto ja mogę spokojnie prasować spodnie i malować szpony buziaki do jutra Za wszystkie nieobecne jutro na pewno wzniesiemy toascik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dziewczyny w co Wy sie jutro ubieracie? mam dylemat ,,,bo słysze tylko o stringach.... ja tam swoim nie daje żadnych wytycznych ,,,niech se radza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Heyka ale fajnie że za moment sie spotkamy Małż dostał instrukcje co i jak kotlety i sałatka w lodówce to ja mogę spokojnie prasować spodnie i malować szpony buziaki do jutra Za wszystkie nieobecne jutro na pewno wzniesiemy toascik:wiggle: szpony pomalowane spodnie wyprasowane obiadu nie ma bo usłyszałam "poradzę sobie" więc tylko odebrać Anię z pociągu, transport do Ali i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Beatko ja na te stringasy założę mimo wszystko jakieś spodnie co by nerek nie przeziębić no i chyba jakaś bluzeczke tylko nie wiem jaką ciekawe jaka będzie pogoda bo różową mam tylko na ramiączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.05.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 szpony pomalowane spodnie wyprasowane obiadu nie ma bo usłyszałam "poradzę sobie" więc tylko odebrać Anię z pociągu, transport do Ali i jedziemy Mój też mówi że sobie poradzi,,,,jedziesz tylko na jeden dzień a nie na tydzień ale obawiam się o dzieci przeciecz cały dzień nie przezyją na Monte , Kubusiu i lodach( pewnie byłyby zadowolone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 O właśnie!!!! miałam moim na jutro przygotować skrzydełka Ja w portkach i bluzce, nie wiem jeszcze w których i w jakiej bluzce, mam tez dylemat czy sandały, czy obcas, czy może jednak baleriny :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja obstaję przy bialo -czarno ...mimo wszystko,,Pogoda szykuje sie do D...py:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 No właśnie rozmyślam jakie buty Ale stawiam na botki lub baleriny chyba będę losować u mnie błoto przed domem cały dzien lało to chyba botki wygrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ja baleriny gdzies zgubiłamm z koniecznosci wybieram łobcas..choc optycznie zgrabniejsza sie wydam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.05.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ja baleriny gdzies zgubiłamm z koniecznosci wybieram łobcas..choc optycznie zgrabniejsza sie wydam:lol2: :lol2: o nie to takie sztuczki to ja też biorę obcas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A ja przemyślałam i biere 3 pary butów , albo nie 4 muszę mieć jeszcze japonki do chodzenia po pokoju i pod prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Japonki po pokoju, baleriny na drogę, obcas na kolacje i w razie wu sandały jak obcasy połamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 z trójka to tylko kojarzą mi sie ankohole,,Biorę trzy rodzaje ,,nigdy nie wiadomo co komu bardziej do gustu przyapadnie:lol2:własnie trenuje Finlandie z cola ,a ale mi nie pasino japonki tez wezmę a reczniki majja w tym hotelu? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kuuurde....jak ja wam zazdraszczam....będę jutro myślami z wami:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ale wysoko poprzeczkę postawiłaś czyli bierzemy po 4 pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 oo właśnie ciekawe co ręcznikamiprzeca mój zajmuję z pół walizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts