Beauty 30.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kuuurde....jak ja wam zazdraszczam....będę jutro myślami z wami:):) siostro przybądz ,,,będę tęsknic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ręczniki powinny być bo mało te pokoje w sumie nie kosztują ale ja w razie co wezmę Wódka z colą beee, to już lepiej było z soczkiem wybełtać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 30.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kuuurde....jak ja wam zazdraszczam....będę jutro myślami z wami:):) :hug: Beatko jedna 50 tka będzie za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 oo właśnie ciekawe co ręcznikami przeca mój zajmuję z pół walizki teoretycznie w *** powinnien być ręcznik ale czy będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 co tam jedna ,ja team dwie wychłępcę .... Dziewczyny ja juz takie bzdury klepie ,że nie wiem o ktorej do tego piotrokwa dobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kuuurde....jak ja wam zazdraszczam....będę jutro myślami z wami:):) Oj Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 30.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kuuurde....jak ja wam zazdraszczam....będę jutro myślami z wami:):) Beatko jutro na necie sie spotykamy i pijemy razem z dziewczynami za zdrowie tych jadących i nie jadących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 co tam jedna ,ja team dwie wychłępcę .... Dziewczyny ja juz takie bzdury klepie ,że nie wiem o ktorej do tego piotrokwa dobije Beauty, opanuj swe zapędy, trzymaj siły i finlandie na jutro :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.05.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A ja z przygotowaniami w lesie Dopiero spod prysznica wyszłam. Do spakowania: 2 pary butów, długie spodnie, średnio długie spodnie, spódnica, trzy bluzeczki plus jedna z długim rękawem, sweterek. Wszystko czarne Wystarczy? Po tym, co teraz przeczytałam, idę malować paznokcie. Nie chcę wyglądać jak uboga krewna Aaaa, mają tam w Piotrkowie sklepy alkoholowe? Nie będę przecież flaszki z Białegostoku ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Spokojnie ,,,lata praktyki robia swoje ...:lol2:myśle ,ze dam rade ...w razie co gps poprowadzi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A ja z przygotowaniami w lesie Dopiero spod prysznica wyszłam. Do spakowania: 2 pary butów, długie spodnie, średnio długie spodnie, spódnica, trzy bluzeczki plus jedna z długim rękawem, sweterek. Wszystko czarne Wystarczy? Po tym, co teraz przeczytałam, idę malować paznokcie. Nie chcę wyglądać jak uboga krewna Aaaa, mają tam w Piotrkowie sklepy alkoholowe? Nie będę przecież flaszki z Białegostoku ciągnąć ja pierdzielę ...idę dokomponować swoja garderobę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.05.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Spotykamy się i ....nie tylko jedną 50-kę!!! wypijemy!!!! nie???????? Beatko.....setunię to nie łaska??/:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 ja pierdzielę ...idę dokomponować swoja garderobę ... Za dużo różu spakowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dziewczunki bawcie sie dobrze i kilka kielonkow za nieobecne wypijcie Alez Wam zazdroszczę tego wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja lecę bluzki dopakować, bo nie mogę mieć mniej jak Ania Beaty , ja koło Ciebie nie siedzę, bo kto mnie dowlecze do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Spotykamy się i ....nie tylko jedną 50-kę!!! wypijemy!!!! nie???????? Beatko.....setunię to nie łaska??/:) trzymam cie za słowo ...za wiele mamy wspólnego zeby odpuscic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Za dużo różu spakowałaś? no włąsnie nie ,za duzo czerni w czerni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.05.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Dziewczunki bawcie sie dobrze i kilka kielonkow za nieobecne wypijcie Alez Wam zazdroszczę tego wypadu Emilko Wypijemy na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja lecę bluzki dopakować, bo nie mogę mieć mniej jak Ania Ej, wyczuwam tu jakąś ironię Ja zawsze jak na wojnę się pakuję. A potem to targam niczym osiołek no włąsnie nie ,za duzo czerni w czerni:lol2: Zostaw trochę tej czerni! Bo będę samotną wyspą na różowym morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 30.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kurcze to ja też za mało ciuchów spakowałam:o To na piątek ile strojów trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts