MarJel 09.09.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Madzia sama ocenisz jak zobaczysz na żywo, mogę jedynie dodać że płytka ma kolor szaro-kremowy i delikatne beżowe załamania, bo nie wiem czy wiesz te kafle to imitacja kamienia. U mnie do wszystkiego pasują, mam na dole parapety marmurowe crema marfil i ten beż z płytek idealnie do nich pasuje:yes: Moje włoskie też kosztowały ok.360zł, były baaardzo delikatne do tego stopnia że pokruszyły się na rogach w łazience, musiałam kuć i domawiać płytki:mad: Niech żyje PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.09.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 MarJel co to za bateria w Twojej kuchni?Nie pytam jak sie uzytkuje bo wiem ze jeszcze nie testowalas ale miej to na uwadze i jak juz zamieszkasz podziel sie wrazeniami Wczesniej podobaly mi sie baterie bardziej kanciaste ale wszyscy odradzaja ze bardzo rozchlapuja wode wiec powoli przygladam sie bateria -łabedzia Wiatrołap wyszedl swietnie a lampy sa rewelacyjne (naprawde warte wydanych pieniedzy) Fajnie ze synek odnalazl sie w przedszkolu a Ty masz wiecej czasu dla siebie i mamy:hug: Oldzia gratuluje pracy i tak szybkiego zorganizowania sie w Pl Nasi znajomi zaczynaja przebakiwac o Australii ale mam nadzieje ze nie ejst to zarazliwe i mojemu m nie wpadnie teraz taki pomysl do łepetynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 10.09.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 MarJel dzięki za opinię już tyle Cię męczę w temacie tych płytek....., to zapytam jeszcze czy widziałaś może bianco carrara? tez z opoczna - gdzies kiedyś wpadły mi w oko... kakusku no jeśli z tą pracą uda się na dłużej - to nikt mnie już z Pl nigdzie nie wyciągnie:no: (jedynie na jakieś wakacje;)). Dla mnie zadne pieniądze nie zastąpią bliskości rodziny... Wiem, że są ludzie, którzy potrafią szybko zaklimatyzować się w nowych miejscach - ja niestety do nich nie należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.09.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Oldzia zycze Ci aby wszystko poszlo po Twojej mysli Jak juz zdołałas sie załapac to moze faktycznie znajda sie dodatkowe godziny nawet po powrocie osoby ktora zastepujesz.Moja mam jest nauczycielka ( juz na emeryturze ) i swego czasu po podstawowce rowniez bardzo chcialam nia zostac.Poszlam nawet do Studium Nauczycielksiego ale po maturze zdecydowałam sie isc na całkiem inny kierunek studiow .Czasem sie zastanawiam czy nie minełam sie z powołaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.09.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Cześć dziewczyny MarJel jak zwykle brak słów, Twoje wnętrza powalają na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.09.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Oldzia trzymam mocna kciuki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.09.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Cześć Silna Kobieto!Trafiłam od Monsanbii, nie wiem czemu tak późno, świetnie sobie radzisz, świetne wnętrza. Nie przeczytam wszystkiego, ale będę zaglądać. Życzę dużo siły i wytrwałości.Pozdrowienia, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.09.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Martusia PIEKNIE MASZ!!!! Kuchnia suuuper! Wiatrołap śliczny, lampy uwielbiam od daaawna i u Ciebie wyglądają bardzo fajnie.... czekam z niecierpliwością na balustradę , bo u mnie będzie (chyba taka sama ??? nie jestem pewna jaka u ciebie) wzdłuż całej antresoli na górze szkalna bez pochwytu.... kiedy masz montaż? A tak wogóle to musisz się przejść któregoś dnia po całym domku i zdobić nową pełną fotorelację bo ciągle coś się zmienia i trudno to ogarnąć! Buziaki:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 11.09.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Oldzia trzymam mocna kciuki:hug: dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xewcykx 11.09.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Witam.Gratuluje gustu,dom urządzony idealnie pod każdym względem,jestem pod wrażeniem:-0 Jeśli to nie problem proszę o nazwę baterii i umywalki w czarnej łazience.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kakusku, bateria w kuchni to kludi BINGO STAR z wyciąganą wylewką, nie było jeszcze próby generalnej bo woda jeszcze nie podłączona, zdam relacje na pewno:yes: Oldzia, bianco carra chyba nie widziałam, pewna jednak nie jestem, choć jak jakby mi w oko wpadały to pewnie bym zapamiętała:cool:, teraz jedynie z ciekawości zerknęłam na nie w necie. Planujesz je gdzieś? mariomili, a mi jak zwykle bardzo miło i dziękuję anula 05, no cześć Silna Kobieto! -to samo można o Tobie:yes:, tak tak ja wszystko wiem, wstyd się przyznać jaki ze mnie tajniak i że śledzę Twój dziennik od pierwszych jego stron:p Miło mi że się podoba, zapraszam i obiecuję się ujawnić w końcu u Ciebie. Karolcia, u mnie też balustrada to samo szkło bez pochwytu, montowane na rotulach. Troszkę nam się opóźnia montaż myślę że jakieś 3 tyg. trzeba jeszcze poczekać. Mam pomysł żeby zrobić nowe fotki wszystkich pomieszczeń i wrzucę je na pierwszą stronę galerii, żeby wszystkie były w jednym miejscu, ale to za jakiś czas, dobzie? xewcykx, dziękuję bardzo za miłe słowa , bateria to newform morpho dwuotworowa, umywalka szklana dune cosmic Olu, Ty wiesz że ja fug nie wybierałam:p, w żadnej łazience do żadnych płytek, no chyba w jednych bo wykonawca nie był pewien, nie wydaję mi się żeby w tych grafitowych była czarna, ale się upewnię i jak najszybciej dam znać WIADOMOŚĆ DNIA:wiggle: Miła niespodzianka i zaskoczenie, wczoraj dzwoniła Pani z Manufaktury drewna, że dzisiaj, koło południa będzie stół Skończona jest również ostatnia druga szafka w białej dziecięcej łazience, a w kuchni doszły tylko dwie półki:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 fotki fotki fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 fotki fotki fotki!! będą będą będą tyle że ten stół podobna składać będzie trzeba, mam nadzieję że będzie dzisiaj szansa i chętny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam Marjelko :D:D Dawno mnie nie było-najpierw się byczyłam na wakacjach-potem nadrabiałam zaległości,ale już jestem . Cóż ja mogę napisać-po tych wszystkich zachwytach-"ochach" i "achach" Krótko i na temat-cudnie jest! Wspaniałe lampy,zjawiskowe lustro,niezwykła kuchnia. Kobieto-CZEMU TY TAM JESZCZE NIE MIESZKASZ Pozdrawiam serdecznie! P.S Wy też macie anglojęzyczne forum Czy tylko ja coś przestawiłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Cieszę się razem z Tobą,że stół przyjechał :)I czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 My mamy normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.09.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 MarJel Ty podpuszczaczu wstrętny Teraz siedzę i czekam na stół Tym bardziej że myślę o podobnym do Twojego Jak nie znajdziesz chętnego do składania - to nie masz innego wyjścia jak sama rękawy podwinąć i do dzieła a potem foteczki dla koleżanek Buziole Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.09.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 My mamy normalnie To znaczy,zę ja coś pokręciłam . Kto wie jak z anglojęzycznego FM wrócić na polskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 w zaawansowanych ustawieniach - jezyk forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.09.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam serdeczniePrzepiękne wnętrza. Mam tylko pytanko o producenta i rodzaj drzwi wewnętrznych białych z przeszkleniem , bo takich właśnie szukam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts