Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Madzia sama ocenisz jak zobaczysz na żywo, mogę jedynie dodać że płytka ma kolor szaro-kremowy i delikatne beżowe załamania, bo nie wiem czy wiesz te kafle to imitacja kamienia. U mnie do wszystkiego pasują, mam na dole parapety marmurowe crema marfil i ten beż z płytek idealnie do nich pasuje:yes:

Moje włoskie też kosztowały ok.360zł, były baaardzo delikatne do tego stopnia że pokruszyły się na rogach w łazience, musiałam kuć i domawiać płytki:mad: Niech żyje PL.:D

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel co to za bateria w Twojej kuchni?Nie pytam jak sie uzytkuje bo wiem ze jeszcze nie testowalas ale miej to na uwadze i jak juz zamieszkasz podziel sie wrazeniami :-) Wczesniej podobaly mi sie baterie bardziej kanciaste ale wszyscy odradzaja ze bardzo rozchlapuja wode wiec powoli przygladam sie bateria -łabedzia :D Wiatrołap wyszedl swietnie a lampy sa rewelacyjne (naprawde warte wydanych pieniedzy)

Fajnie ze synek odnalazl sie w przedszkolu a Ty masz wiecej czasu dla siebie i mamy:hug:

Oldzia gratuluje pracy i tak szybkiego zorganizowania sie w Pl :cool: Nasi znajomi zaczynaja przebakiwac o Australii ale mam nadzieje ze nie ejst to zarazliwe i mojemu m nie wpadnie teraz taki pomysl do łepetynki :D

MarJel dzięki za opinię;) już tyle Cię męczę w temacie tych płytek.....:cool:, to zapytam jeszcze czy widziałaś może bianco carrara? tez z opoczna - gdzies kiedyś wpadły mi w oko...

kakusku :hug:no jeśli z tą pracą uda się na dłużej - to nikt mnie już z Pl nigdzie nie wyciągnie:no: (jedynie na jakieś wakacje;)). Dla mnie zadne pieniądze nie zastąpią bliskości rodziny... Wiem, że są ludzie, którzy potrafią szybko zaklimatyzować się w nowych miejscach - ja niestety do nich nie należę;)

Oldzia zycze Ci aby wszystko poszlo po Twojej mysli :yes: Jak juz zdołałas sie załapac to moze faktycznie znajda sie dodatkowe godziny nawet po powrocie osoby ktora zastepujesz.Moja mam jest nauczycielka ( juz na emeryturze ) i swego czasu po podstawowce rowniez bardzo chcialam nia zostac.Poszlam nawet do Studium Nauczycielksiego ale po maturze zdecydowałam sie isc na całkiem inny kierunek studiow :p.Czasem sie zastanawiam czy nie minełam sie z powołaniem :lol2:

Martusia PIEKNIE MASZ!!!! :D

Kuchnia suuuper! Wiatrołap śliczny, lampy uwielbiam od daaawna i u Ciebie wyglądają bardzo fajnie.... czekam z niecierpliwością na balustradę , bo u mnie będzie (chyba taka sama ??? nie jestem pewna jaka u ciebie) wzdłuż całej antresoli na górze szkalna bez pochwytu.... kiedy masz montaż?

A tak wogóle to musisz się przejść któregoś dnia po całym domku i zdobić nową pełną fotorelację bo ciągle coś się zmienia i trudno to ogarnąć! :)

Buziaki:***

Kakusku, bateria w kuchni to kludi BINGO STAR z wyciąganą wylewką, nie było jeszcze próby generalnej bo woda jeszcze nie podłączona, zdam relacje na pewno:yes:

Oldzia, bianco carra chyba nie widziałam, pewna jednak nie jestem, choć jak jakby mi w oko wpadały to pewnie bym zapamiętała:cool:, teraz jedynie z ciekawości zerknęłam na nie w necie. Planujesz je gdzieś?

mariomili, a mi jak zwykle bardzo miło i dziękuję:D

anula 05, no cześć Silna Kobieto! -to samo można o Tobie:yes:, tak tak ja wszystko wiem, wstyd się przyznać jaki ze mnie tajniak i że śledzę Twój dziennik od pierwszych jego stron:p

Miło mi że się podoba, zapraszam i obiecuję się ujawnić w końcu u Ciebie.

Karolcia, u mnie też balustrada to samo szkło bez pochwytu, montowane na rotulach. Troszkę nam się opóźnia montaż myślę że jakieś 3 tyg. trzeba jeszcze poczekać. Mam pomysł żeby zrobić nowe fotki wszystkich pomieszczeń i wrzucę je na pierwszą stronę galerii, żeby wszystkie były w jednym miejscu, ale to za jakiś czas, dobzie? :D

xewcykx, dziękuję bardzo za miłe słowa :), bateria to newform morpho dwuotworowa, umywalka szklana dune cosmic

Olu, Ty wiesz że ja fug nie wybierałam:p, w żadnej łazience do żadnych płytek, no chyba w jednych bo wykonawca nie był pewien, nie wydaję mi się żeby w tych grafitowych była czarna, ale się upewnię i jak najszybciej dam znać:D

WIADOMOŚĆ DNIA:wiggle:

Miła niespodzianka i zaskoczenie, wczoraj dzwoniła Pani z Manufaktury drewna, że dzisiaj, koło południa będzie stół :wave:

Skończona jest również ostatnia druga szafka w białej dziecięcej łazience, a w kuchni doszły tylko dwie półki:sick:

Witam Marjelko :D:D:D

Dawno mnie nie było-najpierw się byczyłam na wakacjach-potem nadrabiałam zaległości,ale już jestem :D.

Cóż ja mogę napisać-po tych wszystkich zachwytach-"ochach" i "achach" :D

Krótko i na temat-cudnie jest!

Wspaniałe lampy,zjawiskowe lustro,niezwykła kuchnia.

Kobieto-CZEMU TY TAM JESZCZE NIE MIESZKASZ ;)

Pozdrawiam serdecznie! ;)

P.S Wy też macie anglojęzyczne forum :o Czy tylko ja coś przestawiłam ;)?

MarJel Ty podpuszczaczu wstrętny

Teraz siedzę i czekam na stół Tym bardziej że myślę o podobnym do Twojego

Jak nie znajdziesz chętnego do składania - to nie masz innego wyjścia jak sama rękawy podwinąć i do dzieła a potem foteczki dla koleżanek :-)

Buziole Saly