Daila 02.06.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aniu super było cię poznać i pogadać rano w łóżeczkach:lol2: Do następnego razu Madziu ja również się cieszę, że poznałam tak fajna osóbkę. I tez mam nadzieję, że to nie ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Opis zarąbisty:yes:Madziu może nie tak dowcipny jakby to zrobiła nasza szefowa..... Arniko było bosko, ale ja też tak jak Pasia mam niedosyt:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Chyba wszystkie mamy niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 02.06.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Chyba wszystkie mamy niedosyt Zwłaszcza te których nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Martusia, cieszę się, że mogłyśmy się spotkać, poplotkować, zapalić fajeczkę pokoju i w ogóle aj law ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Martuś,Ty wiesz ,że ja Cię Aj lowju .Jesteś wyjątkowa .Ciepło od Ciebie bije na kilometr .No i laseczka ,że fju ,fju .Dziękuję za pogaduszki i już liczę na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Czytam czytam.....i coraz bardziej żałauję ,że mnie nie było Ale odbiję sobie następnym razem łobiecuje Wam Cieszę się,że dobrze się bawiłyście .Ja uwielbiam takie babskie zjazdy . Ja w środę (przed Bożym Ciałem) również byłam na babskich urodzinach-niespodziance . Był tort w kształcie torebki-fantastyczny!!! W koolrze róziowo białym . I byłam w środku nocy w hotelu Lublinianka z kolezankami na kawie:o.Ot taka fantazja,wracając z pubu . Szłyśmy już do taksy,a koleżanka ,która miała urodziny przechodząc obok Lublinianki -mówi "zapraszam Was na kawę" .I uległyśmy Resztę łikedndu byliśmy nad jeziorem,ale pogoda była kiepska Marteczko może umówimy się na krótkie spotkanko w ciągu tygodnia? Bo Pola ząbkuje i mam teraz mniej czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A na następne spotkanie proponuję Kazimierz Dolny . Cudny jest jesienią.....(i nie tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Przybiegłam Cię, Martuśka, wyściskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Marta, wysłałam ci zaproszenie na fb i zasugerowałam ci parę forumek, które znasz, żebyś mogła je dodać do znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 jak już mnie dodasz do znajomych (oczywiście jeśli będziesz chciała ), to wyślę ci zaproszenie do grupy muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Marta,a ja nie pytając Cię o zdanie zasugerowałąm Ci wspólnych znajomych na FB . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 jak już mnie dodasz do znajomych (oczywiście jeśli będziesz chciała ), to wyślę ci zaproszenie do grupy muratora Lidzia , Zaprosiłam Cię do grona znajomych . Poproszę też o zaproszenie do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Lidzia , Zaprosiłam Cię do grona znajomych . Poproszę też o zaproszenie do grupy zaakceptowałam Twoje zaproszenie i dodałam Cię do grupy muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 02.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ale Wam fajnie dziewczyny! Jak tak czytam to nic tylko żałuję , ze tak mało się tu udzielam i nie miałam odwagi dopisać się do różowej listy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.06.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 jak już mnie dodasz do znajomych (oczywiście jeśli będziesz chciała ), to wyślę ci zaproszenie do grupy muratora Czy mogę bezczelnie poprosić o zaproszenie do grupy muratora na FB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Martuśka, Karolka: Komentarz słowny wymagany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 02.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 hEJ Marjelko może ty się zlitujesz i podzielisz jakiemiś fotkami pozdrawiam:bye:( że zazdroszczę spotkamia to wiadomo:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Marta - po twoich postach już nic nie trzeba dorzucać Podziękuję pieknie i cholernie się cieszę że mogłam się znaleźć wśród najwspanialszych "lasek" tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.06.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Oczywiście ja też wśród tych co ogromnie żałują, że nie dotarły na takie cudne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts