Magdzinska 03.06.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Halooo, ślicznotko gdzie się podziewasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a panienka Magdzińska to do Venusi nie raczy zajrzeć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a panienka Magdzińska to do Venusi nie raczy zajrzeć :P Kochaniutka byłam u Ciebie cały ranek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A gdzie gospodyni to gdzie? Zaprasza i znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 MarJel widziałam fotki ze zjazdu i muszę Ci powiedzieć że jesteś super babeczką Świetnie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 MarJel widziałam fotki ze zjazdu i muszę Ci powiedzieć że jesteś super babeczką Świetnie wyglądasz :wiggle: jak z vogue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.06.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Martulka Ty masz zdjęcia od rasi ze zjazdu, prześlesz mi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hej Dziewczyny Piszę tu bo tu Was najszybciej znajdę Wielkie Buziaki dla Wszystkich Wszystkie jesteście Kochane Jedyne w swoim rodzaju i Niesamowite !!!!! Te które znałam wczesniej tylko potwierdziły że są zaje...... A te co widziałam pierwszy potwierdziły ze to forum skupia Najfajniejsze Babki na świecie Mam niedosyt Nie nagadałam sie wogóle Przepraszam za zanudzanie i zmuszanie do picia za zdrowie mojej .....no wiecie same - (ale emocje mnie trzymały - a propos ma się jutro odezwać ))) całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.06.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Martus jak ogolne zdjecia ze zlotu sa zakazane to pokaz chociaz swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.06.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziewczyny wracajcie z tego fb:P Marta dawaj foty wypucowanego biurka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Teraz fejsior robi furorę I forumek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Monia, świetny opis :lol2: Arniko, szkoda że Cię nie było Lidziu, już tęsknię, mój ty kompanie dymkowy Kakusku, ja za nimi nawet na koniec świata, z takim towarzystwem warto! Szkoda, że cię nie było... Alu, ja mam ogromny niedosyt, na okrągło zamęczam męża opowieściami o was Nesska, liczę na Ciebie na kolejnym zlocie na jesieni Oluś następnym razem Cię nie puszczę Lady, to ty już się tak wypuszczasz na nocne dance? , ale ten czas szybko leci, dopiero co z brzuszkiem chodziłaś, a tu już ząbkowanie przechodzisz Następnym razem Cię zbieram ze sobą na zlocik KONIECZNI!!! Do mnie możesz wpadać, kiedy tylko masz ochotę, niech tylko pogada ulegnie ciut zmianie to posiedzimy na tarasie. Dzwoń i wpadaj koniecznie na ploteczki Narendilko, ja też ściskam największego gadułka naszego , Dziękuje za instrukcję, poczytam, zakoduję i spróbuję Zalotnica, nie kokietuj tylko następnym razem dopisuj się do różowej listy, około jesieni szukuje się kolejny zlocik Fra, a ty chyba już foteczki od venuski dostałaś? Zuzanko, nasza gwiazdo, zmieniasz się jak kameleon i za każdym razem gdy Cię widzę zbieram szczenę z podłogi Tutli putli, może uda Ci się na jesieni, trzymam kciuki Magdzińska, jak to gdzie na fb teraz siedzę Ślężanko, a ja cię właśnie oblukałam na fb egzotik kobieto Daila, mam zdjątka od Rasi, ale może lepiej napisz do niej, bo ona prowadzi prywatny album i lepiej jak Ci Rasieńka go udostępni Saly, liczę na ciebie w lipiecu:rolleyes: Byłam pijana ale pamiętam Obiecałaś ;) Kasiu, pokazałbym ale mi wstyd , na większości pije drinka i lub coś kolorowego z kieliszka A w ogóle to ja jestem baaardzo niefotogeniczna Mario i Lady, ja się na fb świecę ciągle na zielono, ale nie siedzę tam cały czas, tylko zapominam się wylogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Marjelko fajnie że jesteś znow:wiggle: dziwczyny wracajcie z tego fb , bo będę zmuszona konto tam zalożyc, a nie chcę zdjęcia od venuski dostalam i już chwaliłam.. wszystkie jesteście super babki .. mam nadzieję, że następnym razem uda mi sie z wami zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A tam gadasz niefotogenicza, pikne wszystkie foty P.s. Ty kopcisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Marjelko fajnie że jesteś znow:wiggle: dziwczyny wracajcie z tego fb , bo będę zmuszona konto tam zalożyc, a nie chcę zdjęcia od venuski dostalam i już chwaliłam.. wszystkie jesteście super babki .. mam nadzieję, że następnym razem uda mi sie z wami zobaczyć Fra, ja też nie chciałam konta na fb, ale dziewuszki mnie wyśmiały na zlocie ze ja taka szefowa, damessa a na fb mnie nie ma. Na koniec Rasia zaszantażowała, ze fotki które robiła na zlocie wrzuci tylko na fb I co ja miałam bidna zrobić? A tam gadasz niefotogenicza, pikne wszystkie foty P.s. Ty kopcisz? Oj niefotogeniczna bardzo Uważam , ze na żywo robię zdecydowanie lepsze wrażenie :lol2: Prawdziwe damy nie kopcą tylko wdzięcznie zaciągają się dymkiem z chudego, długiego papieroska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Fra, ja też nie chciałam konta na fb, ale dziewuszki mnie wyśmiały na zlocie ze ja taka szefowa, damessa a na fb mnie nie ma. Na koniec Rasia zaszantażowała, ze fotki które robiła na zlocie wrzuci tylko na fb I co ja miałam bidna zrobić? no to faktycznie nie bylo wyjścia;) Oj niefotogeniczna bardzo Uważam , ze na żywo robię zdecydowanie lepsze wrażenie :lol2: to ja w takim razie natentychmiast chcę Cię zobaczyć na żywo:lol2: Prawdziwe damy nie kopcą tylko wdzięcznie zaciągają się dymkiem z chudego, długiego papieroska święte slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ojej ,,wlazlam" ze swoimi uwagami w cytat.. a chcialam go poprzedzielać.. no zbyt techniczna to ja nie jestem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ojej ,,wlazlam" ze swoimi uwagami w cytat.. a chcialam go poprzedzielać.. no zbyt techniczna to ja nie jestem:o Narendilka stronę wstecz dała instrukcję jak rozdzielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Martuśka, Karolka: [ATTACH=CONFIG]193273[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]193272[/ATTACH] Komentarz słowny wymagany? http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif to ja poproszę może ten komentarz http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 04.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 oo dzięki .. sprawdzę ale jutro .. bo padam na twarz, dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts