Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Dziewczyny:hug:

Piszę tu bo tu Was najszybciej znajdę :bye:

Wielkie Buziaki dla Wszystkich

Wszystkie jesteście Kochane Jedyne w swoim rodzaju i Niesamowite !!!!!

Te które znałam wczesniej tylko potwierdziły że są zaje......

A te co widziałam pierwszy potwierdziły ze to forum skupia Najfajniejsze Babki na świecie

Mam niedosyt Nie nagadałam sie wogóle

Przepraszam za zanudzanie i zmuszanie do picia za zdrowie mojej .....no wiecie same - :-) (ale emocje mnie trzymały - a propos ma się jutro odezwać :-)))):rolleyes:

całusy Saly

Monia, świetny opis :D:lol2:

Arniko, szkoda że Cię nie było :(

Lidziu, już tęsknię, mój ty kompanie dymkowy ;) :hug:

Kakusku, ja za nimi nawet na koniec świata, z takim towarzystwem warto! Szkoda, że cię nie było...

Alu, ja mam ogromny niedosyt, na okrągło zamęczam męża opowieściami o was :rolleyes:

Nesska, liczę na Ciebie na kolejnym zlocie na jesieni :p

Oluś :hug: następnym razem Cię nie puszczę :p

Lady, to ty już się tak wypuszczasz na nocne dance? :wiggle:, ale ten czas szybko leci, dopiero co z brzuszkiem chodziłaś, a tu już ząbkowanie przechodzisz :rolleyes:

Następnym razem Cię zbieram ze sobą na zlocik :popcorn: KONIECZNI!!!

Do mnie możesz wpadać, kiedy tylko masz ochotę, niech tylko pogada ulegnie ciut zmianie to posiedzimy na tarasie. Dzwoń i wpadaj koniecznie na ploteczki :)

Narendilko, ja też ściskam :hug: największego gadułka naszego ;), Dziękuje za instrukcję, poczytam, zakoduję i spróbuję :rolleyes:

Zalotnica, nie kokietuj ;) tylko następnym razem dopisuj się do różowej listy, około jesieni szukuje się kolejny zlocik :wiggle:

Fra, a ty chyba już foteczki od venuski dostałaś?

Zuzanko, nasza gwiazdo, zmieniasz się jak kameleon i za każdym razem gdy Cię widzę zbieram szczenę z podłogi :jawdrop:

Tutli putli, może uda Ci się na jesieni, trzymam kciuki :)

Magdzińska, jak to gdzie na fb teraz siedzę ;)

Ślężanko, a ja cię właśnie oblukałam na fb ;) egzotik kobieto :)

Daila, mam zdjątka od Rasi, ale może lepiej napisz do niej, bo ona prowadzi prywatny album i lepiej jak Ci Rasieńka go udostępni :)

Saly, liczę na ciebie w lipiecu:rolleyes: Byłam pijana ale pamiętam :p Obiecałaś :p;)

Kasiu, pokazałbym ale mi wstyd , na większości pije drinka i lub coś kolorowego z kieliszka :o A w ogóle to ja jestem baaardzo niefotogeniczna :rolleyes:

Mario i Lady, ja się na fb świecę ciągle na zielono, ale nie siedzę tam cały czas, tylko zapominam się wylogować :rolleyes::lol2:

Marjelko fajnie że jesteś znow:wiggle: dziwczyny wracajcie z tego fb , bo będę zmuszona konto tam zalożyc, a nie chcę:p

zdjęcia od venuski dostalam i już chwaliłam.. wszystkie jesteście super babki :rolleyes:.. mam nadzieję, że następnym razem uda mi sie z wami zobaczyć:bye:

Marjelko fajnie że jesteś znow:wiggle: dziwczyny wracajcie z tego fb , bo będę zmuszona konto tam zalożyc, a nie chcę:p

zdjęcia od venuski dostalam i już chwaliłam.. wszystkie jesteście super babki :rolleyes:.. mam nadzieję, że następnym razem uda mi sie z wami zobaczyć:bye:

Fra, ja też nie chciałam konta na fb, ale dziewuszki mnie wyśmiały na zlocie ze ja taka szefowa, damessa :lol2: a na fb mnie nie ma. Na koniec Rasia zaszantażowała, ze fotki które robiła na zlocie wrzuci tylko na fb :p I co ja miałam bidna zrobić? :rotfl:

A tam gadasz niefotogenicza, pikne wszystkie foty :rolleyes:

P.s. Ty kopcisz?

Oj niefotogeniczna bardzo :rolleyes: Uważam , ze na żywo robię zdecydowanie lepsze wrażenie :lol2::lol2::lol2:

Prawdziwe damy nie kopcą tylko wdzięcznie zaciągają się dymkiem z chudego, długiego papieroska ;)

Fra, ja też nie chciałam konta na fb, ale dziewuszki mnie wyśmiały na zlocie ze ja taka szefowa, damessa :lol2: a na fb mnie nie ma. Na koniec Rasia zaszantażowała, ze fotki które robiła na zlocie wrzuci tylko na fb :p I co ja miałam bidna zrobić? :rotfl:

no to faktycznie nie bylo wyjścia;)

Oj niefotogeniczna bardzo :rolleyes: Uważam , ze na żywo robię zdecydowanie lepsze wrażenie :lol2::lol2::lol2:

to ja w takim razie natentychmiast chcę Cię zobaczyć na żywo:lol2:

Prawdziwe damy nie kopcą tylko wdzięcznie zaciągają się dymkiem z chudego, długiego papieroska ;)

święte slowa :rolleyes: