MarJel 04.06.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 oo dzięki .. sprawdzę ale jutro .. bo padam na twarz, dobrej nocy życzę Może do jutra będzie komentarz słowny, dla mnie zaawansowanych (ja) Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Te szefowa, damessa późnoświatowa (fb ) zaraziłaś mnie zegarkami, już wcześniej wzdychałam do gabloty męża z ruskimi a zwłaszcza jednym z czarną tarczą...no i właśnie chłop pilnuje licytacji na allegro bo jego przecież ruszać nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Może do jutra będzie komentarz słowny, dla mnie zaawansowanych (ja) Dobranoc Ej ja tez nie kumam buziole nie odbieram mmsów Fajnie że zioła sie zmieściły pewnie masz jakieś mniejsze egzemparze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Venusia, to hobby jest zaraźliwe bałdzo Zaraziłam już mojego ślubnego i brata O dziwo ja teraz nie poluję na żaden Pochwal się jak jakiś nabędziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Fra, ja też nie chciałam konta na fb, ale dziewuszki mnie wyśmiały na zlocie ze ja taka szefowa, damessa a na fb mnie nie ma. Na koniec Rasia zaszantażowała, ze fotki które robiła na zlocie wrzuci tylko na fb I co ja miałam bidna zrobić? Ja też nie miałam konta na fb i musiałam stworzyć na potrzeby forum Ja strasznie nie lubię zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ej ja tez nie kumam buziole nie odbieram mmsów Fajnie że zioła sie zmieściły pewnie masz jakieś mniejsze egzemparze Mówiłam Ci że te z lubelskich sklepów mają takie małe doniczki Wrzucę na fm i pochwalę się reszcie jakie mam ładne doniczki od pasi i stojaczek na ręcznik papierowy kuchenny , który zresztą nieskromnie powiem w mojej kuchni prezentuje się genialnie A po za tym może będę miała jeszcze z innego znanego nam sklepu ;)piękne świece wraz ze świecznikami na które choruję już jakiś czas Ja też nie miałam konta na fb i musiałam stworzyć na potrzeby forum Ja strasznie nie lubię zdjęć Ślężanko, ale ty masz tak orginalną urodę że nie sposób Ci zrobić nie udanego zdjęcia A ja to inna para kaloszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Martato czekam na fotkina pewno są obednestojak robi niesamowite wrażenie a w twojej kuchni musi wyglądac genialnie Czyi szał zakupowy cię ogarnął Zajrzyj do mnie bo mam dylemata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tak w ogóle L nie chcę mi działać :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tak w ogóle L nie chcę mi działać :bash: Byłam już u Ciebie, wywąchałam że o butach Jakie L nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif to ja poproszę może ten komentarz http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif nie wiem o co chodzi????? jaki komentarz???? Byłam już u Ciebie, wywąchałam że o butach Jakie L nie działa? i tu też nie wiem, lece do Karolki:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ciekawość mnie zeżre - może się wkręcę chociaż do tej grupy na FB i popatrzę z tęsknotą i żalem na osławione fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Monia leć do karolki bo ma dziewczyna dylemat i to nie byle jaki Tutli zapraszamy na fb, mamy tam tajną grupę, dziewczyny Cię na pewno zaproszą Ja bym chciała, ale jestem tam od niedzieli i jeszcze nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 hmmm a jak ja mam odszukać to tajne stowarzyszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Monia leć do karolki bo ma dziewczyna dylemat i to nie byle jaki Tutli zapraszamy na fb, mamy tam tajną grupę, dziewczyny Cię na pewno zaproszą Ja bym chciała, ale jestem tam od niedzieli i jeszcze nie potrafię Marta ja od dawna i też nie potrafię:lol2: byłam u Karolki, węch mnie prowadzi za .... butami mietowymi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 hmmm a jak ja mam odszukać to tajne stowarzyszenie? Jak się zalogujesz na fb daj znać Ja już powiem komu trzeba to Cię zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.06.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No się zalogowałam godzinę temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ślężanko, ale ty masz tak orginalną urodę że nie sposób Ci zrobić nie udanego zdjęcia A ja to inna para kaloszy Bardzo dziękuję za (chyba ) komplement Nie podoba mi się jak wychodzę na zdjęciach, dlatego ich nie lubię A Ty jesteś naturalnie śliczna i jesteś fotogeniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No się zalogowałam godzinę temu Już O Ty cwana gapo Napisz na priv swoje imię i nazwisko które figuruje na fb:rolleyes: Bardzo dziękuję za (chyba ) komplement Nie podoba mi się jak wychodzę na zdjęciach, dlatego ich nie lubię A Ty jesteś naturalnie śliczna i jesteś fotogeniczna Komplement ślężanko, jak najbardziej , a ja dziękuję za Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.06.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 poszło Moje też poszło, teraz czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts