tutli_putli 04.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 łoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tutli szukałam cię na fb i wyskoczyło mi kilka kobietek z twoim imieniem i nazwiskiem Może ty mnie znajdź i zaproś do grona znajomych, zraz Ci dane wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tuli, Alicja już Cię tam podobno wciągnęła, sprawdzaj i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ło mamo - ja mało techniczna - może znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ło mamo - ja mało techniczna - może znajdę Jednak ja Cię zaprosiłam do grupy :lol:Ala mnie w między czasie nauczyła Ona nie mogła bo nie jesteś jej znajomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Chciałam pochwalić Tutli, właśnie urzęduję na naszej grupie, jaka zdolna bestyja A tak po za tym chciałam zauważyć, że za Marjelką forumki sznurem, pojszły na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 04.06.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 :)Jak wy wszystkie pójdziecie na tego fb, to gdzie ja bedę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 04.06.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Uwielbiam, czytać, ogladać i podziwiać Wasze wnętrza...nie uciekać mi stąd:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karolka, ja stąd nie uciekam , ale moje urządzanie juz praktycznie dobiegło końca, więc teraz szukam gdzie indziej adrenaliny Ja jestem sentymentalna babka, nie zostawię forum tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 04.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 04.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 bo bede :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karolka, ja stąd nie uciekam , ale moje urządzanie juz praktycznie dobiegło końca, więc teraz szukam gdzie indziej adrenaliny Ja jestem sentymentalna babka, nie zostawię forum tak szybko Nawet nie dopuszczam takiej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ej! halo! Co to za miny, co to za płacze!? Ja się nigdzie nie zabieram jeszcze Może już nie będę wklejała dizajnersko urządzonych pokoi, ale za to będą nowe doniczki i świece i inne duperele , coby mój watek nie zamarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.06.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ja na tym fb to się jeszcze mimo wszystko nie umiem odnaleźć Ale teraz to jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłam podjechać do Piotrkowa chociaż miałam najbliżej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Karolka, ja stąd nie uciekam , ale moje urządzanie juz praktycznie dobiegło końca, więc teraz szukam gdzie indziej adrenaliny Ja jestem sentymentalna babka, nie zostawię forum tak szybko Marta tak patrząc na te Twoje zdjęcia ze zjazdu to mam nieodparte uczucie, że Ty taka dziewczyna z sąsiedztwa /to Twoje ujęcie/ ale naprawdę fajna z Ciebie laska i mam nadzieję że się kiedyś spotkamy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jak się bardzo uprzecie, to zgadzam się na skucie jednej łazienki I na nowo ją urządzę będziemy jak za dawnych czasów, wybierać baterie i kinkiety nad lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Martuśka coś Ty dobrego narobiła Takie zamieszanie teraz na fb, szczególnie na forum muratora:o Ja się już nie łapę gdzie jakie spotkanie i kiedy :P Czytam coś o Kielcach, potem o Bieszczadach:P No nic może blondynka załapie co i jak:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.06.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 O co kaman z tą grupą? Mnie tam nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka0304 04.06.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja proponuje, jeszce raz obffocić wszystkie pokoje, co byśmy mogły zobaczyć jak teraz wyglądają już z wszystkimi dodatkami itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ja na tym fb to się jeszcze mimo wszystko nie umiem odnaleźć Ale teraz to jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłam podjechać do Piotrkowa chociaż miałam najbliżej:bash: Znam przyczynę Tutli, twojej nieobecności, ale niestety nie potrafię oszukać i powiedzieć, że nie masz czego żałować Na następny zlot , przylatuj Marta tak patrząc na te Twoje zdjęcia ze zjazdu to mam nieodparte uczucie, że Ty taka dziewczyna z sąsiedztwa /to Twoje ujęcie/ ale naprawdę fajna z Ciebie laska i mam nadzieję że się kiedyś spotkamy:rolleyes: Dziewczyna z sąsiedztwa to mój ulubiony komplement, a nie jeszcze jest jeden, bo ty jesteś taka normalna Asiu, lato zleci, a po lecie kolejny zlot, wtedy na pewno się widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts