Karolka0304 04.06.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Napewno wszystkie forumki się ze mna zgodzą...:Pbo Twoje wnetrza i po raz 100 można oglądać, z buzią otwartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.06.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 O co kaman z tą grupą? Mnie tam nie ma? Na FB jest grupa -forum Muratora Tylko trzeba dostać na nią zaproszenie, a ja nie wiem jak bo też jestem tam nowa Może któraś dziewuszka zaprosi Ślężankee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.06.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) :lol:jeszcze się tylko chciałam upewnić przed zaśnięciem czy MarJel jesteś oby na pewno pełnoletnia? I oczywiście jestem świadoma ze żałować będę jeszcze długo. trudno mi teraz powiedzieć co będzie we wrześniu ale będę się starła. Kielce też nie są daleko Edytowane 4 Czerwca 2013 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Martuśka coś Ty dobrego narobiła Takie zamieszanie teraz na fb, szczególnie na forum muratora:o Ja się już nie łapę gdzie jakie spotkanie i kiedy :P Czytam coś o Kielcach, potem o Bieszczadach:P No nic może blondynka załapie co i jak:D:D Madziu na razie tylko planujemy, jak decyzja będzie to się pierwsza dowiesz szczegółów - Ja Ci powiem No właśnie tak czuję się trochę winna z tym zamieszaniem fejsbukowym , ale miło mi zarazem O co kaman z tą grupą? Mnie tam nie ma? Zaproszę Cię bo umiem Ja proponuje, jeszce raz obffocić wszystkie pokoje, co byśmy mogły zobaczyć jak teraz wyglądają już z wszystkimi dodatkami itd:) Napewno wszystkie forumki się ze mna zgodzą...:Pbo Twoje wnetrza i po raz 100 można oglądać, z buzią otwartą Karolka, dziewczyny to juz znają moją chałupę na pamięć, nic się tez za bardzo u mnie nie zmieniło. Za to ogród zmienia się bardzo, postaram się obfocić na dniach :lol:jeszcze się tylko chciałam upewnić przed zaśnięciem czy MarJel jesteś oby na pewno pełnoletnia? No to teraz ja nie zasnę , po takim komplemencie Ty Małgosiu, też się wpasujesz do grona top modelek, z taką buźką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 I oczywiście jestem świadoma ze żałować będę jeszcze długo. trudno mi teraz powiedzieć co będzie we wrześniu ale będę się starła. Kielce też nie są daleko Nieustannie trzymam kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To ja się ładnie żegnam No to do juterka na fb tfu tfu, na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 04.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 PA dobranoc, ja też zmykam do łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 05.06.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hej ja tez bym chciała zapisać się do grupoy forum muratora:(Kto mnie przygarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.06.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 I ja i ja http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif- mnie też - bo fb mam w telefonie - więc byłabym bardziej dostępna i mniej wylatująca z obiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dorota wyślij mi na privka swoje dane. Justka ty żyjesz Dawaj dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 e fb sucks tam jest taki bałagan ble FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 e fb sucks tam jest taki bałagan ble FM Ja też jednak wolę fm A czemu bałagan na fb? Jak dla mnie to bardziej czarna magia, którą od niedzieli staram się rozszyfrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hejka Martusia:) Widziałam Twoje zdjęcia ze zlotu, piękna dziewczyna z Ciebie:) Pochwal się co za świeczniki wylukałaś ? Co to za tajno wojenną grupę na FB założyłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hejka Martusia:) Widziałam Twoje zdjęcia ze zlotu, piękna dziewczyna z Ciebie:) Pochwal się co za świeczniki wylukałaś ? Co to za tajno wojenną grupę na FB założyłyście? Postanowiłam schudnąć ze dwa kilo jeszcze, nabawiłam się kompleksów po zlocie , dziękuję za komplement Świeczniki i świeczki na razie wstępnie zaklepane, jak będę miała potwierdzenie, że są moje, to się pochwalę, teraz nie, żeby nie zapeszyć Na fb, jest to zamknięta grupa, tylko do forumowiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 05.06.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Marta kiedyś z kilka razy załapałam się Twoje zdjęcia na forum, laska z Ciebie taka, że mnie zazdrość bierze. A jak Ty mówisz, że się na zlocie kompleksów nabawiłaś i musisz jeszcze schudnąć, to dobrze, że ja się nie pisałam na ten zlot to bym dopiero kompleksy miała. Ja to ciągle walczę z 40 -tką, co dojdę do 38 to znów waga skoczy. Mam niestety tak , że w sytuacjach stresowych sięgam po jedzenie, słodycze, innych ściśnie w żołądku i nic nie przełkną a u mnie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.06.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Justka ty żyjesz Dawaj dane żyję i mam się całkiem nieźlehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif, nie to, co moje podłogi - prawda Venuska (info o powodach nieobecności u mnie) czytałam o zlocie, zalałam się łzami rzewnymi, popadłam w czarną otchłań rozpaczyhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif...ale już wylazłam bo doczytałam, że będą następne...., znów mam zamiar bywać tu i tam, ale nie wiem, czy za Wami i Waszymi zmianami nadążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 martuska w dooo...ę dostaniesz. bez chudnięcia....... Jesteś super !!!!!!! dziewczyny potwierdzą:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Martuśka dzięki ślicznie wyglądacie - i to piszę tak serio serio, bez słodzenia Czyli u Ciebie jest ta grupa forumowa? tam będą najświeższe niusy? bo ja w tych grupach mało zorientowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 justynko na fb jest grupa forumkowa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 05.06.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Martuśka wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts