Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol:jeszcze się tylko chciałam upewnić przed zaśnięciem czy MarJel jesteś oby na pewno pełnoletnia? ;)

I oczywiście jestem świadoma ze żałować będę jeszcze długo. trudno mi teraz powiedzieć co będzie we wrześniu ale będę się starła. Kielce też nie są daleko :)

Edytowane przez tutli_putli

Martuśka coś Ty dobrego narobiła :p

Takie zamieszanie teraz na fb, szczególnie na forum muratora:o Ja się już nie łapę gdzie jakie spotkanie i kiedy :p:P

Czytam coś o Kielcach, potem o Bieszczadach:P

No nic może blondynka załapie co i jak:D:D

Madziu na razie tylko planujemy, jak decyzja będzie to się pierwsza dowiesz szczegółów - Ja Ci powiem ;)

No właśnie tak czuję się trochę winna z tym zamieszaniem fejsbukowym :rolleyes:, ale miło mi zarazem :rolleyes:

O co kaman z tą grupą? :o Mnie tam nie ma? :confused:

Zaproszę Cię bo umiem :popcorn:

Ja proponuje, jeszce raz obffocić wszystkie pokoje, co byśmy mogły zobaczyć jak teraz wyglądają:rolleyes: już z wszystkimi dodatkami itd:)

Napewno wszystkie forumki się ze mna zgodzą...:Pbo Twoje wnetrza i po raz 100 można oglądać, z buzią otwartą:rolleyes:

Karolka, dziewczyny to juz znają moją chałupę na pamięć:rolleyes:, nic się tez za bardzo u mnie nie zmieniło.

Za to ogród zmienia się bardzo, postaram się obfocić na dniach :)

:lol:jeszcze się tylko chciałam upewnić przed zaśnięciem czy MarJel jesteś oby na pewno pełnoletnia? ;)

No to teraz ja nie zasnę :rolleyes:, po takim komplemencie ;)

Ty Małgosiu, też się wpasujesz do grona top modelek, z taką buźką :)

Hejka Martusia:) Widziałam Twoje zdjęcia ze zlotu, piękna dziewczyna z Ciebie:) Pochwal się co za świeczniki wylukałaś ? Co to za tajno wojenną grupę na FB założyłyście?

Postanowiłam schudnąć ze dwa kilo jeszcze, nabawiłam się kompleksów po zlocie :p :rolleyes:, dziękuję za komplement :hug:

Świeczniki i świeczki na razie wstępnie zaklepane, jak będę miała potwierdzenie, że są moje, to się pochwalę, teraz nie, żeby nie zapeszyć ;)

Na fb, jest to zamknięta grupa, tylko do forumowiczek.

Marta kiedyś z kilka razy załapałam się Twoje zdjęcia na forum, laska z Ciebie taka, że mnie zazdrość bierze. A jak Ty mówisz, że się na zlocie kompleksów nabawiłaś i musisz jeszcze schudnąć, to dobrze, że ja się nie pisałam na ten zlot :lol2: to bym dopiero kompleksy miała. Ja to ciągle walczę z 40 -tką, co dojdę do 38 to znów waga skoczy. Mam niestety tak , że w sytuacjach stresowych sięgam po jedzenie, słodycze, innych ściśnie w żołądku i nic nie przełkną a u mnie odwrotnie.

Justka ty żyjesz :p Dawaj dane ;)

żyję i mam się całkiem nieźlehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif, nie to, co moje podłogi - prawda Venuska :lol2: (info o powodach nieobecności u mnie)

czytałam o zlocie, zalałam się łzami rzewnymi, popadłam w czarną otchłań rozpaczyhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif...ale już wylazłam bo doczytałam, że będą następne...., znów mam zamiar bywać tu i tam, ale nie wiem, czy za Wami i Waszymi zmianami nadążę :rolleyes: