MarJel 05.06.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Martuśka thx:hug: Noł problemos, od czego w końcu jest szafowa Szkoda że nie masz więcej zdjęć, na tym słabo Cię widać, a chciałam trochę posłodzić, jedynie co mogę napisać, że Paniusia wysoka, z fajną fryzurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No mam 174 cm wiec raczej do tych wyższych należę Zdjęcie sprzed roku z wakacji. Fryzura nadal ta sama, kolor też ten sam, jedynie lżejsza o 8 kg jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No mam 174 cm wiec raczej do tych wyższych należę Zdjęcie sprzed roku z wakacji. Fryzura nadal ta sama, kolor też ten sam, jedynie lżejsza o 8 kg jestem:) No to koniecznie wrzuć aktualne foto Zmobilizujesz mnie może Ja 4 cm niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 obstawiałam właśnie, że jesteś ciut niższa ode mnie, za to dużżżżżżżżżżżoooooooooooooooo szczuplejsza:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Martuś, patrząc na foto twoje, wyobraziłam sobie ciebie-8kg, myślę że ważymy podobnie Masz szóstkę czy piątkę z przodu na wadze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Szefowa ja mam fotki ofd Admette , ale nie wiem czy jak wkleję , to miniaturki nie będą idę sprobować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Monia ja też mam dwie porcje fot od admetki nie wklejaj mnie publicznie, bo ja na każdej jestem pijana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Monia ja też mam dwie porcje fot od admetki nie wklejaj mnie publicznie, bo ja na każdej jestem pijana :p:p ja mam takie z normalną szefową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 :p:p ja mam takie z normalną szefową Tak Ci się tylko wydaje że z normalną , starałam się zachować pion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Martuś, patrząc na foto twoje, wyobraziłam sobie ciebie-8kg, myślę że ważymy podobnie Masz szóstkę czy piątkę z przodu na wadze ? Marta proszę nie załamuj mnie z tą wagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Marta proszę nie załamuj mnie z tą wagą 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.06.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Biere urlop od fm Znowu robota leży i kwiczy To do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 05.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 4? jakie 4???? 4 z przodu to ja miałam chyba w szkole podstawowej, a może w przedszkolu:sick: Niestety ja z tych grubokościstych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 05.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 witaj, podczytuję codziennie po cichu, (czasami jak juz w żaden sposób nie mogłam rozszyfrować ze zdjęć to pytałam ) ciesząc się niemiłosiernie, że nie ma licznika wejść przez jedną osobę (bo nie ma, prawda ) bo spokojnie po tej dość sporej liczbie odsłon przeze mnie, uzyskałabym status Psychofana :D Zlot forumek- radość ogromna, chcę być, pojechać, poznać Wszyskie i nóż w serce termin rehabilitacji zalewam się łzami, uśredniając, tak mniej więcej co 10 min (przy okazji dodania nowego postu, a tam same ochy i achy na temat zlotu) musiałam to w końcu napisać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.06.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Tak Ci się tylko wydaje że z normalną , starałam się zachować pion masz szczęscie , tylko miniaturki mi się wklejają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 06.06.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marjelka co z moim zaproszeniem do fb?Dalej nie mam nic:(buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 witaj, podczytuję codziennie po cichu, (czasami jak juz w żaden sposób nie mogłam rozszyfrować ze zdjęć to pytałam ) ciesząc się niemiłosiernie, że nie ma licznika wejść przez jedną osobę (bo nie ma, prawda ) bo spokojnie po tej dość sporej liczbie odsłon przeze mnie, uzyskałabym status Psychofana :D Zlot forumek- radość ogromna, chcę być, pojechać, poznać Wszyskie i nóż w serce termin rehabilitacji zalewam się łzami, uśredniając, tak mniej więcej co 10 min (przy okazji dodania nowego postu, a tam same ochy i achy na temat zlotu) musiałam to w końcu napisać pozdrawiam Heloł Czapkaa Psychofan mnie rozwalił :lol2: Widać swój do swego ciągnie, bo ja też nie do końca normalna Teraz pytanie, czy zaglądasz tu w poszukiwaniu inspiracji do domu, czy odnalazłaś w moim wątku bratnie dusze i stąd te wejścia milionowe Jak dla mnie nie ważne, ciesze się że, się ujawniłaś, zaglądaj, ale więcej się odzywaj. Kolejny zlot szykuje się około jesieni, także liczymy na naszego psychofana (strasznie mi się spodobało to określenie) masz szczęscie , tylko miniaturki mi się wklejają Marjelka co z moim zaproszeniem do fb? Dalej nie mam nic:( buuuuuuuuuuuu Dorotko, wczoraj Cię szukałam, są dwie kobietki, bez zdjęcia z twoim nazwiskiem I która to ty? Może byś wkleiła swoje zdjęcie? My tam wszystkie mamy swoje fotki i chętnie byśmy Ciebie też zobaczyły, a nie ty tylko chcesz na nas patrzeć ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Huśtawka kokon stoi na tarasie I jest to od wczoraj mój ulubiony mebel :p Jest przezajefajna!!!! Tylko po co ten gupi deszcze ciągle pada Jak tylko zaświeci słonko obfocę taras z kokonem na tle ogrodu. Poczekam jeszcze aż zakwitnie hortensja na biało, a już widać że kwiatów będzie miała od groma! Lawenda już kwitnie. Powoli robi się tak jak to sobie kiedyś wymarzyłam.............czuję się jak Alicja w krainie czarów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 06.06.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Skoro zaczynamy się ujawniać to i ja http://emotikona.pl/emotikony/pic/grozny.gif (w końcu szczerość to podstawa kontaktów międzyludzkich:P) - też jestem od dawna Twoim (a w zasadzie Twoich wnętrz) psychofanem http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif....a skoro tak gładko poszło, to pójdę krok dalej i odważę się zadać pytanie - projektowałaś łazienki sama, czy ktoś Cię wspierał? może i pisałaś, ale gdzie ja to znajdę...co chwila włączam sobie pierwszą stronę, przechodzę rytualny ślinotokhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gif i od razu przeskakuję do ostatnich postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 06.06.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 aaaa i jeszcze jedno - się pochwalę - jak tylko dorobię się tarasu to też nabędę sobie taką bujawkę :lol2::lol2: (nawet mam już zaklepane u M. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts