MarJel 06.06.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justka muszę iść zapalić i przemyśleć to co napisałaś bo nie wiem czy mam się bać, czy cieszyć, że psychofanek ujawnia się co raz więcej Zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 psychofanek ujawnia się co raz więcej P Uwierz, jest nas wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 06.06.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marjelka moze bym i mogla ale nie mam programu do zmniejszania a wiesz ja nie jestem na czasie z fb i nowinkami nie ciagnie mnie to:)a moze znajdziesz mnie po miejscu zamieszkania Tarnów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justka, nie będę kłamać, że jestem bohaterem narodowym i wszystkie pomysły są moje Dużo podpatrzyłam właśnie na forum. Jeśli chodzi o same łazienki, to dużą pomoc w projektowaniu, doradzaniu miał mój mąż i wykonawca. Nie ukrywam również, że na początku zatrudniłam projektanta wnętrz, ale nasza przygoda zakończyła się na samym początku wykończeniówki....Pani co prawda zrobiła mi dużo wizualizacji, ale nie było to to...Reasumując, my dyktowaliśmy Pani nam to przelewała na komputer i wtedy dopiero byliśmy zadowoleni. Nie było sensu i się szybciej współpraca skoczyła niż zaczęła A huśtawka , jest boska!!!! Jak już wejdę i się zwinę w kłębek, to mogłabym nie schodzić Nie dość że wygodna to jeszcze śliczna i jest taką wisienką na torcie, pasuje do tarasu, ogrodu, altanki i w ogóle do domu A jaki kolor chcesz zamówić? Ja mam biała z szarą poduchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Uwierz, jest nas wiecej http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif Marjelka moze bym i mogla ale nie mam programu do zmniejszania a wiesz ja nie jestem na czasie z fb i nowinkami nie ciagnie mnie to:) a moze znajdziesz mnie po miejscu zamieszkania Tarnów:) Już Cie szukam Dorotko Na Politechnice Rzeszowskiej studiowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.06.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 czuję się jak Alicja w krainie czarów MIło mi No i cieszę się, że masz huśtawkę Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martek zrob szybka focie kokonka i pokaz tu nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 06.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 MIło mi No i cieszę się, że masz huśtawkę Czekam na fotki Aluś, jak to pisałam, to właśnie pomyślałam o tobie Mówiłam Ci chyba na zlocie?, ze twoje imię i nazwisko brzmi przepięknie:D Martek zrob szybka focie kokonka i pokaz tu nam U nas leje jak z cebra, nie da rady Jak tylko słonko wylezie, od razu biegnę po aparatos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tak:) Zaprosiłam Cię Teraz mnie zaakceptuj cobym mogła cię wciągnąć do grupy forumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 jak to jedna bujawka??? miały być 2 Martuś nie marudz, weż parasol i cyknij focie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 jak to jedna bujawka??? miały być 2 Martuś nie marudz, weż parasol i cyknij focie:hug: A no tak Zapomniała ja Wezmę Cię na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 06.06.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 zaakceptowałam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 zaakceptowałam dzięki Zaproszenie do grupy tez już wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 06.06.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martuśka a bujawkę da się wnieść do salonu?..bo tak myślę, że może na początek zamiast stołu i krzeseł do jadalni se wezmę bujawkę - goście i tak nie dojadą, bo póki nie ma słońca bruk się nie chce układać (tzn. pan nie chce, choć twierdzi, że chce, tylko się nie da ) więc nie ma jak do nas dotrzeć...a ja bym sobie robiła dobrze wieczorami - tzn. bujając się koloru jeszcze nie wybrałam - zależy jakie meble tarasowe weźmiemy, ale strzelam, że będzie ciemna... ja utknęłam w martwym punkcie łazienkowym, a powinnam już mieć coś, bo fliziarz kończy dół (całość w jasnych, dużych płytkensach ) i chciałby łazienki, a ja dalej w dooooopie...pani projektant też nie do końca trafia, jest niby to, co chcemy, ale.... i tak wkoło już nie wiem jak temat ugryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Jystyś, da się wnieść pod warunkiem, że otworzę drugie skrzydło drzwiów balkonowych Przez takie tradycyjne drzwi raczej nie przelezie Wiadomo kokon można ściągnąć, podstawa i pałąk na którym wisi kokonek są odkręcane , Także bujawka składa się z trzech części. Kurcze ale mi wstyd , tak dawno nie byłam u Ciebie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif, ale nie było Cię jakiś czas, potem zamieszanie ze zlotem i tak jakoś zleciało http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Dzisiaj nadrobię co tam się dzieje w twoim domku i się odezwę jak będę miała coś mądrego do przekazania Edytowane 6 Czerwca 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 06.06.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 eeee tam Marta, będziesz się wstydziła -no wiesz... no znikło mi się, ale musiało - stąd też nie przyleciałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif na zlot.... u nas zmiany spore, choć częściowo działy się bez mojego udziału (lub w bardzo nikłej formie) - teraz nadrabiam, wizytując codziennie , wybieramy podłogi, wybieramy kanapy i sofy, nadal wybieramy łazienki ...i zaczynamy odczynianie deszczu http://emotikona.pl/emotikony/pic/kaplan.gif bo nam zewnętrza w błocie toną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Cześć Marta:wiggle: Mam prośbę, mogłabyś mi zmierzyć na jakiej wysokości od lustra wisi kinkiet / chodzi mi o kinkiet i lustro nad konsolką w salonie/, no i jeszcze może jeszcze odległość lustra od konsolki, bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris ale to łatwo wymierzyć na oko Standardowo kinkiet od podłogi na gotowo wiesza się 170-190 (u nas 180), konsolka chyba ma zazwyczaj wysokość 74, reszta jest na lustro + ewentualną szparę. Mnie podoba się jak lustro wisi ale styka się z konsolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justynko pomierze, ale mam tak zrobione podejście pod kinkiet, że raczej za nisko, ale co sugerujesz żeby lustro wisiało tuż nad konsolką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts