pasie 13.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 no i dojechał??? oby nie o 1-ej w nocy jak mój;) widzisz jak szybko poszło a tak się bałaś mój był złożony w paczkach i trzeba było nogi przykręcić - ciężki jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 MarJel dawaj focie stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 13.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 o tak tak tak tak fotki...MD...moja ulubiona...(niestety bez wzajemnosci, bo te ceny....ehh obecnie nie dla mnie). sama chyba nigdy stolu nie kupie bo strasznie jestem niezdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Doszedł, doszedł stół! w normalnych godzinach ok. 10 rano. Zabijecie mnie ale fotek brak, po pierwsze nie dało rady go złożyć w dwie osoby (ja ,mąż) za wielki i za ciężki, (250/110), po drugie wzięłam aparat z myślą, że przynajmniej zrobię fotkę szafki w łazience, ale kartę zapomniałam przełożyć z laptopa:sick: Tak czy siak obejrzałam stół po kawałku i nie chcę chwalić dnia przed zachodem...., ale muszę! jest piękny! profesjonalnie, solidnie wykonany, nogi grube, ciężkie, wielkie, prawie jak filary od mostu:lol2:, jest boski. Lady , no wreszcie jesteś nilaf, dzięki, drzwi robione na zamówienie w firmie stolarskiej ,, drzwi kozłowski" UWAGA Nie wiem czy pamiętacie jak ostatnio pisałam że gabinet zostawię sobie na deser bo nie mam do końca koncepcji i urządzę go dopiero po przeprowadzce......dziś mi się zmieniło.....byłam w innych meblach...... zaraz wkleję pomysł i będę prosiła o radę czy warto, czy nie zawracać sobie gitary i jeszcze się wstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Uuuu szkoda, że nie jesteście strogmenami ALe obiecujesz, że nie dasz nam długo czekać na fotki tego pięknego stołu??? I ciekawe co tam w gabinecie wymyśliłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No to czekamy dalej na stol:popcorn:ciekawa jestem bardzo co z gabinetem Wymyslilas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dla przypomnienia, kawałek gabinetu. http://img199.imageshack.us/img199/1679/dsc05852o.jpg Uploaded with ImageShack.us Fotel (szary lub czarny) i do tego podnóżek (nie ma akurat na stronce) http://img690.imageshack.us/img690/3482/1310916281demetrio.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img689.imageshack.us/img689/8996/image9x1lc.jpg Uploaded with ImageShack.us Przy fotelu wielka lampa http://img822.imageshack.us/img822/4233/product2204big.jpg Uploaded with ImageShack.us Zegar postarzały z napisem London http://img191.imageshack.us/img191/2279/t13590f081ed.jpg Uploaded with ImageShack.us Na to jestem zdecydowana, prawie, zastanawiam się nad biblioteką z drabinką (marzenie męża:rolleyes:) akurat tej ,,mojej'' nie ma stronce, jest podobna. Różnica polega na tym że, ,,moja'' jest czarna delikatnie przecierana z dębowym blatem http://img21.imageshack.us/img21/6200/1299438281wbibl200n.jpg Uploaded with ImageShack.us coś tak jak tu http://img822.imageshack.us/img822/2584/1298490243czarny10.jpg Uploaded with ImageShack.us Wiadomo jeszcze biurko i krzesło do biurka, ale to potem, na razie na tym mocno myślę Liczę na rady i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No pieknie bedzie! Ja bym poszla w jeden kolor, w tym przypadku czarny!Jestem pewna, ze swietnie sobie poradzisz z gabinetem:yes:. Zdradzisz co to za fotel? bardzo mi sie podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No to czekamy dalej na stol:popcorn: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Anetko właśnie mąż też chce wszystko czarne, hmm ja w sumie też, a fotel to firma sits, (znaleziony właśnie w innych meblach) czasem nie masz z tej firmy kanap w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Oooooo podoba mi się....najbardziej chyba pięknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dzieki za namiar:hug:, moje sofy to Natuzzi.aaaa i posluchalabym meza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Gabinecik fajnie się zapowiada. Też postawiłabym na czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A zdradzisz jeszcze cene fotela, widze w necie produkty ale cen nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Oooooo podoba mi się....najbardziej chyba pięknie będzie Naaprawdę My się dzisiaj strasznie napaliliśmy fotel, podnóżek, zegar i lampę prawie już kupiliśmy, powstrzymała nas jedynie ta biblioteka, a raczej jej cena. Musimy się szybko decydować bo czarna z dębowym blatem( odrobinę różni się od tej ze zdjęcia) została jedna jedyna we wszystkich sklepach ,,inne meble'' w Polsce. Ja za bardzo się nie znam na takich klimatach w jakich wymarzyłam sobie ten gabinet, gdyż ja z tych nowoczesnych bardziej:lol2:, dlatego bardzo potrzebuję waszych opinii. Dzięki yokasta:hug: Anetko-proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.09.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A zdradzisz jeszcze cene fotela, widze w necie produkty ale cen nie ma... Fotel ok. 3.000 zł zależy jaki materiał, ale inne meble na meble tapicerowane i w ogóle firmę sits, dają rabaty ok 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulka_p 13.09.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 MarJel super wnętrza, obecnie jestem przed wyborem farb mam pytanie i nadzieję że się nie powtarzam, co to za kolor w wiatrołapie i jaka firma. Dzięki i cały czas śledzę twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Jak dla mnie biblioteka jak marzenie - na dodatek czarna. Rzadko w Polsce spotykana bo wszystkie są białe lub w nat. kolorze drewna. Z dębowym blatem na dodatek, nie pisz więcej bo mi ślina cieknie a nie chcę laptopa zabrudzić . Fotel, lampa, to co już jest - naprawdę fajnie. Czerń jest świetna a wzbogacona odrobiną drewna szlachetnieje, z odrobiną chromu niklu czy satyny jest bardziej elegancka. Naprawdę bardzo mi się Wasz zamysł podoba . Do tego parę dodatków, które pokażą CZYJ to gabinet i mamy stylistyczny...orgazm mogę tak napisać? czy to faux pas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 dopiero teraz zobaczyłam to co planujesz w gabinecie - bardzo fajne tym bardziej bo takie inne od reszty domku i te ciemne też mi się widzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 :hug:dzieki, szkoda ze nie ma teraz 50% rabatu:lol2::lol2: no to czas was goni z ta biblioteka - mozna by rzec, ze sprawa na wczoraj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts