MarJel 06.06.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justka, byłam u Ciebie i szczeliłam wywód z głębi serca Anakris, masz w tym samym miejscu konsole i lustro co u mnie? Odległość konsola -lustro= 35cm Odległość Lustro -kinkiet =18 cm Wszystko jest przypadkowe, bo na etapie wykończeniówki nie wiedziałam co tam jeszcze będzie stało, ale powiem Ci pocichu, że ten mój ołtarzyk bardzo lubię i te odległości u mnie przypadkowo, to przypadkowo, ale wyszły bardzo fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.06.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No to czekamy na bujawkę :popcorn: i Panią domu w niej A tak w ogóle to przyszłam poprzytulać moją damesę i zostawić trochę słonka http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce1_(www.e-gify.pl).gif,bo u nas od poniedziałku cuuuuuudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta szczel fote przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Popieram Emilkę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 06.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martuśka czytałam - też mam podobne zdanie, że mniej znaczy więcej (nawet jeśli z moich pomysłów wynika co innego:P), choć: podłogę do sypialni chcę ciemną bo marzy mi się ciemna sypialnia - po nocach za mną chodzi na otwartej przestrzeni jesion będzie piękny - a znów bambus (bo zmieniliśmy z Tarketta) dla dzieciaków byłby fajny - taki ciepły, fikuśny...no ale dziś doszły jeszcze schody - które muszą do tego wszystkiego jakoś pasić (drzwi będą białe, więc nie ma do czego schodów przypiąć).....masakra z tym dobieraniem a najgorsze, że chyba Twoja balustrada pójdzie w siną dal http://emotikona.pl/gify/pic/dziecko-placze.gif.....bo się nie zmieści na zakręcie - Pan niby obiecał, że coś pomyśli, ale obawiam się, że nic nie wymyśli i będę musiała zrobić drewnianą ze szkłem, a potem udawać, że jej nie widzę udam, że nie widziałam Twojego no-paprykowego tańca radości http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bully.gif a wogóle to nie wiem, czemu zaśmiecam Twój wątek, zamiast nabijać swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Popieram Emilkę!!!!!! My sie chyba we wszystkim zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 - to Emilko mi doradź z kominkiem, u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justka wymiatasz z emotkami, humor mi poprawilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No to czekamy na bujawkę :popcorn: i Panią domu w niej A tak w ogóle to przyszłam poprzytulać moją damesę i zostawić trochę słonka http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce1_(www.e-gify.pl).gif,bo u nas od poniedziałku cuuuuuudnie Cześć Olinda Oddaj nam parę promyczków bo zwariować można Trawa u mnie po kolona, i nie ma jak skosić pada, pada i pada.... Kosiarka chyba już nie da rady, trzeba będzie dziś naostrzyć kosę Marta szczel fote przez okno Popieram Emilkę!!!!!! Co najwyżej to ja mogę szczelić , ale focha :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 - to Emilko mi doradź z kominkiem, u mnie:) Byłam ostatnio i czytałam twoje wypociny, postaram sie wpaść wieczorkiem na spokojnie, bo zaraz biegne na spotkanko w pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Szczelaj, szczelaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justka I co ja się z tobą mam, babo niezdecydowana rzucaj monetą, albo zrób losowanie , bo nas i tak nie posłuchasz Mi jest ciężko radzić na twoim etapie budowy, nie znam twojego gustu i stylu, jedynie mogę pisać o swoich doświadczeniach. Teraz jesteś w najtrudniejszym momencie budowy, bo tworzysz tło do całości, które nie zmienia się co roku i nie można od tak przestawić jak komody. Są to też decyzje bardziej twoje, my możemy pomóc dobrać lampy, czy zasłony, meble i doniczki Bo wtedy już coś widać i jest się do czego odniesć, a tak możemy tylko zgadywać co tam w twojej główce siedzi i jaki efekt chcesz osiągnąć Szczelaj, szczelaj http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Justka, byłam u Ciebie i szczeliłam wywód z głębi serca Anakris, masz w tym samym miejscu konsole i lustro co u mnie? Odległość konsola -lustro= 35cm Odległość Lustro -kinkiet =18 cm Wszystko jest przypadkowe, bo na etapie wykończeniówki nie wiedziałam co tam jeszcze będzie stało, ale powiem Ci pocichu, że ten mój ołtarzyk bardzo lubię i te odległości u mnie przypadkowo, to przypadkowo, ale wyszły bardzo fajnie:D Martuśka:hug: tak mam w tym samym miejscu ale tam już wszystko wisi i stoi:lol2: też przypadkowo, ale mnie było mało i mam mniejszą konsolkę i lustro od Pani Venuskowej w sypialni i tam mam właśnie ten dylemat bo jest kinkiet /w salonie nie mam kinkietu/;) wiesz ja to też nazywam ołtarzykiem:D, zresztą odwiedzający goście też mają takie skojarzenia, ale ja uwielbiam ten ołtarzyk, a mam go Tylko dzięki Tobie /bezczelnie odpatrzyłam - wybacz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.06.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Rozmawiałam dzisiaj z tatą i u nas w Pl ,też cały czas leje .Trawa u nas na działce też podobno już wielgaśna ,a nie ma jak skosić .Tato się smiał ,że jak tak dalej pójdzie to chyba zaczepi kosiarkę rotacyjną do ciągnika :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martuśka:hug: tak mam w tym samym miejscu ale tam już wszystko wisi i stoi:lol2: też przypadkowo, ale mnie było mało i mam mniejszą konsolkę i lustro od Pani Venuskowej w sypialni i tam mam właśnie ten dylemat bo jest kinkiet /w salonie nie mam kinkietu/;) wiesz ja to też nazywam ołtarzykiem:D, zresztą odwiedzający goście też mają takie skojarzenia, ale ja uwielbiam ten ołtarzyk, a mam go Tylko dzięki Tobie /bezczelnie odpatrzyłam - wybacz/ Ana to w ramach podziękować , ja poproszę o fotkę tego ołtarzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Rozmawiałam dzisiaj z tatą i u nas w Pl ,też cały czas leje .Trawa u nas na działce też podobno już wielgaśna ,a nie ma jak skosić .Tato się smiał ,że jak tak dalej pójdzie to chyba zaczepi kosiarkę rotacyjną do ciągnika :lol2: Oluś, u nas niby nie leje non stop, po prostu pada klika razy dziennie, ni stąd ni zowąd, ciepło słonko świeci i deszcze pada. Nie ogarniam Co już trochę przeschnie , m wyciąga kosiare, odpala , a tu leje i tak od kilku dni i tak kilka razy dziennie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martuśka, naumiałaś się już cytowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martuśka, naumiałaś się już cytowań? http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ana to w ramach podziękować , ja poproszę o fotkę tego ołtarzyka Oki, będzie dzisiaj, zresztą już kiedyś podsyłałam Oli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Oki, będzie dzisiaj, zresztą już kiedyś podsyłałam Oli:D No to wysyłaj mi szybciutko, masz teraz w kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts