Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:no: w domciu, wieczorkiem, musisz wytrzymać:p, no ale to prawie tak samo jak u Ciebie:lol2:

nie mi tylko publicznie proszę, muszę się zainspirowac i pomyśleć gdzie ołtarzyk u siebie kiedyś zrobić :lol2:

Ana to wrzuć u mnie w galerii, niech ciekawskie tez popatrzą i pomodlą się przy ołtarzu :D

Ale nie, bo:

1. leń

2. coś nie jest nadal jasne

?

3. blondynka :lol2:

Jeszcze się spróbuję dziś na tym porządnie skupić i jak mi sie nie uda, przyjdę do Ciebie na korki :lol2:

Marta no jakże ja bym śmiała u Ciebie w galeryi:o, co najwyżej tu publicznie, tylko mi ostatnio strasznie ciemne zdjęcia wychodzą, chyba aparat mi coś pada:(

No ale jak?, a co w tym zbereźnego? no u mnie -w fotkach i plotkach, nie na pierwszej stronie gdzie moje fotki, ale tu i teraz :lol2:

Mogą być ciemne mi to nie przeszkadza :D

Wy dziś nie pracujecie ?:rotfl::rotfl::rotfl: - ruch tu u Ciebie Martuśka większy niż na dworcu w Krakowie :p a ja też, co chwila przyłażę zamiast pilnie pracować ku chwale ojczyzny (i mojego portfela) :rolleyes:

Justka właśnie mi przypomniałaś , że ja zapomniałam dzisiaj pójść do pracy :o:lol2::lol2::lol2:

Nioooo:D

:lol:

Marta,już chyba załapałam o co chodzi z tym kamieniem :lol2::lol2::lol2:

Nie ma to jak rozmowa blondynki z pół blondynką :rotfl::rotfl::rotfl:

Boziu, Ola ja już miałam do Ciebie dzwonić :lol2:

U mnie dwie półkule na blond pofarbowane, ale dobrze ze u Ciebie tylko jedna :lol2:

Martucha, proszę nie czekaj z fotami bujawki aż będzie ładna pododa, bo boję się że to mogłoby być dopiero w przyszłe lato;)

Pogoda do bani!! Mieszkając w Uk zawsze powtarzaliśmy, że u NAS w PL to ładna pogoda, a nie tak deszczowo i depresyjnie jak tam;);) I co- wracamy,a tu czuję się jakbym z Wysp nie wyjeżdżała :mad::mad: