mariomili 06.06.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif warjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 w domciu, wieczorkiem, musisz wytrzymać, no ale to prawie tak samo jak u Ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No to wysyłaj mi szybciutko, masz teraz w kompie? nie mi tylko publicznie proszę, muszę się zainspirowac i pomyśleć gdzie ołtarzyk u siebie kiedyś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Ale nie, bo: 1. leń 2. coś nie jest nadal jasne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 w domciu, wieczorkiem, musisz wytrzymać, no ale to prawie tak samo jak u Ciebie:lol2: nie mi tylko publicznie proszę, muszę się zainspirowac i pomyśleć gdzie ołtarzyk u siebie kiedyś zrobić Ana to wrzuć u mnie w galerii, niech ciekawskie tez popatrzą i pomodlą się przy ołtarzu Ale nie, bo: 1. leń 2. coś nie jest nadal jasne ? 3. blondynka Jeszcze się spróbuję dziś na tym porządnie skupić i jak mi sie nie uda, przyjdę do Ciebie na korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ale nie, bo: 1. leń 2. coś nie jest nadal jasne ? Obstawiam nr 1 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Obstawiam nr 1 :rotfl::rotfl: Te dowcipas http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta no jakże ja bym śmiała u Ciebie w galeryi:o, co najwyżej tu publicznie, tylko mi ostatnio strasznie ciemne zdjęcia wychodzą, chyba aparat mi coś pada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta no jakże ja bym śmiała u Ciebie w galeryi:o, co najwyżej tu publicznie, tylko mi ostatnio strasznie ciemne zdjęcia wychodzą, chyba aparat mi coś pada:( No ale jak?, a co w tym zbereźnego? no u mnie -w fotkach i plotkach, nie na pierwszej stronie gdzie moje fotki, ale tu i teraz Mogą być ciemne mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ok, załapałam:yes:, Marta normalnie w popłoch wpadłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ok, załapałam:yes:, Marta normalnie w popłoch wpadłam:lol2: Jednak ja to jestem szefowa pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 06.06.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Wy dziś nie pracujecie ?:rotfl: - ruch tu u Ciebie Martuśka większy niż na dworcu w Krakowie a ja też, co chwila przyłażę zamiast pilnie pracować ku chwale ojczyzny (i mojego portfela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jednak ja to jestem szefowa pełną gębą Nioooo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.06.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta,już chyba załapałam o co chodzi z tym kamieniem :lol2: Nie ma to jak rozmowa blondynki z pół blondynką :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Wy dziś nie pracujecie ?:rotfl: - ruch tu u Ciebie Martuśka większy niż na dworcu w Krakowie a ja też, co chwila przyłażę zamiast pilnie pracować ku chwale ojczyzny (i mojego portfela) Justka właśnie mi przypomniałaś , że ja zapomniałam dzisiaj pójść do pracy :lol2::lol2: Nioooo:D Marta,już chyba załapałam o co chodzi z tym kamieniem :lol2: Nie ma to jak rozmowa blondynki z pół blondynką :rotfl: Boziu, Ola ja już miałam do Ciebie dzwonić U mnie dwie półkule na blond pofarbowane, ale dobrze ze u Ciebie tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martitka czekam z niecierpliwością na Twoje focie ogrodowe Zastanawiam się czy ten Twój kokon to nie moje dyndające jajeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.06.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martucha, proszę nie czekaj z fotami bujawki aż będzie ładna pododa, bo boję się że to mogłoby być dopiero w przyszłe lato;) Pogoda do bani!! Mieszkając w Uk zawsze powtarzaliśmy, że u NAS w PL to ładna pogoda, a nie tak deszczowo i depresyjnie jak tam;) I co- wracamy,a tu czuję się jakbym z Wysp nie wyjeżdżała :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta specjalnie dla Ciebie, proszzzzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 06.06.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris - piekny ten Twój ołtarzyk:rolleyes: i wygląda jakbym już gdzieś to widziała:lol2: kurcze dziewczyny jak mnie kusi ta konsolka (tylko w wersji black) plus takie lustro do salonu.. ale ciągle sie wacham czy pasuje:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 06.06.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris a pokażesz coś jeszcze , bo wygląda smakowicie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts