anakris 06.06.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Pokaże ale nie dziś aparat mi coś się kiepsi, lampa nie działa i ogólnie zdjęcia wychodzą do bani:bash: Fra a inspiracja była, nie musze mówić A dlaczego się wahasz nad konsolką, ja mam dwie są suuuper:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 06.06.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ana SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 06.06.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ok, to będę czekać a na razie pozdrawiam serdecznie:D Marta:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Fra pozdrawiam, obiecuję się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris - super!!!!Pokaż więcej domu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 :bye: cześc dziewczynki. ale naplotkowałyście:D szefowa w pracy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ida, Sharlotka dziękuję, tak jak pisałam już Fra dziś nic z tego nie będzie, bez lampy ani rusz, wychodzą beznadziejnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A ja już widziałam Ana ołtarzyk i chwaliłam ,że piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Olu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Cześć dziewczynki wieczorową porą, stęskniłam się już bardzo z Wami Ślężanko, pokaż to swoje jajeczko Anakris, no pięknie Nawet zegar ten sam i Lampeczka jaka ładniusia! To jest ta sama ściana na której ja mam swój ołtarzyk? Bo jakaś taka szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Najważniejsze, trawa skoszona :wiggle: 15 olbrzymich worów wyszło! Ja w tym czasie plewiłam i w przerwach się bujałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Szeroka, bo przerobiona, ja ją najpierw skróciłam a później kazałam dorabiać, zegar wypatrzony w MG chyba ale już nie pamiętam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 06.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris , czekamy na Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Szeroka, bo przerobiona, ja ją najpierw skróciłam a później kazałam dorabiać, zegar wypatrzony w MG chyba ale już nie pamiętam:p Ja mam przecież ten sam zegar właśnie z MG. Musisz kochanieńka koniecznie pokazać mi resztę, tak bardzo bym chciała zobaczyć Benia w innej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris , czekamy na Twój wątek Ana może teraz przejąć mój wątek, ja już się urządziłam ,nie mam co pokazywać, a domy mamy te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ana może teraz przejąć mój wątek, ja już się urządziłam ,nie mam co pokazywać, a domy mamy te same Jak to nie masz co pokazywać A ile my już czekamy na bawialnie, gabinet, teraz doszedł kokon i ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 06.06.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ana może teraz przejąć mój wątek, ja już się urządziłam ,nie mam co pokazywać, a domy mamy te same Nawet tak nie żartuj ! Nie ma takiej opcji. Ana będzie miała swoje psychofanki Starczy dla wszystkich bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Cześć dziewczynki wieczorową porą, stęskniłam się już bardzo z Wami Ślężanko, pokaż to swoje jajeczko Nie wiem czy mogę pokazywać tutaj swoje jajeczka bo jest za młoda godzina Dla jasności jajeczko jeszcze nie zostało zamówione bo desek na tarasie jeszcze nie ma ale traktuję je tak jakby było już moje Oto moje typy: Namber łan: Namber tu: Czekam na Twoje bo jeszcze nie widziałam białego o ile to w ogóle to Chyba że Twe cudo to coś takiego Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta Ty chyba oszalałaś, dziewczyny by mnie tu zjadły a ja przecież bym musiała cały dom przerobić, żeby chociaż w połowie Ci dorównać, na forum panują pewne trendy do których ja się w końcu nie stosowałam, więc ten sam projekt to nie wszystko:no: W ogóle dziewczynki to ja nie jestem gotowa na żadne wątki, na pewno nie teraz:) Coś Wam tu może pokażę jak Marta pozwoli ale mam dużą tremę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 i ja się stęskniłam. zamiast Gesslerowej na kompie siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts