Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Marta Ty chyba oszalałaś, dziewczyny by mnie tu zjadły a ja przecież bym musiała cały dom przerobić, żeby chociaż w połowie Ci dorównać:lol2:, na forum panują pewne trendy do których ja się w końcu nie stosowałam, więc ten sam projekt to nie wszystko:no:

W ogóle dziewczynki to ja nie jestem gotowa na żadne wątki, na pewno nie teraz:)

Coś Wam tu może pokażę jak Marta pozwoli ale mam dużą tremę;)

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta Ty chyba oszalałaś, dziewczyny by mnie tu zjadły a ja przecież bym musiała cały dom przerobić, żeby chociaż w połowie Ci dorównać:lol2:, na forum panują pewne trendy do których ja się w końcu nie stosowałam, więc ten sam projekt to nie wszystko:no:

W ogóle dziewczynki to ja nie jestem gotowa na żadne wątki, na pewno nie teraz:)

Coś Wam tu może pokażę jak Marta pozwoli ale mam dużą tremę;)

Doskonale Cię rozumiem :hug: Też tak mam :D

Ze względu na moje kochane psychofanki :lol2: nie oddaje Anie wątku :lol2: ale upieram się i proszę o wklejanie fotek u mnie , w końcu to ten sam dom i nie wyobrażam sobie żeby wklejała gdzieś indziej :lol2: no chyba ze w swoim wątku :D

Ślężanko, a to ty jeszcze jej nie masz, to co mnie tu oszukujesz :p Ja mam tą pierwszą, tylko białą jak ta przed ostatnia , ale zamiast zielonej mam szarą poduchę :D

Monia ja jednym okiem tez zerkam na kuchenne rewolucje :p

Mariomili , jeszcze o saunie nie wspomniałaś :p

Ślężanko, a to ty jeszcze jej nie masz, to co mnie tu oszukujesz :p Ja mam tą pierwszą, tylko białą jak ta przed ostatnia , ale zamiast zielonej mam szarą poduchę :D

No przeca napisałam że nie mam jej gdzie postawić jeszcze ale traktuję ją jakby była moja :lol2: Za jakieś 2 tygodnie będzie już u mnie :D

Kasiu fotek jeszcze nie ma , chciałam zrobić ładne zdjęcia, tym razem nie z marchewką w tle :lol2: ale z kwitnącymi hortensjami, które lada moment będę całe w białych kwiatach :D

Monia rozpakowana i złożona stoi na tarasie :p

Kwitnące hortensje, ale Ci zazdroszczę, pięknie będzie :yes:

Ale muszę przyznać Marta , że Ty estetka jesteś, cioo?

Wiem :lol2:

Twój też będzie cudny za dwa tygodnie :D

A komplecik wypoczynkowy na taras już jakiś ma? :D

Oby był cudny :p Biały jest piękniejszy ale do niczego nam nie pasuje :no:

Z tym kompletem wypoczynkowym to jajca wyszły :p bo ja kupiłam ten sam narożnik co nasza Karolcia nie widząc go wcześniej bo nie było nas w PL iiiiiiii odsprzedaliśmy go naszym znajomym bo ten kolor kompletnie się rozmył na tle naszej elewacji :oops:, więc temat jest otwarty :lol2:

narożnik obi.jpg