monika996 06.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta Ty chyba oszalałaś, dziewczyny by mnie tu zjadły a ja przecież bym musiała cały dom przerobić, żeby chociaż w połowie Ci dorównać, na forum panują pewne trendy do których ja się w końcu nie stosowałam, więc ten sam projekt to nie wszystko:no: W ogóle dziewczynki to ja nie jestem gotowa na żadne wątki, na pewno nie teraz:) Coś Wam tu może pokażę jak Marta pozwoli ale mam dużą tremę:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta Ty chyba oszalałaś, dziewczyny by mnie tu zjadły a ja przecież bym musiała cały dom przerobić, żeby chociaż w połowie Ci dorównać, na forum panują pewne trendy do których ja się w końcu nie stosowałam, więc ten sam projekt to nie wszystko:no: W ogóle dziewczynki to ja nie jestem gotowa na żadne wątki, na pewno nie teraz:) Coś Wam tu może pokażę jak Marta pozwoli ale mam dużą tremę Doskonale Cię rozumiem Też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Anakris czekamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Doskonale Cię rozumiem Też tak mam Na ciebie tez czekamy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Na ciebie tez czekamy:bye: Ja się jeszcze wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ze względu na moje kochane psychofanki nie oddaje Anie wątku ale upieram się i proszę o wklejanie fotek u mnie , w końcu to ten sam dom i nie wyobrażam sobie żeby wklejała gdzieś indziej no chyba ze w swoim wątku Ślężanko, a to ty jeszcze jej nie masz, to co mnie tu oszukujesz Ja mam tą pierwszą, tylko białą jak ta przed ostatnia , ale zamiast zielonej mam szarą poduchę Monia ja jednym okiem tez zerkam na kuchenne rewolucje Mariomili , jeszcze o saunie nie wspomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 i ja zerkam . Moj M jest fanem Gessler:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martus a gdzie zdjecie bujawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Marta bujawki nie rozpakowała , bo leje:D czeka na Lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A wiesz ze miałam o niej napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 i ja zerkam . Moj M jest fanem Gessler:D Monia to tak jak mój:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ślężanko, a to ty jeszcze jej nie masz, to co mnie tu oszukujesz Ja mam tą pierwszą, tylko białą jak ta przed ostatnia , ale zamiast zielonej mam szarą poduchę No przeca napisałam że nie mam jej gdzie postawić jeszcze ale traktuję ją jakby była moja Za jakieś 2 tygodnie będzie już u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kasiu fotek jeszcze nie ma , chciałam zrobić ładne zdjęcia, tym razem nie z marchewką w tle ale z kwitnącymi hortensjami, które lada moment będę całe w białych kwiatach Monia rozpakowana i złożona stoi na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 MarJel już teraz mogę to napisać, że cudny ten Twój biały kokonik z szarą podusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 MarJel już teraz mogę to napisać, że cudny ten Twój biały kokonik z szarą podusią Wiem Twój też będzie cudny za dwa tygodnie A komplecik wypoczynkowy na taras już jakiś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 To ja poczekam na kwiatki ale jeszcze mialy byc zdjecia stojaka na reczniki ktory jest moim must have:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kasiu fotek jeszcze nie ma , chciałam zrobić ładne zdjęcia, tym razem nie z marchewką w tle ale z kwitnącymi hortensjami, które lada moment będę całe w białych kwiatach Monia rozpakowana i złożona stoi na tarasie Kwitnące hortensje, ale Ci zazdroszczę, pięknie będzie Ale muszę przyznać Marta , że Ty estetka jesteś, cioo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 To ja poczekam na kwiatki ale jeszcze mialy byc zdjecia stojaka na reczniki ktory jest moim must have:D Kasieńko , a skąd Ty wiesz jaki ja mam stojak? :D Obfocę stojak i nowe doniczki na zioła, może jutro się sprężę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Wiem Twój też będzie cudny za dwa tygodnie A komplecik wypoczynkowy na taras już jakiś ma? Oby był cudny Biały jest piękniejszy ale do niczego nam nie pasuje Z tym kompletem wypoczynkowym to jajca wyszły bo ja kupiłam ten sam narożnik co nasza Karolcia nie widząc go wcześniej bo nie było nas w PL iiiiiiii odsprzedaliśmy go naszym znajomym bo ten kolor kompletnie się rozmył na tle naszej elewacji , więc temat jest otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kasieńko , a skąd Ty wiesz jaki ja mam stojak? :D Obfocę stojak i nowe doniczki na zioła, może jutro się sprężę Kochana pisalas ze chcesz stojak z Lene Bjerre I kupujesz u Pasi czyz nie mam racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts