Magdzinska 06.06.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Hello:hug:Ja też oglądałam lokowatą Gessler:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Kwitnące hortensje, ale Ci zazdroszczę, pięknie będzie Ale muszę przyznać Marta , że Ty estetka jesteś, cioo? Powiem Ci Asiu, że tak czekam na te hortensje, jakby nie wiem co miało się wydarzyć Już mają baaaardzo dużo maleńkich kwiatuszków , jak to wszytko zakwitnie i się zabieli, to ja się normalnie posikam Mnie ten ogród bardziej cieszy niż dom, uwielbiam mój zadaszony taras w upalne dni, kocham wieczory na nim i te cykające świerszcze, rano śpiewające ptaki....eh A ja się tak długo wzbraniałam przed budową domu, zwlekałam tyle z przeprowadzką, ja nie sądziłam, że mi tu będzie tak dobrze, że znajdę tu swoją przytań i że wreszcie nadeszła ta chwila, ten czas, żebym mogła powiedzieć- niech czas się zatrzyma, jestem wreszcie szczęśliwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ale muszę przyznać Marta , że Ty estetka jesteś, cioo? Hazelka u mnie nocowała i ona bardzo ładnie opowiada o tym co zobaczyła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ślężanko, to szkoda bo bardzo fajny ten narożnik, a ty szukasz czegoś bardziej nowoczesnego, znasz tą firmę gdzie ja zamawiałam swój komplet? Kasiu, tak u Pasi, stojak i doniczki też Wszystko jest rewelacyjne, jestem bardzo zadowolona! stojak jest wygodny i poręczny, a na dodatek taki elegancki, a to niby tylko stojak na papierowe ręczniki, a jest wielką ozdobą mojej kuchni Także polecam Madziuchna teraz na tvn leci horror o szczurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Powiem Ci Asiu, że tak czekam na te hortensje, jakby nie wiem co miało się wydarzyć Już mają baaaardzo dużo maleńkich kwiatuszków , jak to wszytko zakwitnie i się zabieli, to ja się normalnie posikam Mnie ten ogród bardziej cieszy niż dom, uwielbiam mój zadaszony taras w upalne dni, kocham wieczory na nim i te cykające świerszcze, rano śpiewające ptaki....eh A ja się tak długo wzbraniałam przed budową domu, zwlekałam tyle z przeprowadzką, ja nie sądziłam, że mi tu będzie tak dobrze, że znajdę tu swoją przytań i że wreszcie nadeszła ta chwila, ten czas, żebym mogła powiedzieć- niech czas się zatrzyma, jestem wreszcie szczęśliwa! Ja doskonale Cię rozumie, powiem nawet że jak bym czytała o swoich odczuciach i chociaż ja ogrodu jeszcze nie mam /w sensie zrobionego, dokończonego/, meble na tarasie tymczasowe, ale ja już uwielbiam siedzieć na tarasie i się na nim delektować chwilą, to taka euforia, może to jednak ten Benio, daje tyle szczęścia, cioo:D Co do budowy to ja miałam to samo, a przeprowadzaliśmy się 3,5 roku:lol2: Edytowane 6 Czerwca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Asiu, coś w tym jest....Ten nasz Benio ma jakąś moc! Wyleczył mnie z nowoczesnych klocków, płaskich dachów i tym podobnych Lubię go za to, bo jest taki dostojny i nie przesadzony, zawsze elegancki i poważny , taki prawdziwy facet z jajami, no jak go nie kochać nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Gwiazdo to jutro czekam na fotki w bujance:yes: a ja jeszcze nie jestem na etapie lubię swoj ogrod- może ,że mam mały, albo nie lubię robić w ogrodzie- no nie wiem:D w poprzednim domu byłam na etapie - lubię swoją kuchnię . Raniutko schodziłam , siadalam przy wyspie i pilam kawkę w ciszy delektując się widokiem kuchni. A w tym masz babo placek , nie wiem co mnie cieszy:yes: Marta zazdroszczę ci takiego spokoju i tego,że potrafisz cieszyć się chwilą:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 06.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Asiu, coś w tym jest....Ten nasz Benio ma jakąś moc! Wyleczył mnie z nowoczesnych klocków, płaskich dachów i tym podobnych Lubię go za to, bo jest taki dostojny i nie przesadzony, zawsze elegancki i poważny , taki prawdziwy facet z jajami, no jak go nie kochać nie? Wiesz co dobrze powiedziane:lol2: ja jak zobaczyłam ten projekt to stwierdziłam ten i żaden inny i nawet przez chwilę się z tego nie wycofałam, nie mam wątpliwości że dobrze wybraliśmy, myślę że prędko mi się nie znudzi:no: No nieskromnie powiem, że też ładniejszego domu w okolicy nie widziałam /no dobra w promieniu 4km/:lol2: może 2:p Dobranoc:hug: Edytowane 6 Czerwca 2013 przez anakris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martus a ktory masz? Ten co recznik stoi czy ten co recznik jest w poziomie Ja chce ten pierwszy w ktorym stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 06.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 O ! To jest dla mnie nadzieja ! My już budujemy 3 rok ! Terminów przeprowadzki niezliczę a teraz jesteśmy na etapie " na następny weekend", tylko ze tych następnych weekendów też już się zebrało :-\ Zawsze coś stoi na przeszkodzie ... ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Ślężanko, to szkoda bo bardzo fajny ten narożnik, a ty szukasz czegoś bardziej nowoczesnego, znasz tą firmę gdzie ja zamawiałam swój komplet? Jak tylko zobaczyłam ten narożnik to musiałam go mieć ale u nas on nie miał wyglądu Potrzebuję komplet w ciemnym kolorze. A gdzie Ty zamawiałaś bo świetnie się prezentuje? Chciałam Cię zapytać o altanę. Masz tam jakieś meble? Powiem Ci Asiu, że tak czekam na te hortensje, jakby nie wiem co miało się wydarzyć Już mają baaaardzo dużo maleńkich kwiatuszków , jak to wszytko zakwitnie i się zabieli, to ja się normalnie posikam Mnie ten ogród bardziej cieszy niż dom, uwielbiam mój zadaszony taras w upalne dni, kocham wieczory na nim i te cykające świerszcze, rano śpiewające ptaki....eh A ja się tak długo wzbraniałam przed budową domu, zwlekałam tyle z przeprowadzką, ja nie sądziłam, że mi tu będzie tak dobrze, że znajdę tu swoją przytań i że wreszcie nadeszła ta chwila, ten czas, żebym mogła powiedzieć- niech czas się zatrzyma, jestem wreszcie szczęśliwa! Masz cudowny ogród, więc się nie dziwię, że jest to Twój kawałek nieba Ja się nie mogę doczekać kiedy będę mogła delektować się każdą chwilą spędzoną w ogrodzie Muszę na to niestety jeszcze poczekać Jestem na takim etapie że wszystkie środki bym kierowała na zew. zamiast wykańczań dom wew. Nie muszę chyba dodawać, że mój m nie jest z tego powodu szczególnie zadowolony Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 marta spadam...ale się nagadalyśmy dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Martus a ktory masz? Ten co recznik stoi czy ten co recznik jest w poziomie Ja chce ten pierwszy w ktorym stoi Ja mam ten pionowy O ! To jest dla mnie nadzieja ! My już budujemy 3 rok ! Terminów przeprowadzki niezliczę a teraz jesteśmy na etapie " na następny weekend", tylko ze tych następnych weekendów też już się zebrało :-\ Zawsze coś stoi na przeszkodzie ... ehh No to zalotnica możemy sobie podać łapki, u mnie było podobnie. To znaczy wybudowaliśmy się szybciej , ale z tą przeprowadzką tak się nam jakoś przeciągało, do tego stopnia, ze już łózka w sypialniach były pościelone, a my jeszcze na starych śmieciach marta spadam...ale się nagadalyśmy dziś Pa Moniczko! Kurcze Gesslerka! Dobrze że mi przypomniałyście Marta a co to za hortensja Ci będzie kwitła? Już dawno nie pamiętam takiego roku dla hortensji, wszystkie mi zakwitną. Nawet taka maleńka, którą w tamtym roku sadzonkowałam, ma 3 liście i wielkiego kwiatka :D Tosiu, mam anabelle, ale jestem póki co w szoku:o ma olbrzymią ilość kwiatów...obym nie zachwaliła tfu, tfu, tfu Moje były sadzone w zeszłym roku, i mam z nich utworzone przy płocie takie jakby to nazwać żywopłoty Podcinałam je wczesną wiosną, a tak porosły że sięgają mi do biustu, a ja raczej z tych wyższych Ślężanko, w altanie mam mam stół i trzy ławki z oparciem , białe drewniane . Zestaw na tarasie mam ten http://focusgarden.pl/zestaw-trivento-black-p-332.html jestem bardzo zadowolona , przestał całą zimę na tarasie i dalej jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.06.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aż poleciałam na google sprawdzić ogrodową i kosmotą Bardzo ładne, ale anabellki jednak najładniejsze , bo białe Uciekam do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 u Geslerowej dzisiaj była knajpka z mojego miasta:lol2::lol2: Marta ja swój ogród uwielbiam, a najbardziej zadaszony taras z tych samych powodów co Ty, z tą róznicą, że u mnie bez dymka:lol2: Nie marudz i nie czekaj na kwiotki tylko cykaj focie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 06.06.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ślężanko, w altanie mam mam stół i trzy ławki z oparciem , białe drewniane . Zestaw na tarasie mam ten http://focusgarden.pl/zestaw-trivento-black-p-332.html jestem bardzo zadowolona , przestał całą zimę na tarasie i dalej jak nowy Co za zestaw Jestem spragniona zdjęć Twojego ogrodu i się domagam natentychmiast fotek Pozwól nacieszyć oko Chciałabym kupić meble na taras ale boję się że zimą zaatakują go myszy bo w tym roku też dały czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 07.06.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Heloł Czapkaa Psychofan mnie rozwalił :lol2: Widać swój do swego ciągnie, bo ja też nie do końca normalna Teraz pytanie, czy zaglądasz tu w poszukiwaniu inspiracji do domu, czy odnalazłaś w moim wątku bratnie dusze i stąd te wejścia milionowe Jak dla mnie nie ważne, ciesze się że, się ujawniłaś, zaglądaj, ale więcej się odzywaj. Kolejny zlot szykuje się około jesieni, także liczymy na naszego psychofana (strasznie mi się spodobało to określenie) hej, hej Odpowiadając jednak na pytanie forum pokazał mi mój mąż, Teraz strasznie tego żałuje, on nie ja z naciskiem na strasznie Twój wątek zahaczyłam, bo wszyscy go ogladali , a że jesteś z Lublina ja pochodzę spod, to od razu go w zakładki (nie wiem, skąd u mnie ten patriotyzm lokalny ) Obecnie "czerpię inspiracje" czytaj rżnę niemiłosiernie z otoczenia Twojego domu, murki, górki i pagórki itp. Twoje wnętrza są dla mnie....jak literka N, N jak Nieosiągalne i Niemożliwe P.S. Nie było mnie jeden dzień na forum, a tu tyle postów naklikane , normalnie przemiał jak w sieczkarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ogrodowa też jest w bieli ( bardzo jasny krem) przepiekna jest, w ubiegłym roku mi nie kwitła a teraz będzie Kosmata ma tak niesamowity kolor na żywo, że trudno nawet opisać- jak by się żaróweczki świeciły na zielonym tle. Gesslerka dziś była jakaś drętwa, Anetko zamierzasz się wybrać na goloneczkę ?? :lol2: Ja nie widziałam programu bo TV nie mam:D goloneczki nie jadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Tosiu tak, świadomie zrezygnowaliśmy z TV wiele lat temu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.06.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dlaczego Ahmed! a na jakim kanale to leci, bo nie slyszalam o tym:lol2: Ja najbardziej lubie jakies historyczne, przyrodnicze i jakies dobre seriale:p np Prawo Agaty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts