anakris 07.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dziewczyny dla mnie też TV może nie istnieć, czasem coś obejrzę, ale na studiach w ogóle nie oglądałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 07.06.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja do tv mam stosunek obojętny, może go nie być, rzadko coś oglądam, czasem zimą , teraz w ogóle. Chciałam całkiem zlikwidować, ale mąż i syn często jakieś sporty oglądają, nie dadzą się tknąć. A tvn to właśnie promocja patologii, programy wyżej wymienione są tak okropne, że brak słów do tego jakieś nicolodiony gdzie ciągle prychają na wszystko i śmieją się jak głupki i potem mamy wspaniale wychowaną młodzież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.06.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Tosiu masz rację, samą patologię pokazują i to w godzinach popołudniowych! NIezły przykład dla dzieci czy młodzieży zwłaszcza U nas tv jest i bez niego się pewnie w domu nie obejdzie, ale już mówię, że w sypialni czy pokoju dzieci go nie dam wstawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dziewczyny a ja mam telewizory prawie wszedzie , nawet w lazience:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 My właśnie dlatego zrezygnowaliśmy z TV... oczywiście oglądamy filmy, wybrane programy, Mąż jest fanem Formuły, dzieci oglądają bajki ale....wszystko wyselekcjonowane - patrzymy na to co chcemy oglądać wszystko w kompie. Ja nie potrafiłabym żyć bez radia - bez Programu 3, pierwszą rzecż jaką jest po zejściu na dół to włączenie radia, no i bez netu też nie dałabym rady:lol2:Gospodyni nam gdzieś zaginęła:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Aneta to nie jest z tobą tak żle:lol2:ja pierwsze co rano to wlączam dzien dobry Tvn , nie żebym oglądala , tylko caly czas coś tam leci i nie jest cicho w domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Obejrzałam kuchenne rewolucje, tylko dlatego że ten odcinek był u nas:yes: podobało mi się kilka razy byłam w tym lokalu, jeszcze przed metamorfozą, muszę Męża na gęś wyciągnąć i zupę czosnkową Dziewczynki ma któras ochotę wybrać się z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dla mnie wiadomości w 3 są podawane najbardziej obiektywnie, krótko, rzeczowo, programy też są super, w mojej opinii nie tendencyjne a dla mnie to podstawa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.06.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 doberek ja prawie nie oglądam TV co najwyżej słucham z kuchni ale małż i dzieciaki tak, szczególnie starszak - on TVN : Lekarze, Prawo agaty , Rozenkową, Top Model:p młodsza ostatnio z minimini na Disney Channel się przełączyła ale na szczęście wolą rower i ogród, także nie robię problemu... za to małż to już inna bajka - nie uśnie bez telewizora - chrapie ale i tak nie da wyłączyć fakt, że dzięki niemu trochę fajnych rzeczy pooglądałam:yes: Anetko mój małż na bank by chętnie poszedł - on ciągle się chce wybrać do tych wszystkich lokali co Geslerowa robiła rewolucje tylko czasu nim ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 07.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Aneta ja też oglądałam rewolucje, choć jestem z Sanoka to w kredensie nigdy nie byłam !!! I jak się tylko ogarnę to mam zamiar się wybrać, tzn może by mnie mąż zaprosił Ale ogólnie odcinek fajny, ale tak się spodziewałam bo tam na jedzenie ludzie nie narzekali, raczej było dobre, kuchnia nowa, więc karaluchów się nie mieli kiedy dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dorzucam do wizyty w Starym Kredensie, coś dla duszy i dla ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pasiu to zapraszam:hug:Możecie się u nas zatrzymać:hug:do wizyty w Starym Kredensie i gęsi dorzucam kawusię na tarasie przy ptasich trelach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.06.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Anetko oj, kusisz, kusisz A ja w sumie, jak jestem u rodzinki, to do Ciebie niedaleko (U nas Geslerka też ostatnio była.) Edytowane 7 Czerwca 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ida a gdzie Jezdzisz do rodzinki? moze być na priv:DJa miałam zaproszenie do Starego Kredensu po tym szaleństwie ale ja nie lubię jadać w tak wielkiej presji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Marta mam pytanie odnośnie fotela z Ikea, który Masz u Mai, czy on nadawał się będzie do siedzenia przy stole? planuje małe zmiany na tarasie i te fotele są moimi faworytami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.06.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ja pierwsze co rano to wlączam dzien dobry Tvn , nie żebym oglądala , tylko caly czas coś tam leci i nie jest cicho w domu Mam to samo :lol2: Jak jestem w domu ,to tv cały czas jest włączony ,a nie oglądam praktycznie w ogóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.06.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pasiu to zapraszam:hug:Możecie się u nas zatrzymać:hug:do wizyty w Starym Kredensie i gęsi dorzucam kawusię na tarasie przy ptasich trelach:lol2: baaardzo dziekuję już raz rodzinkę do Forumki z okolic Rzeszowa wyciągnęłam więc nie mówię, że nie ale to raczej jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Mam to samo :lol2: teraz tenis 1 okiem , drugim komp, i jeszcze obiad robię marta mua jesteś do gadania super!!!! w ogole jest sliczna, zgrabna i zabawna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.06.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 dziewczyny a ja mam telewizory prawie wszedzie , nawet w lazience:lol2::lol2: To współczuję , przecież tam nic nie pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Monia Dawaj na odwyk do mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts