Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja do tv mam stosunek obojętny, może go nie być, rzadko coś oglądam, czasem zimą , teraz w ogóle. Chciałam całkiem zlikwidować, ale mąż i syn często jakieś sporty oglądają, nie dadzą się tknąć. A tvn to właśnie promocja patologii, programy wyżej wymienione są tak okropne, że brak słów :mad: do tego jakieś nicolodiony gdzie ciągle prychają na wszystko i śmieją się jak głupki i potem mamy wspaniale wychowaną młodzież.

My właśnie dlatego zrezygnowaliśmy z TV... oczywiście oglądamy filmy, wybrane programy, Mąż jest fanem Formuły, dzieci oglądają bajki ale....wszystko wyselekcjonowane - patrzymy na to co chcemy oglądać wszystko w kompie. Ja nie potrafiłabym żyć bez radia - bez Programu 3, pierwszą rzecż jaką jest po zejściu na dół to włączenie radia, no i bez netu też nie dałabym rady:lol2:

Gospodyni nam gdzieś zaginęła:bye:

doberek :)

ja prawie nie oglądam TV co najwyżej słucham z kuchni ale małż i dzieciaki tak, szczególnie starszak - on TVN : Lekarze, Prawo agaty , Rozenkową, Top Model:p młodsza ostatnio z minimini na Disney Channel się przełączyła ale na szczęście wolą rower i ogród, także nie robię problemu... za to małż to już inna bajka - nie uśnie bez telewizora - chrapie ale i tak nie da wyłączyć:sick: fakt, że dzięki niemu trochę fajnych rzeczy pooglądałam:yes:

Anetko mój małż na bank by chętnie poszedł - on ciągle się chce wybrać do tych wszystkich lokali co Geslerowa robiła rewolucje tylko czasu nim ma :(

Aneta ja też oglądałam rewolucje, choć jestem z Sanoka to w kredensie nigdy nie byłam !!! I jak się tylko ogarnę to mam zamiar się wybrać, tzn może by mnie mąż zaprosił :p Ale ogólnie odcinek fajny, ale tak się spodziewałam bo tam na jedzenie ludzie nie narzekali, raczej było dobre, kuchnia nowa, więc karaluchów się nie mieli kiedy dorobić. :lol2: