Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczorek Martuśka:hug:

Widziałam zajawkę tego filmu o szczurach, ale oczywiście przełączyłam bo znając mnie i moją bujną wyobraźnie pewnie potem widziałabym szczura w każdym kącie :yes::D

Miło się czyta jak piszesz, że kochasz swój dom, swoje miejsce na ziemi :yes::yes: Teraz rzadko się słyszy, jak ktoś głośno przyznaje że jest szczęśliwy, Polacy chyba boją się tego stwierdzenia, może żeby nie zapeszyć- nie wiem ;);)

Ja tez uwielbiam nasz dom, mimo wielu rzeczy których jeszcze brakuje :yes: Nie lubię stąd wychodzić, co nieraz tez nie jest dobre :lol2:

Miłegooo weekendu życzę :hug::hug:

Witam się w przepastnym wątku. Ogród BAJKA :) Dzis czytałam Wasze posty o znajomych zazdrośnikach którzy będąc po raz pierwszy u Was po przeprowadzcie nie komentują niczego...Ja jakiś czas temu uslyszalam od naszego "przyjaciela" ze w domu niezamieszkałym wystawionym na sprzedaż zaraz za naszym to pewnie jacys Rumuni zamieszkają...i ze maz to się opie... bo mało postępów widać....Dodam ze mój maz zawzięty jest i wiele chce sam zrobić choć teraz już naprawdę nie ma czasu i korzystamy z fachowcow... I ja chyba już nie chce się przyjaznic. Za dużo energii mi takie teksty zabierają. Strasznie się denerwuje jak ktoś kto w zyciu wszystko dostal nie potrafi docenic czyjejś pracy, wysiłku, kreatywności etc. Wiec taka budowa to często oświecenie na temat przyjaciol, znajomych, czasem prawdziwa twarz wychodzi....bo może ja i mój maz nie mamy prawa żeby spelniac swoje marzenia???

Dobra ale nie o tym chciałam. Marto czy możesz zdradzić mi wymiary swojego stolu??? Wlasnie zamawiam w hazel wood i nie wiem czy 100x230 czy 110x230...Z góry dziekuje za odpowiedz!!