emiranda 07.06.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Monia Dawaj na odwyk do mnie:D Anetka wypowiem się facbookowo "LUBIĘ TO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.06.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja tez właściwie nie oglądam telewizji , w zimie ( nie śmiać się) w-11 . Marta a Ty gdzie sie ulotniłaś, zaszyłaś się w ogrodzie i wypatrujesz kiedy hortensje zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Słońce wyszło Marta pewnie fotki robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Słońce wyszło Marta pewnie fotki robi tylko to jest w stanie wytłumaczyć Szefową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 tylko to jest w stanie wytłumaczyć Szefową Dokładnie Czekamy.... :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Monia Dawaj na odwyk do mnie:D oj tam..... teraz mecz na jedynce jest:yes: Dokładnie Czekamy.... :popcorn::popcorn::popcorn: szefowa ściemnia się , wracaj z ogrodu.Marta ja chyba musze tej pasji nod ciebie coś podkraśc ogrodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A Ta gdzie dziś wcielo? Cześć dziewuszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 MarJelko przyjemnie sie czyta takie wyznania o milosci do domu,ogrodu... Widac ze znalazlls swoje miejsce na ziemi i to chyba jest wlasnie sens tych "meczarni" budowlanych:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dobry wieczorek Martuśka Widziałam zajawkę tego filmu o szczurach, ale oczywiście przełączyłam bo znając mnie i moją bujną wyobraźnie pewnie potem widziałabym szczura w każdym kącie Miło się czyta jak piszesz, że kochasz swój dom, swoje miejsce na ziemi :yes: Teraz rzadko się słyszy, jak ktoś głośno przyznaje że jest szczęśliwy, Polacy chyba boją się tego stwierdzenia, może żeby nie zapeszyć- nie wiem ;) Ja tez uwielbiam nasz dom, mimo wielu rzeczy których jeszcze brakuje Nie lubię stąd wychodzić, co nieraz tez nie jest dobre Miłegooo weekendu życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.06.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nikogo nie ma na forum- wszystkie dobre żony,leżą grzecznie koło mężów :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.06.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Marta gdzie przepadłaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Pewnie sie buja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam się w przepastnym wątku. Ogród BAJKA Dzis czytałam Wasze posty o znajomych zazdrośnikach którzy będąc po raz pierwszy u Was po przeprowadzcie nie komentują niczego...Ja jakiś czas temu uslyszalam od naszego "przyjaciela" ze w domu niezamieszkałym wystawionym na sprzedaż zaraz za naszym to pewnie jacys Rumuni zamieszkają...i ze maz to się opie... bo mało postępów widać....Dodam ze mój maz zawzięty jest i wiele chce sam zrobić choć teraz już naprawdę nie ma czasu i korzystamy z fachowcow... I ja chyba już nie chce się przyjaznic. Za dużo energii mi takie teksty zabierają. Strasznie się denerwuje jak ktoś kto w zyciu wszystko dostal nie potrafi docenic czyjejś pracy, wysiłku, kreatywności etc. Wiec taka budowa to często oświecenie na temat przyjaciol, znajomych, czasem prawdziwa twarz wychodzi....bo może ja i mój maz nie mamy prawa żeby spelniac swoje marzenia??? Dobra ale nie o tym chciałam. Marto czy możesz zdradzić mi wymiary swojego stolu??? Wlasnie zamawiam w hazel wood i nie wiem czy 100x230 czy 110x230...Z góry dziekuje za odpowiedz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Marta!!!!!! hop hop!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Maaaaaartaaaaa, gdzie znowu się podziałaś? Tak wygodnie na bujaczku? A fotki dla nas? Obiecałaś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Marta nooooo:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.06.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Martuś dostajesz żółtą kartkę http://www.anime-shinden.info/forum/images/smilies/onion-emoticon-029.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Martuś dostajesz żółtą kartkę http://www.anime-shinden.info/forum/images/smilies/onion-emoticon-029.gif Ja myślę, że Szefowa juz na czerwoną zasłużyła i klapsy na tyłek:mad: klapsy oczywiście bez kulek:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.06.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Anetko nie miałam czerwonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aneta, czuję, ze klapsami i kulkami to mogłaś ją sprowokować do powrotu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts