Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heloooooł Kochane Meeeee :lol::lol::lol::lol:

Zaglądam moje drogie zawsze rano przy śniadaniu, szybciorem poczytam co u Was, ale nie mam już czasu, na pisanie i pogaduchy.

Ten ostatni i przed ostatni tydzień zleciał jak w oka mgnieniu :D cały czas coś, jak nie w pracy to w domu robota, bilanse dzieci, szczepienie, zabrania, jakieś sprawy urzędowe, u nas znajomi, my u znajomych, wyrabianie paszportów, planowanie wakacji- łażenie po biurach podróży, chwasty, gary,....:D Koniec roku szkolnego u córki, próbowałyśmy ostatnie dwa tyg. podnosić średnią, jakieś zaległe prace, poprawki, a koniec końców zabraknie jej jednej wyższej oceny do czerwonego paska :p

Młodemu też zmieniłam przedszkole, ale długa historia w każdym razie w skrócie, dyrektorka przedszkola, w tajemnicy przed rodzicami( już po wpisowym i zapisaniu dzieci na przyszły rok do przedszkola) zwolniła cały personel, a przedszkole razem z dziećmi sprzedała :o Do tej pory rodzice nie wiedzą że dzieci będę chodzić do tego samego budynku, ale już zupełnie innego przedszkola, nie wiadomo z jakimi zasadami, nauczycielami itd....Na szczęście dowiedziałam się od synka wychowawczyni po cichu jak wygląda sprawa i w ostatniej chwili udało mi się zmienić i znaleźć inne przedszkole. Może się okazać, że w tym do którego teraz chodził syn będzie równie w porządku jak było do tej pory, ale nie podobają mi się te tajemnice i postępowanie dyrektorki :sick:

No to się wytłumaczyłam :p Także widziecie, że nie było zbytnio czasu na bujanie w obłokach, czyt. na bujaku :lol2:

Czekam nadal aż zakwitną hortensje :p by móc obfocić bujak :lol2: Taka huśtawka musi mieć odpowiednie warunki, tło, by ją zaprezentować :lol2::p

Gumisia ty żyjesz ;):jawdrop:

Beata Weronika, ja stół mam o wymiarach 250/110 i nawet gdyby miał długość 230 też bym wybrała szerokość 110, a nie 100cm :yes:

Jest zdecydowanie wygodniej , po rozstawieniu dużych talerzy, elegancko mieszczą się po środku, półmiski, patery, nie ma ścisku, jest wygonie i luźno!

Anakris, dawaj te focie, cholero :D

Obiecałam pokazać doniczki i stojak na ręcznik który przywiozła mi na zlot nasza pasieńka ze swojego sklepu Home Art Deco:D To pokazuję :D

Doniczki są prześliczne, idealne na zioła w kuchni, ale nie tylko :D A stojak jest fantastyczny!!!!

http://img401.imageshack.us/img401/5606/1nkw.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img802.imageshack.us/img802/852/k1vb.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/9205/0u6i.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/1518/wwt1.jpg

Hej Marta- fajnie , że już jesteś na posterunku:lol2: nie zazdroszczę Ci tej gonitwy spraw:sick: ale z drugiej strony fajnie wiedzieć , że ktoś też tak ciągle pędzi jak ja:D wydaje mi się ,że jak załatwię to i tamto to może będzie trochę luzu .. ale nic z tego .. mijają tak tygodnie, miesiące i lata .. i ciągle człowiek coś musi robić, załatwiać..z drugiej strony to przynajmniej wiem, że zyję:p podobnie jak Ty czekam na zakwitnięcie moich hortensji - też mam anabelkę a oprócz tego lime light , jeszczejakąś bukietową i kilka ogrodowych (takich niebiesko- różowych).. a i moja córa też dzisiaj walczy o pasek bo dokładnie tak jak Twojej potrzebna jeszcze jedna ocena.. fajnie , jak dzieciaki chcą się uczyć i przynajmniej na tym polu nie mamy problemów.. pozdrawiam serdecznie i czekam na nową porcję zdjeć:yes:

A z mint grey idą już do mnie takie pikowane świeczki wraz ze świecznikami :D Dokładnie ten komplet :p

http://img7.imageshack.us/img7/6071/06em.jpg

To ja uciekam :lol2: wpadłam jak po ogień, ale postaram się wrócić czym prędzej :hug:

Edytowane przez MarJel

oo i zdjęcia już są... doniczki piękne, stojak mega ozdobny- nie bardzo lubię mieć papier na widoku ale z takim stojakiem to co innego:yes:

a przy okazji .. pamiętasz może gdzie kupuwałaś stojak na ręczniki do łazienki.. szukam czegoś ładnego, wolnostojącego i jakoś nic nie mogę znależć:no:

Cześć Martuśka:wiggle:

Ja też mam teraz mniej czasu na fm, takie życie ciągle w biegu;)

Zdjęcia wrzucę wieczorkiem, a co z Twoją bujawką, doniczki piękne, stojaczek na papier też kcem taki:)

Co do ocen dzieciaczków to Wam się pochwale, że moja córcia ma 3 szóstki o czwartą jeszcze walczy a reszta piąteczki, tak więc ładnie się dziewczyna postarała, a na testach gimnazjalnych też jej poszło bardzo dobrze, zresztą ich szkoła zajęła po raz 11 z rzędu najlepszy stanik z testów, jestem bardzo zadowolona, mam tylko nadzieje że się jeszcze dostanie do wymarzonego gimnazjum, to już będzie pełnia szczęścia:rolleyes:

Myślę, że Maja też na pewno będzie miała pasek, trzymam kciuki:yes:

Pozdrawiam i miłego dnia:hug:

Hej Martulindo:hug:

Ja żyję i widzę, ze Ty też:lol2:

Super nowe nabytki- doniczki świetne, stojak jeszcze bardziej. Fajnie, ze ten kuchenny parapet masz bez nadmiaru gadżetów:) Tak lubię:cool:

Świeczniki tez będą super.:wiggle:

Co to za historia z przedszkolem?:jawdrop: Dobrze zrobiłaś, że przeniosłaś Smyka- powinnaś to rozgłosić do innych rodziców.

Trzymam kciuki za cenzurkę córci, nawet jak nie uda się jej mieć czerwonego paska, to i tak będziesz dumna- prawda?:wiggle:

Lecę dalej, miłego weekendu Sis:hug: