emiranda 11.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja myślę, że Szefowa juz na czerwoną zasłużyła i klapsy na tyłek:mad: klapsy oczywiście bez kulek:lol2::lol2: Z kulkami przyjemniejsze :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ala ale to nie ma być przyjemne lanie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 11.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 no właśnie szefowa łer ar ju??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Mam przecieki, że żyje i wsio ok i zajrzy do nas, więc jest dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.06.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 MartuskaOgrod magicznie cudowny-pelen minimal ale jakze cudny a jak hustawka?Moja nadal schowana bo pogoda taka ze:sick:Sciskam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 halllo centralo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 13.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Hej Marta, gdzie Ty się podziałaś, chciałam zdjęcia wklejać ale Cię nie ma to nie wklejam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Martitka się chyba zabujała w swojej bujawce i dla niej nas porzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.06.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Marta z pewnością buja w obłokach:) - tj. w tej swojej czaderskiej bujawce - i nie chce wracać do rzeczywistości, ani na FM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.06.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Czesc Martus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Heloooooł Kochane Meeeee :lol::lol: Zaglądam moje drogie zawsze rano przy śniadaniu, szybciorem poczytam co u Was, ale nie mam już czasu, na pisanie i pogaduchy. Ten ostatni i przed ostatni tydzień zleciał jak w oka mgnieniu cały czas coś, jak nie w pracy to w domu robota, bilanse dzieci, szczepienie, zabrania, jakieś sprawy urzędowe, u nas znajomi, my u znajomych, wyrabianie paszportów, planowanie wakacji- łażenie po biurach podróży, chwasty, gary,.... Koniec roku szkolnego u córki, próbowałyśmy ostatnie dwa tyg. podnosić średnią, jakieś zaległe prace, poprawki, a koniec końców zabraknie jej jednej wyższej oceny do czerwonego paska Młodemu też zmieniłam przedszkole, ale długa historia w każdym razie w skrócie, dyrektorka przedszkola, w tajemnicy przed rodzicami( już po wpisowym i zapisaniu dzieci na przyszły rok do przedszkola) zwolniła cały personel, a przedszkole razem z dziećmi sprzedała Do tej pory rodzice nie wiedzą że dzieci będę chodzić do tego samego budynku, ale już zupełnie innego przedszkola, nie wiadomo z jakimi zasadami, nauczycielami itd....Na szczęście dowiedziałam się od synka wychowawczyni po cichu jak wygląda sprawa i w ostatniej chwili udało mi się zmienić i znaleźć inne przedszkole. Może się okazać, że w tym do którego teraz chodził syn będzie równie w porządku jak było do tej pory, ale nie podobają mi się te tajemnice i postępowanie dyrektorki No to się wytłumaczyłam Także widziecie, że nie było zbytnio czasu na bujanie w obłokach, czyt. na bujaku Czekam nadal aż zakwitną hortensje by móc obfocić bujak Taka huśtawka musi mieć odpowiednie warunki, tło, by ją zaprezentować Gumisia ty żyjesz Beata Weronika, ja stół mam o wymiarach 250/110 i nawet gdyby miał długość 230 też bym wybrała szerokość 110, a nie 100cm Jest zdecydowanie wygodniej , po rozstawieniu dużych talerzy, elegancko mieszczą się po środku, półmiski, patery, nie ma ścisku, jest wygonie i luźno! Anakris, dawaj te focie, cholero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Obiecałam pokazać doniczki i stojak na ręcznik który przywiozła mi na zlot nasza pasieńka ze swojego sklepu Home Art Deco:D To pokazuję Doniczki są prześliczne, idealne na zioła w kuchni, ale nie tylko A stojak jest fantastyczny!!!! http://img401.imageshack.us/img401/5606/1nkw.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img802.imageshack.us/img802/852/k1vb.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img14.imageshack.us/img14/9205/0u6i.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img59.imageshack.us/img59/1518/wwt1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 14.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Hej Marta- fajnie , że już jesteś na posterunku:lol2: nie zazdroszczę Ci tej gonitwy spraw:sick: ale z drugiej strony fajnie wiedzieć , że ktoś też tak ciągle pędzi jak ja:D wydaje mi się ,że jak załatwię to i tamto to może będzie trochę luzu .. ale nic z tego .. mijają tak tygodnie, miesiące i lata .. i ciągle człowiek coś musi robić, załatwiać..z drugiej strony to przynajmniej wiem, że zyję podobnie jak Ty czekam na zakwitnięcie moich hortensji - też mam anabelkę a oprócz tego lime light , jeszczejakąś bukietową i kilka ogrodowych (takich niebiesko- różowych).. a i moja córa też dzisiaj walczy o pasek bo dokładnie tak jak Twojej potrzebna jeszcze jedna ocena.. fajnie , jak dzieciaki chcą się uczyć i przynajmniej na tym polu nie mamy problemów.. pozdrawiam serdecznie i czekam na nową porcję zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) A z mint grey idą już do mnie takie pikowane świeczki wraz ze świecznikami Dokładnie ten komplet http://img7.imageshack.us/img7/6071/06em.jpg Uploaded with ImageShack.us To ja uciekam wpadłam jak po ogień, ale postaram się wrócić czym prędzej Edytowane 14 Czerwca 2013 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 14.06.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 oo i zdjęcia już są... doniczki piękne, stojak mega ozdobny- nie bardzo lubię mieć papier na widoku ale z takim stojakiem to co innego:yes: a przy okazji .. pamiętasz może gdzie kupuwałaś stojak na ręczniki do łazienki.. szukam czegoś ładnego, wolnostojącego i jakoś nic nie mogę znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Cześć Martuśka:wiggle: Ja też mam teraz mniej czasu na fm, takie życie ciągle w biegu;)Zdjęcia wrzucę wieczorkiem, a co z Twoją bujawką, doniczki piękne, stojaczek na papier też kcem taki:) Co do ocen dzieciaczków to Wam się pochwale, że moja córcia ma 3 szóstki o czwartą jeszcze walczy a reszta piąteczki, tak więc ładnie się dziewczyna postarała, a na testach gimnazjalnych też jej poszło bardzo dobrze, zresztą ich szkoła zajęła po raz 11 z rzędu najlepszy stanik z testów, jestem bardzo zadowolona, mam tylko nadzieje że się jeszcze dostanie do wymarzonego gimnazjum, to już będzie pełnia szczęścia:rolleyes: Myślę, że Maja też na pewno będzie miała pasek, trzymam kciuki:yes:Pozdrawiam i miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Hej Martulindo Ja żyję i widzę, ze Ty też Super nowe nabytki- doniczki świetne, stojak jeszcze bardziej. Fajnie, ze ten kuchenny parapet masz bez nadmiaru gadżetów:) Tak lubię Świeczniki tez będą super. Co to za historia z przedszkolem? Dobrze zrobiłaś, że przeniosłaś Smyka- powinnaś to rozgłosić do innych rodziców. Trzymam kciuki za cenzurkę córci, nawet jak nie uda się jej mieć czerwonego paska, to i tak będziesz dumna- prawda? Lecę dalej, miłego weekendu Sis:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.06.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ładnie, ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.06.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Czesc Martuska, Piekne nowosci kuchenne:yes: Szkoda ze nie pokazalas nam bujaka:P Co do przedszkola Bartusia, to dobrze ze zmienilas. Wybralas juz jakas oferte wakacyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.06.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Śliczne te doniczki :rolleyes:i nie tylko Martuś, dostałaś żakiecik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts