Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fra, tak to jest i u mnie, doba coraz krótsza się wydaje, a czas jakby co raz szybciej zasuwał, a najgorsze jest to że z roku na rok jest co raz szybciej , czas zlatuje nie ubłaganie :o:rolleyes:

Ten stojaczek to firma kela style, można dostać na internecie , ja kupowałam w stacjonarnym sklepie, pamiętam że jakiś większy rabat mi zaproponowano ;)

Anakris Już jest wieczór, miałaś tu być ze zdjęciami :p;)

Gratuluję zdolnej córci, moja też zdolna, ale leniwa ;):lol2: Taaak, duży wpływ na wyniki, ma szkoła,klasa, koleżanki....

Maja niestety trafiła do bardzo kiepskiej klasy:eek: same nieuki i widzę że i jej brak motywacji bo po co jak i tak jest jedną z lepszych.

Jak zapuściłam żurawia;) na zebraniu, w oceny na kartkach u innych dzieci, to ręce załamałam :eek: Same zagrożenia :eek:

Już toczymy z młodą wojnę o gimnazjum, bo ona chce iść tam gdzie pół klasy :eek:, a my już wybraliśmy dla niej inne ;)

Aguś, wreszcie jesteś :hug: Z przedszkolem nie zła jazda , komu mogłam temu powiedziałam, rodzice też teraz w tajemnicy przed dyr. zapisali dzieci do innych przedszkoli ;) Jeśli chodzi o Maje i jej świadectwo , to oczywiście jestem zadowolona, nie zależy mi na czerwonych paskach ;), ale też wiem że stać ją na więcej i czasem się wkurzam ;) , ale za chwilę przypominam sobie siebie w jej wieku i szybciutko złość mi na nią przechodzi :D

Venusia :Dhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

Mariomili Pokażę bujaczek na pewno , dziś wpadła do mnie na chwilę Hazelka i się w nim minutkę pobujała :D

Na razie mamy na oku Grecję, wyspę Korfu, w miarę fajny hotel dla rodzin, ale nadal szukamy :)

Ida, Aluś, taaaak mam żakiecik już w nim śmigałam ze trzy razy , jest taki śliczny :rolleyes: Wzięłam rozmiar s i dla mnie jest idealny, jakby na mnie szyty:rolleyes: super wcięcie w talii, rękawy ok. noooo leży jak ulał :p

Życzę wszystkim udanego, słonecznego weekendu http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif, ja mam w planach się wreszcie pobujać http://emotikona.pl/emotikony/pic/2bujawka.gif

Jestem:rolleyes: troszeczkę sobie pospałam tzn. położyłam się na chwilkę po 20 bo byłam meeega zmęczona tygodniem i niedawno się obudziłam, teraz to chyba nie będę spała do rana;)

Marta torebka to mój namber łan bierz i to bez wahania, podeślij cenę na privka i co oryginał czy jakaś podr? Ja widziałam oryginał w Berlinie to stałam przez dłuższą chwilę przy ladzie i miałam meeega ślinotok:eek:

Tak masz rację z tą szkołą, dobra klasa, dobra szkoła wpływa bardzo mobilizująco do nauki, my Anię posłaliśmy do jedynej w mieście / na tamte czasy/ prywatnej szkoły, poziom bardzo wysoki, tak jak pisałam, ale ja jestem bardzo zadowolona a teraz to gimnazjum, mam nadzieje że się dostanie, ja uważam że edukacja w tych czasach to podstawa, wiadomo my chodziliśmy do szkól tam gdzie było możliwe, ale teraz czasy są inne, jeśli amy możliwość pomagać dzieciom w tej edukacji to ja jestem na tak:yes:

Z Bartusiem dobrze, że tak zrobiłaś bo przecież co ta dyg sobie myślała?

I co z tą torebką, no przecie ja dziś nie usnę:mad:

Martuś :hug:

,jak fajnie,ze choć na chwilę wpadłaś :hug:.Widzę,że u Ciebie gonitwa jak u wszystkich :D

U nas Młody za średnią min. 4,5 ma obiecanego tableta w nagrodę,ale chyba nic z tego nie będzie ;):rolleyes:

Doniczki i stojak śliczny :o.Z klasą-jak wszystko u Ciebie :yes:.

Na Korfu byliśmy 2 lata temu z grupą przyjaciół- 4 rodziny .Było fantastycznie :) :cool:.Hotel godny polecenia!

My w tym roku raczej też Grecja (wyspy :))

Edytowane przez lady in red

Co do Grecji to ja baaardzo polecam:yes:, my byliśmy na Rodos i Kos i to były świetne wakacje, można sobie wypożyczyć auto i pozwiedzać, zresztą ten klimat mi bardzo odpowiada, jedzonko przepyszne, na Korfu nie byliśmy, ale moi teściowie byli i też bardzo zadowoleni, wyspa bardziej zielona niż inne Greckie, tylko lotnisko z tego co pamiętam mają ciekawe, pas kończy się na samym końcu wyspy /jest malutka/ a w trakcie lądowania samolotu to chyba jakąś ulicę muszą zamknąć dla pojazdów, myślę że nie poplątałam ale chyba nie:o

Co do Grecji to ja baaardzo polecam:yes:, my byliśmy na Rodos i Kos i to były świetne wakacje, można sobie wypożyczyć auto i pozwiedzać, zresztą ten klimat mi bardzo odpowiada, jedzonko przepyszne, na Korfu nie byliśmy, ale moi teściowie byli i też bardzo zadowoleni, wyspa bardziej zielona niż inne Greckie, tylko lotnisko z tego co pamiętam mają ciekawe, pas kończy się na samym końcu wyspy /jest malutka/ a w trakcie lądowania samolotu to chyba jakąś ulicę muszą zamknąć dla pojazdów, myślę że nie poplątałam ale chyba nie:o

My byliśmy na Korfu :)

Faktycznie,porównując np.z Kretą wyspa jest bardzo zielona :yes:

A jeśli chodzi o lotnisko......To pas startowy jest wyjątkowo krótki i pilot musi mieć jakieś specjalne uprawnienia aby móc na nim lądować :)

Uliczki nie zamykają :D.

Mario, mówisz brać :p My bierzemy w tym roku pod uwagę Grecję i Hiszpanię :D ale szukamy miejsc pod dzieci, niestety na zwiedzanie się nie nastawiamy , bo będzie 2 i 4 latek :rolleyes: Choć w planach mamy jednak ze dwa razy wyrwać się z hotelu żeby chociaż cokolwiek zobaczyć :rolleyes:

Asiu, ty se nie myśl że ja teraz tu będę z tobą bajdurzyć do rana, cwaniara się wyspała, a ja już oczy na zapałki ;)

My też chcemy wysłać Majkę do prywaciarza , gdzie mniej liczna klasa, inny poziom itd. Mamy nadzieję że przez te trzy lata w takim gimnazjum bardziej się przyłoży, a tym samym będzie szansa na dobre liceum. Druga sprawa że ten wiek gimnazjalny jest ciężki dla rodzica ;) Wiek dojrzewania , buntu...w takiej 30 osobowej klasie na pewno są większe szanse na głupotki i większe szanse na szemrane towarzystwo ;)

A z mint grey idą już do mnie takie pikowane świeczki wraz ze świecznikami :D Dokładnie ten komplet :p

http://img7.imageshack.us/img7/6071/06em.jpg

Uploaded with ImageShack.us

To ja uciekam :lol2: wpadłam jak po ogień, ale postaram się wrócić czym prędzej :hug:

O kuna jakie przepiękne - też chcę takie!!!:p

Sywuś, a kiedy się wybieracie do Grecji? lipiec czy sierpień? sami jedziecie czy ze znajomymi?

Średnia 4.5 u chłopka, takiego sportowca jak Twój to nie lada wyzwanie :p Odpuść mu trochę i kup tego tableta :D

Anakris:jawdrop: no pieknie prze pani pieknie!!! Może nie styl forumowy, ale gustownie i z klasą , wszystko takie spójne że oko odpoczywa :lol2:

Baaardzo mi sie podoba :yes: Ta ścianka w jadalni aż się prosi o bufet :yes:

Tutli nie wystawiaj języka bo ....:lol2: tylko zamawiaj :D Mi jeszcze nie doszły mam nadzieję że p niedzieli bendom :D

Hejka wszystkim nocnym Markom :bye:

Asiu, domek śliczny - co Ty masz jakieś obiekcje do pokazywania - my tu chcemy wszystko zobaczyć

Tosiu, ja caly tydzień zabiegana, własnie doczytałam teraz u Venuski co przeżyłas z gradem :o - współczuję

u nas w tygodniu też był - chyba w srodę - dokladnie w miejscowości koło naszej budowy

mężowi udalo sie uciec, ale jak wracał to podobno samochody miały blachę jak sery szwajcarskie :sick:

no nie złozyłam Ci Tosiu życzeń z okazji urodzin :hug: - wiec spóźnione ale STO LAT!