MarJel 14.06.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Marta zanim ja dojdę do etapu kupowania przydasiów to lata świetlne minom. Już sobie wyobrażam cenę jak to z MIntgreya Cenowo nie było tragedyji Anakris , na prawdę nie mam się do czego przyczepić Masz pięknie urządzony dom!!!! Łazieneczki też klasa! I jak czyciuchno wszędzie A gdzie trzecia łazienka? I pokój córy chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Martitka Śliczne doniczki, stojak i świeczniki A dziękuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Anakris , co ty chcesz od sypialni mnie nie rażą te meble ikea:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ooo, nie kuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.06.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ankaris Ty masz piękny dom . Zakładaj wątek Masz się czym chwalić . Spójnie,konsekwentnie,nowocześnie :yes:Doceniam porządek u Ciebie Perfekcyjna pani domu byłąby dumna I masz "moje schody " .Tyle,że u nas białe tralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Zwracam honor, jest trzecia łazienka jakoś mi umknęła, zrobiłaś w tej dolnej prysznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.06.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Na pokój córy i ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.06.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A u Marty ruch jak na Marszałkowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Anakris no pieknie prze pani pieknie!!! Może nie styl forumowy, ale gustownie i z klasą ..... A jaki jest styl forumowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Anakris wszystkich rozruszala - nikomu się już spać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pokój córy może kiedyś jak posprząta, ja jej już nie sprzątam a ona już dwa tygodnie porządkuje:lol2:On zresztą ma bardzo dziecinny ten swój pokoik, przeniosłyśmy ze starego domku, a jak jej mówię że zmienimy bo już troszkę za duża na taki to ona nie chce:o Dziewczyny dziękuję, wiem że inaczej nie napiszecie, ale ja sama też bardzo lubię te moje wnętrza, jak już kiedyś pisałam Marcie, wiadomo że może wiele zrobiłabym inaczej ale my zaczęliśmy budowę 6 lat temu i najgorzej żałuję wenge ale cóż kuchni szybciutko nie zmienię tym bardziej, że kosztowała majątek, dosłownie;) Marta o bufeciku myslę, ale o białym jak u Ciebie:rolleyes: Muszę jeszcze sporo dokończyć, ale na razie tak to wygląda, no to wreszcie będę maiła spokój:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ooo, nie kuś http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif Na pokój córy i ja czekam i ja i ja A u Marty ruch jak na Marszałkowskiej http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif A jaki jest styl forumowy? Co drugi dom taki sam http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Anakris Nie martw się Ja jeszcze nie zamieszkałam w domu a już wszystko bym pozmieniała a niestety schodów i drzwi wew. nie wymienię bo kupę kasy w nie władowaliśmy Tzn. ja bym wymieniła ale mój m się nie zgadza Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Co drugi dom taki sam http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif GENIALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziewczyny no ten pokój mojej ani postaram się Wam pokazać w najbliższym czasie, myslę że on mógłby być inspiracją dla mam dziewczynek takich młodszych ale jest słodki to nie mogę powiedzieć Tosiu namiarami się podzielę napiszę ci na fb, ok? Marta tak na dole zrobiliśmy prysznic, bo m się upierał, żę jak będzie kosił trawkę i będzie się chciał szybciutko ukąpać, a guzik z niej korzystamy tylko jest sprzątanie, a zrobiła się klitka z tej łazienki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.06.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Asiu, nie bądź taka skromna - już po łazienkach widać, że Benedykt jest dostojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Marta ale co z torebką, no? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.06.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Arnikas fajnie u Ciebie, Ty z Marta macie te same domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.06.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziękuję bardzo Jakoś powoli się uspokajam, ale stes był, nieprzespane noce. Czekam teraz na wycenę rzeczoznawycy i cieszę się, że jeszcze nie mamy elewacji, bo sąsiedzi całe ściany zniszczone ja tylko komin z jednej strony i że w ostatniej chwili wjechałam moim prywatnym autem do garażu, bo mój ma tak zmasakrowana firmówkę, że szok. Kurcze, Tosiu wpominałaś że był u Was grad ale nic nie mówiłaś że zasiał aż takie spustoszenie Dobrze, że nie było większych szkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 14.06.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Isa dziękuję, wiesz co ale ja łazienek bym nie zmieniła tylko z tą Ani miałam problem, ona nie była przemyslana, ją na pewno bym zmieniła, ale tak poza tym to projekty są moje i jest ok:yes:Mówisz, ż mój Benio najbardziej się uwidocznił w łazienkach, no tak jak by nie patrzeć szara przysypialniana rządzi /przynajmniej ona nie odbiega od forum-chyba/:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 GENIALNE Ale coś w tym jest, nie ? Marta tak na dole zrobiliśmy prysznic, bo m się upierał, żę jak będzie kosił trawkę i będzie się chciał szybciutko ukąpać, a guzik z niej korzystamy tylko jest sprzątanie, a zrobiła się klitka z tej łazienki;) Właśnie byłam ciekawa czy korzystacie, pamiętam jak ja miałam dylemat, ale faktycznie po czasie wiem, że w tej dolnej by się nie przydał. Marta ale co z torebką, no? Ale że co, kupić Ci Zaraz wyślę privka, przeca nie miałam czasu bo zachwycałam się twoim domkiem Arnikas fajnie u Ciebie, Ty z Marta macie te same domki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts