Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotki i plotki u MarJel

Recommended Posts

Marta zanim ja dojdę do etapu kupowania przydasiów to lata świetlne minom. Już sobie wyobrażam cenę jak to z MIntgreya :sick:

Cenowo nie było tragedyji :rolleyes:

Anakris , na prawdę nie mam się do czego przyczepić :p Masz pięknie urządzony dom!!!! Łazieneczki też klasa! I jak czyciuchno wszędzie :rolleyes:

A gdzie trzecia łazienka? I pokój córy chcem :p

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pokój córy może kiedyś jak posprząta, ja jej już nie sprzątam a ona już dwa tygodnie porządkuje:lol2:

On zresztą ma bardzo dziecinny ten swój pokoik, przeniosłyśmy ze starego domku, a jak jej mówię że zmienimy bo już troszkę za duża na taki to ona nie chce:o

Dziewczyny dziękuję, wiem że inaczej nie napiszecie, ale ja sama też bardzo lubię te moje wnętrza, jak już kiedyś pisałam Marcie, wiadomo że może wiele zrobiłabym inaczej ale my zaczęliśmy budowę 6 lat temu i najgorzej żałuję wenge ale cóż kuchni szybciutko nie zmienię tym bardziej, że kosztowała majątek, dosłownie;) Marta o bufeciku myslę, ale o białym jak u Ciebie:rolleyes:

Muszę jeszcze sporo dokończyć, ale na razie tak to wygląda, no to wreszcie będę maiła spokój:p

Ooo, nie kuś:p

http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif

Na pokój córy i ja czekam :popcorn:

:popcorn: i ja i ja

A u Marty ruch jak na Marszałkowskiej :lol:

http://emotikona.pl/emotikony/pic/04icon_rotfl.gif

A jaki jest styl forumowy? :D

Co drugi dom taki sam :rolleyes:

http://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif

Dziewczyny no ten pokój mojej ani postaram się Wam pokazać w najbliższym czasie, myslę że on mógłby być inspiracją dla mam dziewczynek takich młodszych ale jest słodki to nie mogę powiedzieć:p

Tosiu namiarami się podzielę napiszę ci na fb, ok?

Marta tak na dole zrobiliśmy prysznic, bo m się upierał, żę jak będzie kosił trawkę i będzie się chciał szybciutko ukąpać, a guzik z niej korzystamy tylko jest sprzątanie, a zrobiła się klitka z tej łazienki;)

Dziękuję bardzo :hug: Jakoś powoli się uspokajam, ale stes był, nieprzespane noce. Czekam teraz na wycenę rzeczoznawycy i cieszę się, że jeszcze nie mamy elewacji, bo sąsiedzi całe ściany zniszczone ja tylko komin z jednej strony i że w ostatniej chwili wjechałam moim prywatnym autem do garażu, bo mój ma tak zmasakrowana firmówkę, że szok.

Kurcze, Tosiu wpominałaś że był u Was grad ale nic nie mówiłaś że zasiał aż takie spustoszenie :o Dobrze, że nie było większych szkód :hug:

Isa dziękuję, wiesz co ale ja łazienek bym nie zmieniła tylko z tą Ani miałam problem, ona nie była przemyslana, ją na pewno bym zmieniła, ale tak poza tym to projekty są moje i jest ok:yes:

Mówisz, ż mój Benio najbardziej się uwidocznił w łazienkach, no tak jak by nie patrzeć szara przysypialniana rządzi /przynajmniej ona nie odbiega od forum-chyba/:lol2:

GENIALNE :lol2:

Ale coś w tym jest, nie ? :D

Marta tak na dole zrobiliśmy prysznic, bo m się upierał, żę jak będzie kosił trawkę i będzie się chciał szybciutko ukąpać, a guzik z niej korzystamy tylko jest sprzątanie, a zrobiła się klitka z tej łazienki;)

Właśnie byłam ciekawa czy korzystacie, pamiętam jak ja miałam dylemat, ale faktycznie po czasie wiem, że w tej dolnej by się nie przydał.

Marta ale co z torebką, no?

Ale że co, kupić Ci :lol2: Zaraz wyślę privka, przeca nie miałam czasu bo zachwycałam się twoim domkiem :p

Arnikas fajnie u Ciebie, Ty z Marta macie te same domki?

:yes: